Walla hepsi uyar banaHangi işi canımYeni kategoriyi saklamayı mı Yoksa bu anketi ortadan kaldırma işini mi
Kılçıksız balık tavamiz vardı geçen yarışma 400 kusur oy almıştı@nuryolu rekor sende şuan demi, hemde açık ara
Hmm hemen ticari zekami kullanayim. Önce 1 nisanda bu ay yemek yarışması yok diyeceğiz. Sonra biz özelde toplanıp yemekleri yapacağız. Sonra yarışma son günü geldiğinde günün son saatlerinde topluca resimleri yukleyecegiz. Onlar şaşıracak tabi. Neden haberimiz yok, hani yarışma olmayacaktı dediklerinde " aaaa siz onu ciddi mi şansınız nisan1 sakasiydi o" deriz
Bak bu fikri çok beğendimHmm hemen ticari zekami kullanayim. Önce 1 nisanda bu ay yemek yarışması yok diyeceğiz. Sonra biz özelde toplanıp yemekleri yapacağız. Sonra yarışma son günü geldiğinde günün son saatlerinde topluca resimleri yukleyecegiz. Onlar şaşıracak tabi. Neden haberimiz yok, hani yarışma olmayacaktı dediklerinde " aaaa siz onu ciddi mi şansınız nisan1 sakasiydi o" deriz
Öyle demeyelim. Sadece fikir alış verişi yapıyoruz diyelim
vay bee, hile yapsan o kadar oyun olmazKılçıksız balık tavamiz vardı geçen yarışma 400 kusur oy almıştı
Ben sizden taraftayım merak etmeyin
Ben omrumde boyle ticari zeka gormedim supermissssHmm hemen ticari zekami kullanayim. Önce 1 nisanda bu ay yemek yarışması yok diyeceğiz. Sonra biz özelde toplanıp yemekleri yapacağız. Sonra yarışma son günü geldiğinde günün son saatlerinde topluca resimleri yukleyecegiz. Onlar şaşıracak tabi. Neden haberimiz yok, hani yarışma olmayacaktı dediklerinde " aaaa siz onu ciddi mi şansınız nisan1 sakasiydi o" deriz
Yok canım nerden göreceklerWalla hepsi uyar banadaa madalyalilar gormesin bu dediklerimizi
Tabi tabi siz dökülün ben bir ara temizlerimBen omrumde boyle ticari zeka gormedim supermissssbu yazdiklarimizida silmek lazim ama Nevreste halleder temizleme olayini
Bak bu fikri çok beğendim
Ayyy az kurnazlıkla bitirmedim okulumuBen omrumde boyle ticari zeka gormedim supermissssbu yazdiklarimizida silmek lazim ama Nevreste halleder temizleme olayini
Bende hic beceremiyorum kurnazligiAyyy az kurnazlıkla bitirmedim okulumu
Yaww he he inandık say. Zaten beceremiyorum diyerek şerbetli de tatlıyı patlatacaksin biliyorum. Seni kurnaz seniBende hic beceremiyorum kurnazligi
Profil fotosundaki tatlıyı kendi yapmışYaww he he inandık say. Zaten beceremiyorum diyerek şerbetli de tatlıyı patlatacaksin biliyorum. Seni kurnaz seni
100 begeni alsam oper basima koyarim ilk 3e hayatta giremem ozguven yerlerdeYaww he he inandık say. Zaten beceremiyorum diyerek şerbetli de tatlıyı patlatacaksin biliyorum. Seni kurnaz seni
Serbetli tatlilar anne isi sanki cok zor geliyo bana ancaaa boyle cikolata mikolata yapar tatli diye millete yuttururum benProfil fotosundaki tatlıyı kendi yapmış
Ben girmiycem işte tatlılı yarışmalara
Hani madalyalilara karşı direniş? Hani madalyasizlarin bir birne desteği????Profil fotosundaki tatlıyı kendi yapmış
Ben girmiycem işte tatlılı yarışmalara
Yaww he he inandık say. Zaten beceremiyorum diyerek şerbetli de tatlıyı patlatacaksin biliyorum. Seni kurnaz seni
Eğer bir derece yap, dereceni elinden alacağız100 begeni alsam oper basima koyarim ilk 3e hayatta giremem ozguven yerlerde