Hepimiz birimiz icinHani madalyalilara karşı direniş? Hani madalyasizlarin bir birne desteği????
Beklesen bak nasıl tatlıları dokturcek@deynepnaz 'da nazlandı beceremem falan dediYaptıkları ve aldığı oy ortada Kesin @talhayasir 'de cevherler vardır.. Ortaya çıkarmak lazım
Çıkarmayalım@deynepnaz 'da nazlandı beceremem falan dediYaptıkları ve aldığı oy ortada Kesin @talhayasir 'de cevherler vardır.. Ortaya çıkarmak lazım
Sayin editorum utandiriyosunuz beni@deynepnaz 'da nazlandı beceremem falan dediYaptıkları ve aldığı oy ortada Kesin @talhayasir 'de cevherler vardır.. Ortaya çıkarmak lazım
Baklava mı? Şimdiden yap hemen paylaş, bende bitane buldumİçimden bi his diyorki, ben geçen gün bi tatlıdan bahsetmiştim, kesin kakao onunla uğraşıyor
Ya onu fırsat bulup yapmam fotoğraflamam lazım.. Ya da o yaparsa arkasından el sallamam lazım
Bir kere katılsınÇıkarmayalım
Aboww cokmu buyuk laf ettimEğer bir derece yap, dereceni elinden alacağız
O tatlıyı bende çok merak ediyorumİçimden bi his diyorki, ben geçen gün bi tatlıdan bahsetmiştim, kesin kakao onunla uğraşıyor
Ya onu fırsat bulup yapmam fotoğraflamam lazım.. Ya da o yaparsa arkasından el sallamam lazım
Ne tatlısı yaO tatlıyı bende çok merak ediyorum.Uzun zamandır denemek istiyorum.. Birileri yapsın fikir alayım Güzel oluyor mu
Hazırını yedim çok güzeldi.. Evde yapılması zor olacağını sanmıyorum. Malzemeside kolay. Aslında hazır yufkadanda yapılanı var (baklavalık) Ama el açması beni zorlamaz.. Bilemiyorum..O tatlıyı bende çok merak ediyorum.Uzun zamandır denemek istiyorum.. Birileri yapsın fikir alayım Güzel oluyor mu
Bende merak ettimNe tatlısı ya
Ne tatlısı ya
Geri geri bi 50 sayfa giderseniz bulursunuzBende merak ettim
Ben bir ara çok niyetlendim ama ikisi birlikte acaba ağır olur mu diye emin olamadım..Hazırını yedim çok güzeldi.. Evde yapılması zor olacağını sanmıyorum. Malzemeside kolay. Aslında hazır yufkadanda yapılanı var (baklavalık) Ama el açması beni zorlamaz.. Bilemiyorum..
Baklavayı 4 dilim yiyebilen onu 2-3 yer.. Ben küçük tepsiye göre ayar yapabilirsem, (ölçü konusunda düşüncelerim var çünkü) İnşallah..Ben bir ara çok niyetlendim ama ikisi birlikte acaba ağır olur mu diye emin olamadım..Yap o zaman bizde tarifini alalım Baklava yapıyorsan hiç zorlanmazsın
Evet canım 1 tatlı yapacaksınızBu arada tek bir tatli yapma hakkimiz mi var
Anladım canım...Baklavayı 4 dilim yiyebilen onu 2-3 yer.. Ben küçük tepsiye göre ayar yapabilirsem, (ölçü konusunda düşüncelerim var çünkü) İnşallah..
Anladım canım...
Ölçü konusunda özelden konuşabilirizKimse duymasın aramızda