Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Nur neler yapıyorsun yoksun ortalardaBize baklava mı yaptın yoksa
Sağol datlum sende çok datlu olursun

Kurdelacı başı

Baklava haftaya ins nevosum Belki yine halay basi olurum Valla islerim var bu ara ,temizlik falan onlarla ugrasiyorum.Firsat buldukca yaniniza kosuyorum ama

Biz nasil kaynana oluruz acaba gi deynepnaz cok fena bi kaynana olur bence.Biz orta , kakao ve nevos sekerli
Hiçte bile.Ben çok iyi kv olurum.BDV'de ideal kv nasıl olur öğrendim.Her gün gelinimi ziyaret ederim.Hamile kalınca veya eev işlerinde ,mutfakta ne yapacağını hep anlatırım.Gelinlere yardımcı olmak lazım değil mi?

2 kişi olunca da tatlı yapılmıyor ki 3 gündür bitmeyen mini boy pastam var
bi misafir denk getirmem lazım ya da 4/1 ölçüyle yapcam

Şöbiyet isteyen kardeşin gelmedi mi?Gel sana şöbiyet yaptım diye çağırıp resimlemişsindir sen kesinHem kardeş gönlü,hem yarışma,

Kardesim gelmeyecek canim ,ben gitcem Annemlere gidince yapicam didim ya hatun Evet oyle olcak sanirsam ,ne yardan ne serden durumu

Hergun mu?yok daha nelerhaftada bir git git barihamileyken anlatmasanda sen yapsan ne olurmuş sanki ;-)

Ankara da bir sıkıcılık var.gerçekten hele son aylarda dışarı çıkma ile paranoyak olmak arasında fark yok

[QUOTE="nananais, post: 45763119, member:

Arkasından çok ağlama ama tamam mı
[/QUOTE]

Sevinç gözyaşlarım sel oldu

Ehehheheh Hergun ziyarete gidince ve mutfakta ne yapcagini anlatinca ,kiz solugu bdv da alir Konu basliklari da sunlar olur ...
"Kizlarr kv dem hergun bende imddaaat "
"Kaynanamla mi evlendim esimle mi "
"Kv neden boyle "
"Kocam sana soyluyorum kv sen anla "

Kaynansından kurtulmuş olan gelin mi var burada nereye gitti nasıl gitti taktik verin bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…