- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
ohooo daha dur ,,ne gördünnSevdicegim kuzenin düğününe getirdide, toptan sulaleyi tanıtmayakaynanacigim sağolsun biraz övuyor
Sevdicegim kuzenin düğününe getirdide, toptan sulaleyi tanıtmayakaynanacigim sağolsun biraz övuyor
Kızlar yine yeni yarışmacılar kapmissiniz bensizben kaynana fethine çıktım
Bi kaynanam ovmedi beni ya ona yanarım
Ah ah vah vah.az önce gitti canımın içi kaynanam
Biz nasil kaynana oluruz acaba gideynepnaz cok fena bi kaynana olur bence.Biz orta , kakao ve nevos sekerli
Ankaradami oturuyoon seenBanada oyle geliyor virmeem oglimu derdeynepnaz
Ben kendimi hic tahmin edemiyorum ama ne cok iyi ne com kotu olirum.
Nevrestr ve Kakao da dediğin gibi tadın yenmez ama sende şekerli serbetli bir kaynana olursun.aferin cocugum diyip gelinine kurdela takarsın
Kurdelacı bası seniiiii
Bende ankaradayimdaEvet...ne oldu tanıdık mi çıktık
Nur neler yapıyorsun yoksun ortalardaBiz nasil kaynana oluruz acaba gideynepnaz cok fena bi kaynana olur bence.Biz orta , kakao ve nevos sekerli
Kurdelacı başıBanada oyle geliyor virmeem oglimu derdeynepnaz
Nevrestr ve Kakao da dediğin gibi tadın yenmez ama sende şekerli serbetli bir kaynana olursun.aferin cocugum diyip gelinine kurdela takarsın
Kurdelacı bası seniiiii
Kombinin begenildi mi nanis
Kız tanıyor beni, arayi sıcak tutmaya çalışıyor, ama bi teyze var düşman başınaohooo daha dur ,,ne gördünn
Arkasından çok ağlama ama tamam mıBi kaynanam ovmedi beni ya ona yanarım
Ah ah vah vah.az önce gitti canımın içi kaynanam
Bende Ankaradan İzmire geleli 6 ay oldu, 3 yıl oradaydım, hiiiiççç özlememişimBende ankaradayimda6 ay oldu geleli pek haz etmiyorum burdan
Bence nuryolu gelinine ıspanağa kurdele bağlamadın, düzenli değil, pembiş değil bunlar diye kızarBanada oyle geliyor virmeem oglimu derdeynepnaz
Kurdelacı bası seniiiii
Ozlencek yer degilki ya gri sehir diyolar cok haklilarBende Ankaradan İzmire geleli 6 ay oldu, 3 yıl oradaydım, hiiiiççç özlememişim
Avm lerden başka hiç bir numarası yok..Ozlencek yer degilki ya gri sehir diyolar cok haklilar
Erkek arkadaşın aşçı değil ise o yardımcı olabilir ama annen olmaz
Paklava mi açcak acaba
Ayy bende dirilisi izlemedigime cook pismanimAnnem her hafta "İzle kizim cok guzel"diyor ama malesef konuyu bilmedigim icin izleyemiyorum Baba candir izlenir bizde Biciriklarim da sever beraber izleriz pazar gunleri