- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
Onlar pro lu ya, görüyolar bizi, biz onları göremiyoruzİyi canım Nevreste bakıyorum öyle
Yaaa siz beni goruyor müsünüz
Utandım şimdi
Yazık bize ya,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar pro lu ya, görüyolar bizi, biz onları göremiyoruzİyi canım Nevreste bakıyorum öyle
Utandım şimdi
pro uyeler gorur canmİyi canım Nevreste bakıyorum öyle
Utandım şimdi
tmm şekerimBen de o yaşlarda başladım canım,ortaokul 1 e giderken babama bamya yaparak başlamıştım,annem hep mutfakta sandalyeye otur
Biraz sonra sana özelden yada buradan yazar etiketlerim canım,şimdi laptoptan yazıyorum,daha doğrusu yazamıyorum,atıp duruyor beniyavaş yazmamdan anlamışsınızdır.
o zaman buradan o akrabalara duyurulur,lütfen evinize gelen genç kızların etinden,sütünden faydalanmaya kalkmayın sevgili akrabalar,kız belki kk ya girecek keyif yapacak nereden biliyorsun
Benim o yaşlarda ailemde sağlık problemleri vardı..Annem hastanede çok kalıyorduMecburen iş başa düştüBen de o yaşlarda başladım canım,ortaokul 1 e giderken babama bamya yaparak başlamıştım,annem hep mutfakta sandalyeye otur
Biraz sonra sana özelden yada buradan yazar etiketlerim canım,şimdi laptoptan yazıyorum,daha doğrusu yazamıyorum,atıp duruyor beniyavaş yazmamdan anlamışsınızdır.
o zaman buradan o akrabalara duyurulur,lütfen evinize gelen genç kızların etinden,sütünden faydalanmaya kalkmayın sevgili akrabalar,kız belki kk ya girecek keyif yapacak nereden biliyorsun
Dimi ama zalımlaaar hayınlaaaar yazıhh günahhhBen de o yaşlarda başladım canım,ortaokul 1 e giderken babama bamya yaparak başlamıştım,annem hep mutfakta sandalyeye otur
Allah günah yazmasın Fercelim ama kaçamazsanda dediğim gibi regli oldum numarasına yat,yada en temizi işim var de git evine,bu ne ya köle isaura mı sanmışlar seni,cık cık cıkKaçacam artık
bnde ayıptr solemesi evlenince başladım zararın neresinden donsen kardr ama demiBenim o yaşlarda ailemde sağlık problemleri vardı..Annem hastanede çok kalıyorduMecburen iş başa düştü
Maşaallah sende zor bir yemekten başlamışsın
İlk yemeğim benim makarnayi, rahmetli babam öğretmişti de tuz at demeyi unutmuştu.Benim o yaşlarda ailemde sağlık problemleri vardı..Annem hastanede çok kalıyorduMecburen iş başa düştü
Bu arada benim bilgisayar beni yine atacak diye korkumdan hızlı hızlı yazmaya çalışırken böreğim için yazdıkların için teşekkür etmeyi es geçmişim canım,kusuruma bakma.Sevdiysen ve sana yeni bir tarif kazandırabildiysem ne mutlu bana canım benimtmm şekerim
Mecburen bir şekilde öğreniyoruzSen yeni başlamışsın maşaallah yine çabuk öğrenmişsinbnde ayıptr solemesi evlenince başladım zararın neresinden donsen kardr ama demi
Ben ilk bulgurlu bir köfte yapmıştımYaşım küçük olduğu için hala söylenirİlk yemeğim benim makarnayi, rahmetli babam öğretmişti de tuz at demeyi unutmuştu.
şu yonden çok sevdim, çook pratik ve gosterişli bi tarif.. Her goren bayıldı hatta yengemde bnden tarif aldı , duşun o derece yaniBu arada benim bilgisayar beni yine atacak diye korkumdan hızlı hızlı yazmaya çalışırken böreğim için yazdıkların için teşekkür etmeyi es geçmişim canım,kusuruma bakma.Sevdiysen ve sana yeni bir tarif kazandırabildiysem ne mutlu bana canım benim
canım,aşkım kocacım isteyince zevkşe oğreniorum hemnden işin sırrı ordaMecburen bir şekilde öğreniyoruzSen yeni başlamışsın maşaallah yine çabuk öğrenmişsin
Bayan nerelisin kocikim köylü senicanım,aşkım kocacım isteyince zevkşe oğreniorum hemnden işin sırrı orda
O sene babamlar yaylaya ev yaptırıyorlardı,yaz tatiliydi sanırım,annem yaylada kaldı bende babamla Antalya merkezdeki eve gelmek istedim,yaylada su yok elektrik yok sıkılmıştım.Neyse gelmeden önce annem bamya yapmayı iyice gösterdi bana,izlerken kağıda yazdım aşama aşama,babamın en sevdiği yemek çünkü,ilk babama yemek pişirmiştim ve sonrada devamı geldi,sonrada taze fasülye yapmıştım ,hepsinin yapım aşaması birbirine benziyor diye kolayıma gelmişti.Benim o yaşlarda ailemde sağlık problemleri vardı..Annem hastanede çok kalıyorduMecburen iş başa düştü
Aynen ya benimd eilk yaotığım yemekler hep güzel olurBenimde ilk yaptığım yemek 11 yaşımdayken biber dolmasıydı, tamamen şu gözlemlemek denen yöntemle yapmıştım ve süper olmuş her şeyi
Hep derim, ilk kez yapılan ne yemek olursa olsun genelde güzel olur..
Ben de eşimin sayesinde çok şeyi öğrendimEvlendiğimiz ilk yıllar isteği hiç bitmiyorducanım,aşkım kocacım isteyince zevkşe oğreniorum hemnden işin sırrı orda
Allahım,Gaciler dua edin yarın evimde oluyim parti vercem evime gidiyim