- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
Tariflere bakıyorum orada tepsi ebatı vermemiş.. Birde fransızların yaptığı şekilde var hazır yufkadan, o da güzel gözüküyor..Anladım canım...
Ölçü konusunda özelden konuşabilirizKimse duymasın aramızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tariflere bakıyorum orada tepsi ebatı vermemiş.. Birde fransızların yaptığı şekilde var hazır yufkadan, o da güzel gözüküyor..Anladım canım...
Ölçü konusunda özelden konuşabilirizKimse duymasın aramızda
Tarifler hakkında fikir alışverişi yapabiliyorumYarışmacıların tariflerini ve detaylarını paylaşmamIsrar etmeyin lütfen
Daha önce yaptığı baklava hamuru tarifin var mıTariflere bakıyorum orada tepsi ebatı vermemiş.. Birde fransızların yaptığı şekilde var hazır yufkadan, o da güzel gözüküyor..
O iş kolay, hemen şu yukarıdaki anketi ortadan kaldıralım. Kk üyelerine soralım.
Madalyalilar yarışmaya katılmali mi?
1.hayır katılmasın
2.asla katılmasın
Var ama daha büyük tepsilerde tam ölçülerleydi.Daha önce yaptığı baklava hamuru tarifin var mı
Hıh bende annemden burma tarifini ögrencem hemenTarifler hakkında fikir alışverişi yapabiliyorumYarışmacıların tariflerini ve detaylarını paylaşmamIsrar etmeyin lütfen
Tamam öğren bakalımHıh bende annemden burma tarifini ögrencem hemen
Kategoriyi baklavalar yarışması olarak değiştirelimBende Azeri baklavası yapayım, herkes baklavadan gidiyor
Daha uygun olurKategoriyi baklavalar yarışması olarak değiştirelim
Baklava dışında çok güzel şerbetli tatlılarımız var..Eminim yapan olurDaha uygun olur
Bu konuda haklısın El açma baklavaları kabul etmeyelimAslında basit şerbetli tatlılar diye kategori olursa kimse baklava şov yapamaz
Baklava açmayız hazır yufkasından yaparız bu bahaneyle
Aslında burada sadece resime değil, yapılabilirlik özelliğine göre kategori açmakta gerekir..Bu konuda haklısın El açma baklavaları kabul etmeyelim
Genelde öyle yapıyoruz canımAslında burada sadece resime değil, yapılabilirlik özelliğine göre kategori açmakta gerekir..
Yani, şık görüntü ve pratik tarif..
Zaten kategoriyi çeşitlendirmek için el açması börek, el açması baklava diye ayırmak dediğin gibi en hoş olanı olur..Genelde öyle yapıyoruz canım
Mesela Kurabiye kategori yaptık.O kategoriye butik kurabiyeleri dahil etmedik..
Börekler kategorisinde sadece hazır yufka böreklerini yaptık..
Kekler kategorisine pastaları dahil etmedik.Bu kategoride öyle yapabiliriz
O zaman bu kategoride Kolay Şerbetli tatlılar yapalımZaten kategoriyi çeşitlendirmek için el açması börek, el açması baklava diye ayırmak dediğin gibi en hoş olanı olur..
Çok süper olur benceO zaman bu kategoride Kolay Şerbetli tatlılar yapalım
Katılım daha fazla olurDaha fazla tatlı tarifi görme şansımız olurÇok süper olur bence
Çünkü olay el açması ile hazır yufka aynı kategoride yarışmak olunca garip bi hal alıyor.. Yani yarışmada eşitlik olacak sayende
Huhuuuuuu iste duymak istedigimO zaman bu kategoride Kolay Şerbetli tatlılar yapalım