Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Benim en çok yaptığım çorbaBen buğday ile kıymayı birlikte haşlıyorum birbirine tadı geçsin diye bazen et ,kemikli et koyarım çok nefis olur..Çocuklarım çok severlerHaşlanmış nohut varsa arada nohutta koyarım

Annemin yaptığı yöntemdede, buğday miktarı arttırılıp, varsa kemikli et ile haşlanır , ayrı yerde soğanı, kemikli et kullanmamışsa kıymayı, salça ile kavurup haşladığı buğdaya döker, öyle kaynatır. Buğday çoğalınca keşkek oluyor sanırım.

Evet canım öyle oluyorBen bu yoğurt çorbasınada bazen soğan kavuruyorum çok güzel olur

Aslında un miktarı çok değil yamukprensesim verdiğin ölçüde bence..
Az önce bende senin bu verdiğin tarife göre yaptım Pirinci kavurarark, altını söndürdüm, 1 küçük tabak içtim, gerçekten çok güzel, ben çok beğendim, kıvamıda çok güzel oldu, tarifine sağlık

Bilmiyorum ki bilinmeyen un kokusu bana hiç gelmiyor,çok gelirsede yarım kaşıkta kullanılabilir,aslında işin en büyük sırrı 4 kaşık yoğurtta(yani yoğurdu bazıları daha az koyuyormuş)ve tereyağıyla yaş nanede.Afiyet olsun canım,dilerim gerçekten beğenmişsindir.

Ben yoğurt çorbalarına fazla yoğurt koyuyorumÖyle daha güzel oluyor

Ben yoğurdu az unu çok sevmem, tadı neysede kıvamı çok gelir hep.. Senin tarif bence tam kıvamında Zaten senin tarifinde olayın tekniği önemli ..
Çok teşekkürler

Ben yoğurt çorbalarına fazla yoğurt koyuyorumÖyle daha güzel oluyor
Bende yoğurdu işte bu ölçülerde koyuyorum Nevoşum,bazıları daha az koyuyormuş,ondan üstüne basa basa öyle dedim

Ben yoğurdu az unu çok sevmem, tadı neysede kıvamı çok gelir hep.. Senin tarif bence tam kıvamında Zaten senin tarifinde olayın tekniği önemli ..
Çok teşekkürler
Rica ederim,beğendiysen ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…