Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Sağol canım geçmiyor 1haftadır yatıyorum koku almıyor burnum : (
Çok geçmiş olsun canım,geçen sene tam bu zamanlar bende aynı senin gibi oldum,hatta 1 ay sürdü,tek tedavisi bol bol uyumak dinlenmek,naneli şeker al at ılık suyun içine iç,geçmiş olsun tekrar.:KK200:

Daha ne olsun basbayağı yarışmacı toplamışız,gidişat iyi iyi:KK48:Evet @Kakao ve Ben i bende çok merak ediyorum,kesin dönünce konu açar,onun da yemeklerineve sunumuna bayılıyorum.:kk77: İntegramı mı var onun,versene özelden adresi ekleyeyim,yada neyse gelince ben kendim isteyeyim:kk77:

Toplamismiyiz hakketen :rolleyes: Aslinda yarismaci toplama madalyasi da olsaymis :KK53: Canim biz kakao ile instagramda tesadufen karsilastik :-) Evet cok guzel paylasimlar yapiyor.Hatun bu isi biliyor ya :kk77:

Cok gecmis olsun :KK43: Bronsit insani me hale getiriyor cok iyi biliyorum ,Allah sifa versin insh sana ve bebisine :KK60: Oglum da bu kiş once bronsit sonra zaturre oldu, hatirladikca icim geciyr resmen.İnsh hemen atlativerirsiniz canim :KK60:
Inşallah

Önce pusuya yatıp gözlemleyip sonra atağamı geçeceksin Memfis,ah seni gidi seniiii:KK53:

:KK70::KK70::KK70:

Nevreste bakıyorum yine av peşindesin,kimi tuzağa düşürsemde yarışmaya soksam diye bakıyorsun:KK70::KK70::KK70:

Bir kere @1bilinmeyen i ben kandırdım:63:en son verdiğim gazla rüzgarı solladı,haftasonuna katılacak yarışmaya:KK53::KK48:
Ben her zaman av peşindeyim:KK53::KK70:
Yamuk görmesin mesajını geri sil:KK53:seni etiketlemedim ki aksini söyleme diye:KK48:,banane işte katılacaktın zaten:mad:
Tamam tepinme katılmana izin veriyoruz:KK45::KK70:
deynepnaz deynepnaz katilcam didin ,biz anlamayiz gerisini :KK45:
deynepnaz deynepnaz çok ısrar ediyor katılmak için ne yapalım Nur'cum:KK73::rolleyes:

X