Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Ben de o yaşlarda başladım canım,ortaokul 1 e giderken babama bamya yaparak başlamıştım,annem hep mutfakta sandalyeye otur

Biraz sonra sana özelden yada buradan yazar etiketlerim canım,şimdi laptoptan yazıyorum,daha doğrusu yazamıyorum,atıp duruyor beni:KK34:yavaş yazmamdan anlamışsınızdır.

o zaman buradan o akrabalara duyurulur,lütfen evinize gelen genç kızların etinden,sütünden faydalanmaya kalkmayın sevgili akrabalar,kız belki kk ya girecek keyif yapacak nereden biliyorsun:KK12:
tmm şekerim :KK19:

Ben de o yaşlarda başladım canım,ortaokul 1 e giderken babama bamya yaparak başlamıştım,annem hep mutfakta sandalyeye otur

Biraz sonra sana özelden yada buradan yazar etiketlerim canım,şimdi laptoptan yazıyorum,daha doğrusu yazamıyorum,atıp duruyor beni:KK34:yavaş yazmamdan anlamışsınızdır.

o zaman buradan o akrabalara duyurulur,lütfen evinize gelen genç kızların etinden,sütünden faydalanmaya kalkmayın sevgili akrabalar,kız belki kk ya girecek keyif yapacak nereden biliyorsun:KK12:
Benim o yaşlarda ailemde sağlık problemleri vardı..Annem hastanede çok kalıyordu:KK51:Mecburen iş başa düştü:KK48:
Maşaallah sende zor bir yemekten başlamışsın:nazar::kk77:

Dimi ama :KK70: zalımlaaar hayınlaaaar :KK70: yazıhh günahhh

Benim o yaşlarda ailemde sağlık problemleri vardı..Annem hastanede çok kalıyordu:KK51:Mecburen iş başa düştü:KK48:
İlk yemeğim benim makarnayi, rahmetli babam öğretmişti de tuz at demeyi unutmuştu.:KK12:

Bu arada benim bilgisayar beni yine atacak diye korkumdan hızlı hızlı yazmaya çalışırken böreğim için yazdıkların için teşekkür etmeyi es geçmişim canım,kusuruma bakma.Sevdiysen ve sana yeni bir tarif kazandırabildiysem ne mutlu bana canım benim:KK200::KK19:
şu yonden çok sevdim, çook pratik ve gosterişli bi tarif.. Her goren bayıldı hatta yengemde bnden tarif aldı , duşun o derece yani :-)

O sene babamlar yaylaya ev yaptırıyorlardı,yaz tatiliydi sanırım,annem yaylada kaldı bende babamla Antalya merkezdeki eve gelmek istedim,yaylada su yok elektrik yok sıkılmıştım.Neyse gelmeden önce annem bamya yapmayı iyice gösterdi bana,izlerken kağıda yazdım aşama aşama,babamın en sevdiği yemek çünkü,ilk babama yemek pişirmiştim ve sonrada devamı geldi,sonrada taze fasülye yapmıştım ,hepsinin yapım aşaması birbirine benziyor diye kolayıma gelmişti.:kk77:

X