Haksızlık olmasın canımHuhuuuuuu iste duymak istedigim
Kesinlikle bence de katılım daha çok olur .. Çünkü bir çok kişi pratik arar, bir dahakine karma yapılır.. Maksat kategori gnişletmekKatılım daha fazla olurDaha fazla tatlı tarifi görme şansımız olur
Baklavalar tek başına yapılabilirKesinlikle bence de katılım daha çok olur .. Çünkü bir çok kişi pratik arar, bir dahakine karma yapılır..
İyi geceler şirin baba
Sizlere de iyi gecelerİyi geceler şirin baba
Kategori kolay şerbetli tatlı olacak gibi ..@nananaisNevreste Brunella (dıgerlerı aklımda kalmadı )Okudum hepınızı nuryolu Kakao ve Ben yamukprenses , vuslat(etıketleyemedım) kızlar gelın arkadasların cok guzel planları var bıze
Cok guzel tatlılar beklıyorum hepınızdenKategori kolay şerbetli tatlı olacak gibi ..
Bence bu yarışma fena tutar
Sende girecekmişsin, öyle dedilerCok guzel tatlılar beklıyorum hepınızden
BakarızSende girecekmişsin, öyle dediler
Seçeneği o kadar çokki.. Bence bulursunBakarızbana tarıf kalırsa
Tarıf cokta ben hazırmıyım bılmemSeçeneği o kadar çokki.. Bence bulursunHerkesin kendine özel bir tarifi vardır aslında
Tarıf cokta ben hazırmıyım bılmembır yanım artık genclerı deslekle ne ısın var yarısmada dıyor
obur yanım tarıfını yaz eglence olsun dıyoro ankı ruh halıme baglı
Iyı fıkırmısBizi destekleyiniz pleaseKatılırsanız mesela, ekmeğin üzerine su döküp toz şeker serpin yeter
@nananaisNevreste Brunella (dıgerlerı aklımda kalmadı )Okudum hepınızı nuryolu Kakao ve Ben yamukprenses , vuslat(etıketleyemedım) kızlar gelın arkadasların cok guzel planları var bıze
Onların göremeyeceği bir kategori yapalımNasıl saklanabiliriz
Aaaaa ne olmuş ben görmedim@nananaisNevreste Brunella (dıgerlerı aklımda kalmadı )Okudum hepınızı nuryolu Kakao ve Ben yamukprenses , vuslat(etıketleyemedım) kızlar gelın arkadasların cok guzel planları var bıze
Bizi destekleyiniz pleaseKatılırsanız mesela, ekmeğin üzerine su döküp toz şeker serpin yeter