Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Sormayın canlar :cry:4 gümdür misafirlikteyim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi..İş yapmaktan,stresten beyin hücrelerim sinyal veriyor :KK75: Evime gidecem kadın bırakmiyi offf :KK42:
Kimin evindesin Feracelim?Ya ben bu misafirlik işini cidden anlamıyorum,bana geliyorlar ben hizmet ediyorum bunda sıkıntı yok severek yapıyorum ama misafirliğe gidiyorum yine ben hizmet ediyorum,en güzeli hiç bilmiyorum demek.Geçen gün kaynanam yemeğe çağırdı ama tüm yemekleri ben hazırladım mesela,var bu işte bir gariplik ama nerede:KK64:

Kimin evindesin Feracelim?Ya ben bu misafirlik işini cidden anlamıyorum,bana geliyorlar ben hizmet ediyorum bunda sıkıntı yok severek yapıyorum ama misafirliğe gidiyorum yine ben hizmet ediyorum,en güzeli hiç bilmiyorum demek.Geçen gün kaynanam yemeğe çağırdı ama tüm yemekleri ben hazırladım mesela,var bu işte bir gariplik ama nerede:KK64:
Canım yaratılış meselesi :KK19:Bende senin gibiyim :KK45:Gittiğim her yerde işi ben yapıyorum.:KK47:Severek,isteyerek yapılıyor:KK51:Fakat bu farklı amaçta olunca insan bir durup düşünüyor.:KK53:Gerçi huylu huyundan vazgeçmez:KK48:Ben oturup hizmet bekleyemem:-)

Çok haklısın canım, Allah kolaylık versin:KK200:Bir bahane bulup evine git canım:KK19:
Yarın zaten nolursa olsun gidicem arabaya atlar giderim gerekirse :KK70:
Ayy yazmiyim şimdi kendisi kk yı çok kullandığımı biliyo ifşa olurum :KK70: aynen birde nebiliyim normal işler yaosam neyse temizliğe giriştirdi yyahuu :KK43:

X