ver valla yamığım, senin damak tadına guveniyorum. Ama unlu faln olmasın oyle sevmiyorum..
bu arada senin o boreği tarif aldığı, gunden beri 3 kez yaptım, en favori boreğim şuan
Canım yaratılış meselesi Bende senin gibiyim Gittiğim her yerde işi ben yapıyorum.Severek,isteyerek yapılıyorFakat bu farklı amaçta olunca insan bir durup düşünüyor.Gerçi huylu huyundan vazgeçmezBen oturup hizmet bekleyemem
Kız arada benim soru gümbürtüye gitti,benim laptop bu gece yine yavaş,bende görememiş olabilirim,kimin evindesin kuzum?Hastayım de,regli oldum vayyy belim de kaç kurtar kendini
Kız arada benim soru gümbürtüye gitti,benim laptop bu gece yine yavaş,bende görememiş olabilirim,kimin evindesin kuzum?Hastayım de,regli oldum vayyy belim de kaç kurtar kendini
ver valla yamığım, senin damak tadına guveniyorum. Ama unlu faln olmasın oyle sevmiyorum..
bu arada senin o boreği tarif aldığı, gunden beri 3 kez yaptım, en favori boreğim şuan
Biraz sonra sana özelden yada buradan yazar etiketlerim canım,şimdi laptoptan yazıyorum,daha doğrusu yazamıyorum,atıp duruyor beniyavaş yazmamdan anlamışsınızdır.
o zaman buradan o akrabalara duyurulur,lütfen evinize gelen genç kızların etinden,sütünden faydalanmaya kalkmayın sevgili akrabalar,kız belki kk ya girecek keyif yapacak nereden biliyorsun