- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Oyy gedim geberiyom vallaha gözüm yarışma felan görmiyi evime gitsem sağ salimFeraceli Shirine-alish canlarım gelsenize,iki lafın belini kıralım,gelin tatlı yarışması için dantelli kurdelalı bir tarif verin bana
Hoşgeldin canımYaşasın ütü yapmaaaaakk
Anaââ tam gidiyodum gene ütü dedi buuuuYaşasın ütü yapmaaaaakk
Hayırlı geceler canımKızlar yarın iş opuyorum hepinizihayirli geceler
Hahaha bu iyi fikir Nevoş,En iyisi tatlıları bırakalım dantel örelim
Bilmem artık kim elini çabuk tutarsaBen onu döverek etkisiz hale getirdim, şerbetli tatlıların ortasında anca kendine gelir, No problem
Bebem aslında buralar hamileler için çok tehlikeli bir topik ama olsun sen yabancı değilsinyaa çorbalar niye olmadııbnde katılcaktım olsaydı
Ay benimdeeeHoşgeldin canımKolay gelsin yine ütü mü yapıyorsun Benim en sevmediğim iş ütü yapmak
Allah kolaylık versin bacım. Hayırlı gecelerKızlar yarın iş opuyorum hepinizihayirli geceler
bacım baada bi uğrasan yaa. Valla buyuk sevap alırsınYaşasın ütü yapmaaaaakk
Hoşgeldin Feroş'um hayırdırOyy gedim geberiyom vallaha gözüm yarışma felan görmiyi evime gitsem sağ salimçok canım sıkkın pöfff
Neden niye niçin kuzumOyy gedim geberiyom vallaha gözüm yarışma felan görmiyi evime gitsem sağ salimçok canım sıkkın pöfff
Maşaallah canımHahaha bu iyi fikir Nevoş,Bak o konuda çok iddialıyım,tüm çeyizimi kendim düzdüm
Bilmem artık kim elini çabuk tutarsa
Bebem aslında buralar hamileler için çok tehlikeli bir topik ama olsun sen yabancı değilsinOyyy kuzum benim senin çorba yapman değil bizim sana yapıp getirmemiz lazım aslında
Bilinmeyen sen nereden çıktın ütüüü diyeYaşasın ütü yapmaaaaakk
vallaha bugun oylece gozum kapıdaydı, bi Allahın kulu yapar getirir belkim diyeHahaha bu iyi fikir Nevoş,Bak o konuda çok iddialıyım,tüm çeyizimi kendim düzdüm
Bilmem artık kim elini çabuk tutarsa
Bebem aslında buralar hamileler için çok tehlikeli bir topik ama olsun sen yabancı değilsinOyyy kuzum benim senin çorba yapman değil bizim sana yapıp getirmemiz lazım aslında
Ne oldu feracelim anlat bakayım,hayırdır canımOyy gedim geberiyom vallaha gözüm yarışma felan görmiyi evime gitsem sağ salimçok canım sıkkın pöfff
Hoşgeldin Feroş'um hayırdır
Sormayın canlarNeden niye niçin kuzum
Şu an resmen kendimi kötü hissettim Bebem yavallaha bugun oylece gozum kapıdaydı, bi Allahın kulu yapar getirir belkim diyesağolsun nazımın geçtiği iki komşum varda
Üüüü herkes birbirini dövüyo yetis nevresteeeBen onu döverek etkisiz hale getirdim, şerbetli tatlıların ortasında anca kendine gelir, No problem
Ruhen ve bedenen yorgunum canım hemide çoookNe oldu feracelim anlat bakayım,hayırdır canım
Bizim kültürümüzde genç kız olunca her iş ondan bekleniyorSormayın canlar4 gümdür misafirlikteyim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi..İş yapmaktan,stresten beyin hücrelerim sinyal veriyor Evime gidecem kadın bırakmiyi offf