Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
tmm şekerim

Benim o yaşlarda ailemde sağlık problemleri vardı..Annem hastanede çok kalıyorduMecburen iş başa düştü
Maşaallah sende zor bir yemekten başlamışsın

Dimi ama zalımlaaar hayınlaaaar yazıhh günahhh

Benim o yaşlarda ailemde sağlık problemleri vardı..Annem hastanede çok kalıyorduMecburen iş başa düştü
İlk yemeğim benim makarnayi, rahmetli babam öğretmişti de tuz at demeyi unutmuştu.

şu yonden çok sevdim, çook pratik ve gosterişli bi tarif.. Her goren bayıldı hatta yengemde bnden tarif aldı , duşun o derece yani

O sene babamlar yaylaya ev yaptırıyorlardı,yaz tatiliydi sanırım,annem yaylada kaldı bende babamla Antalya merkezdeki eve gelmek istedim,yaylada su yok elektrik yok sıkılmıştım.Neyse gelmeden önce annem bamya yapmayı iyice gösterdi bana,izlerken kağıda yazdım aşama aşama,babamın en sevdiği yemek çünkü,ilk babama yemek pişirmiştim ve sonrada devamı geldi,sonrada taze fasülye yapmıştım ,hepsinin yapım aşaması birbirine benziyor diye kolayıma gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…