Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Övünmek gibi olmasın en güzel yaptığım çorbadır,farklı tarif istersen verebilirim canım,afiyet bal şeker olsun bebem,kuzuna da yarasın
ver valla yamığım, senin damak tadına guveniyorum. Ama unlu faln olmasın oyle sevmiyorum..
bu arada senin o boreği tarif aldığı, gunden beri 3 kez yaptım, en favori boreğim şuan

Bende severim helede misafir ağırlamayı ama iş baya yön değiştirdi bizim

Yarın zaten nolursa olsun gidicem arabaya atlar giderim gerekirse

Ayy yazmiyim şimdi kendisi kk yı çok kullandığımı biliyo ifşa olurum aynen birde nebiliyim normal işler yaosam neyse temizliğe giriştirdi yyahuu
Al bohçanı evine kaç
Yok artık ne temizliği

Yarın zaten nolursa olsun gidicem arabaya atlar giderim gerekirse

Ayy yazmiyim şimdi kendisi kk yı çok kullandığımı biliyo ifşa olurum aynen birde nebiliyim normal işler yaosam neyse temizliğe giriştirdi yyahuu
Kız arada benim soru gümbürtüye gitti,benim laptop bu gece yine yavaş,bende görememiş olabilirim,kimin evindesin kuzum?Hastayım de,regli oldum vayyy belim de kaç kurtar kendini

Evde yine o kadar olmuyor.Ama gittiğin yerlerde hep genç kızlardan bekleniyor
Ben 12 yaşında başladım
Ben de o yaşlarda başladım canım,ortaokul 1 e giderken babama bamya yaparak başlamıştım,annem hep mutfakta sandalyeye oturtur izletirdi.

ver valla yamığım, senin damak tadına guveniyorum. Ama unlu faln olmasın oyle sevmiyorum..
bu arada senin o boreği tarif aldığı, gunden beri 3 kez yaptım, en favori boreğim şuan
Biraz sonra sana özelden yada buradan yazar etiketlerim canım,şimdi laptoptan yazıyorum,daha doğrusu yazamıyorum,atıp duruyor beniyavaş yazmamdan anlamışsınızdır.
Kaçacam evime ya ruhen ve bedenen mortii oldum

Bi akraba canım :)
o zaman buradan o akrabalara duyurulur,lütfen evinize gelen genç kızların etinden,sütünden faydalanmaya kalkmayın sevgili akrabalar,kız belki kk ya girecek keyif yapacak nereden biliyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…