Nur neler yapıyorsun yoksun ortalardaBize baklava mı yaptın yoksa
Sağol datlum sende çok datlu olursun
Kurdelacı başı
Biz nasil kaynana oluruz acaba gideynepnaz cok fena bi kaynana olur bence.Biz orta , kakao ve nevos sekerli
Banada oyle geliyor virmeem oglimu derdeynepnaz
Ben kendimi hic tahmin edemiyorum ama ne cok iyi ne com kotu olirum.
Nevrestr ve Kakao da dediğin gibi tadın yenmez ama sende şekerli serbetli bir kaynana olursun.aferin cocugum diyip gelinine kurdela takarsın
Kurdelacı bası seniiiii
Şöbiyet isteyen kardeşin gelmedi mi?Gel sana şöbiyet yaptım diye çağırıp resimlemişsindir sen kesinBaklava haftaya ins nevosumBelki yine halay basi olurum Valla islerim var bu ara ,temizlik falan onlarla ugrasiyorum.Firsat buldukca yaniniza kosuyorum ama
iyi eğlenceleriniz olsun hangi filimmiş oo..
Gel buraya,yine kime oy verdiğini yazmadan kaçmış,1 oyum artmış,yoksa sen mi verdin
Paklava mi açcak acaba
Bende dizi mızı gitti bebiş olalı bi çarşamba günü aile işine takıldım. Güzel gibi oda.
Şöbiyet isteyen kardeşin gelmedi mi?Gel sana şöbiyet yaptım diye çağırıp resimlemişsindir sen kesinHem kardeş gönlü,hem yarışma,
Hiçte bile.Ben çok iyi kv olurum.BDV'de ideal kv nasıl olur öğrendim. Her gün gelinimi ziyaret ederim.Hamile kalınca veya eev işlerinde ,mutfakta ne yapacağını hep anlatırım.Gelinlere yardımcı olmak lazım değil mi?
Ankara da bir sıkıcılık var.gerçekten hele son aylarda dışarı çıkma ile paranoyak olmak arasında fark yokAvm lerden başka hiç bir numarası yok..
Kızılcahamam yada mogan a pikniğe gitmeye kalk, oturacak yer olmaz, adamlar sabahın köründe postu seriyorlar, akşam 8-9 a kadar parselliyorlar ya..
Hele Mogan da sabah 7 de çocukları banklara oturtup, kendileri piknik malzemesi almaya gidiyor aileler
Ama yeni taşındıysan ve hafta sonu piknik falan yapmak istersen en güzel yer kavaklı piknik alanı.. En azından kıro yok..
Bende ankaradayimda6 ay oldu geleli pek haz etmiyorum burdan
Hiçte bile.Ben çok iyi kv olurum.BDV'de ideal kv nasıl olur öğrendim. Her gün gelinimi ziyaret ederim.Hamile kalınca veya eev işlerinde ,mutfakta ne yapacağını hep anlatırım.Gelinlere yardımcı olmak lazım değil mi?
Gece müziğin sesini çok acmissin komşular enson kaynananın ardından verdiğin partiyi konuşuyorduSevinç gözyaşlarım sel oldu
Gece müziğin sesini çok acmissin komşular enson kaynananın ardından verdiğin partiyi konuşuyordu