Yaptıkça gelişiyor ondan sonraO sene babamlar yaylaya ev yaptırıyorlardı,yaz tatiliydi sanırım,annem yaylada kaldı bende babamla Antalya merkezdeki eve gelmek istedim,yaylada su yok elektrik yok sıkılmıştım.Neyse gelmeden önce annem bamya yapmayı iyice gösterdi bana,izlerken kağıda yazdım aşama aşama,babamın en sevdiği yemek çünkü,ilk babama yemek pişirmiştim ve sonrada devamı geldi,sonrada taze fasülye yapmıştım ,hepsinin yapım aşaması birbirine benziyor diye kolayıma gelmişti.
Biber dolması ilk yaptığında dolmanın dibini tutturmustum. Hiçte unutmam 7 mayıs 2005 deydi, ablamin doğum günü diye yapmak istemiştimBenimde ilk yaptığım yemek 11 yaşımdayken biber dolmasıydı, tamamen şu gözlemlemek denen yöntemle yapmıştım ve süper olmuş her şeyi
Hep derim, ilk kez yapılan ne yemek olursa olsun genelde güzel olur..
Bayan nerelisin kocikim köylü seni
Ohh ohh cokça aminlerAllahım,
Sabah İnşallah Feraceli arkadaşımız bir şekilde zalım akrabalarının elinden kurtulup, evine döner..
Amiinn.. Çoookk aminn
Kıyamam ya..Biber dolması ilk yaptığında dolmanın dibini tutturmustum. Hiçte unutmam 7 mayıs 2005 deydi, ablamin doğum günü diye yapmak istemiştim
Abooww şimdiden kaptırmış kendinideme oleee, o benm herşeyimmm
Tamam dualarımız seninle feracelim,Allah kurtarsınGaciler dua edin yarın evimde oluyim parti vercem evime gidiyim
urkutme beni yaaaAbooww şimdiden kaptırmış kendini
TamamdırTamam dualarımız seninle feracelim,Allah kurtarsınParti fotolarını bizimle paylaş,oradaymışız gibi yaparız.
Evet, sonra tercihim kapya olmuştu pek yemiyordumKıyamam ya..
Travma gibi olmuş
Allah rahatlık versin NevresteciğimBen çıkıyorum hanımlarHepinize hayırlı geceler
AminAllahım,
Sabah İnşallah Feraceli arkadaşımız bir şekilde zalım akrabalarının elinden kurtulup, evine döner..
Amiinn.. Çoookk aminn
İyigeceler Nevoşum,tatlı rüyalar,Allah rahatlık versin canımBen çıkıyorum hanımlarHepinize hayırlı geceler
Aaa kocik köylü olan sen, urkuten niye benurkutme beni yaaabn daha yeni evli sayılırımm
benm kocikim bitane bikerem hıhhhAaa kocik köylü olan sen, urkuten niye ben
Amann kocikine birşey demedim, tamam bi tane. Sonrada kocik köylü deyince kızbenm kocikim bitane bikerem hıhhh
İyigeceler canım,tatlı rüyalar,sana da Allah rahatlık versinArkadaşlar, cümleten iyi geceler
Böreği yapıp, uyuyayım bende