- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Acaba ,iç çamaşıına kadar ütü yapanlar var.Bilinmeyenxf de Onlardan mıBilinmeyen sen nereden çıktın ütüüü diyeen son geçen gece saat 2 de seni bıraktığımdada ütü yapıyordun,sal kendini gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba ,iç çamaşıına kadar ütü yapanlar var.Bilinmeyenxf de Onlardan mıBilinmeyen sen nereden çıktın ütüüü diyeen son geçen gece saat 2 de seni bıraktığımdada ütü yapıyordun,sal kendini gitsin
oyy canm benm yok yok benmki naz sadece. İşimi gucumu gorebiliom çok şukur.. Mesela yarın yoğurt çorbası yapcam çok canm çekioŞu an resmen kendimi kötü hissettim Bebem yaAntalyaya taşınırsan söz ben de yapacağım
Sorma birde gelen gelene hizmet ikram falan severim ama 4 fgünde kemiklerim artık ağlıyor hayır gençlerin canı can değil sankiBizim kültürümükemiklerin artiız olunca her iş ondan bekleniyorKaç kurtar kendini
Kimin evindesin Feracelim?Ya ben bu misafirlik işini cidden anlamıyorum,bana geliyorlar ben hizmet ediyorum bunda sıkıntı yok severek yapıyorum ama misafirliğe gidiyorum yine ben hizmet ediyorum,en güzeli hiç bilmiyorum demek.Geçen gün kaynanam yemeğe çağırdı ama tüm yemekleri ben hazırladım mesela,var bu işte bir gariplik ama neredeSormayın canlar 4 gümdür misafirlikteyim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi..İş yapmaktan,stresten beyin hücrelerim sinyal veriyor Evime gidecem kadın bırakmiyi offf
Çok haklısın canım, Allah kolaylık versinBir bahane bulup evine git canımSorma birde gelen gelene hizmet ikram falan severim ama 4 fgünde kemiklerim artık ağlıyor hayır gençlerin canı can değil sanki
Maalesef ben 15 yasimda okuldan gelip yemek yapıyordumBizim kültürümüzde genç kız olunca her iş ondan bekleniyorKaç kurtar kendini
Uğrarım ne demek, artık sağ kolum ileri geri gidiyorbacım baada bi uğrasan yaa. Valla buyuk sevap alırsın
Ütücü geldi hanııımBilinmeyen sen nereden çıktın ütüüü diyeen son geçen gece saat 2 de seni bıraktığımdada ütü yapıyordun,sal kendini gitsin
Canım yaratılış meselesi Bende senin gibiyim Gittiğim her yerde işi ben yapıyorum.Severek,isteyerek yapılıyorFakat bu farklı amaçta olunca insan bir durup düşünüyor.Gerçi huylu huyundan vazgeçmezBen oturup hizmet bekleyememKimin evindesin Feracelim?Ya ben bu misafirlik işini cidden anlamıyorum,bana geliyorlar ben hizmet ediyorum bunda sıkıntı yok severek yapıyorum ama misafirliğe gidiyorum yine ben hizmet ediyorum,en güzeli hiç bilmiyorum demek.Geçen gün kaynanam yemeğe çağırdı ama tüm yemekleri ben hazırladım mesela,var bu işte bir gariplik ama nerede
Ütün varmı abla, senide ütüleyekAnaââ tam gidiyodum gene ütü dedi buuuu
Övünmek gibi olmasın en güzel yaptığım çorbadır,farklı tarif istersen verebilirim canım,afiyet bal şeker olsun bebem,kuzuna da yarasınoyy canm benm yok yok benmki naz sadece. İşimi gucumu gorebiliom çok şukur.. Mesela yarın yoğurt çorbası yapcam çok canm çekio
Evde yine o kadar olmuyor.Ama gittiğin yerlerde hep genç kızlardan bekleniyorMaalesef ben 15 yasimda okuldan gelip yemek yapıyordum
Benim var ne zaman geliyorsunÜtün varmı abla, senide ütüleyek
Bana da bir uğra sevabına,bırak ya bu saatte ütümü yapılır,yarın devam edersin,gel iki nefes al soluklanÜtücü geldi hanııım
Ben pek yatıya kalmayı tercih etmiyorum, anlamlarda bile acil birşey olmasa kalmam. Sende çok erken baslamissinEvde yine o kadar olmuyor.Ama gittiğin yerlerde hep genç kızlardan bekleniyor
Ben 12 yaşında başladım
Heme geliyorum, ütü masası neredeBenim var ne zaman geliyorsun
İzmir Antalya kaç saatBana da bir uğra sevabına,bırak ya bu saatte ütümü yapılır,yarın devam edersin,gel iki nefes al soluklan
utandım kendimden sen karıysan ben neyimUğrarım ne demek, artık sağ kolum ileri geri gidiyor
Aslında severim ütüyüde, daha börek yapıcam yatmadan, adamcağıza kahvaltı hazırlasamda yetişemiyor bari börek yapayım dedim, bu saati buldum
Yarın zaten nolursa olsun gidicem arabaya atlar giderim gerekirseÇok haklısın canım, Allah kolaylık versinBir bahane bulup evine git canım
Ayy yazmiyim şimdi kendisi kk yı çok kullandığımı biliyo ifşa olurum aynen birde nebiliyim normal işler yaosam neyse temizliğe giriştirdi yyahuuKimin evindesin Feracelim?Ya ben bu misafirlik işini cidden anlamıyorum,bana geliyorlar ben hizmet ediyorum bunda sıkıntı yok severek yapıyorum ama misafirliğe gidiyorum yine ben hizmet ediyorum,en güzeli hiç bilmiyorum demek.Geçen gün kaynanam yemeğe çağırdı ama tüm yemekleri ben hazırladım mesela,var bu işte bir gariplik ama nerede
8 saat arabayla,otobandan gelirsen daha kısa,açtım masayı bekliyorum,gece yollar boştur,ezana yetişirsinİzmir Antalya kaç saat