Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Biz nasil kaynana oluruz acaba gi deynepnaz cok fena bi kaynana olur bence.Biz orta , kakao ve nevos sekerli

Banada oyle geliyor virmeem oglimu der deynepnaz
Ben kendimi hic tahmin edemiyorum ama ne cok iyi ne com kotu olirum.
Nevrestr ve Kakao da dediğin gibi tadın yenmez ama sende şekerli serbetli bir kaynana olursun.aferin cocugum diyip gelinine kurdela takarsın
Kurdelacı bası seniiiii

Ankaradami oturuyoon seen

Biz nasil kaynana oluruz acaba gi deynepnaz cok fena bi kaynana olur bence.Biz orta , kakao ve nevos sekerli
Nur neler yapıyorsun yoksun ortalardaBize baklava mı yaptın yoksa
Sağol datlum sende çok datlu olursun
Kurdelacı başı

Bence nuryolu gelinine ıspanağa kurdele bağlamadın, düzenli değil, pembiş değil bunlar diye kızar

Ozlencek yer degilki ya gri sehir diyolar cok haklilar
Avm lerden başka hiç bir numarası yok..
Kızılcahamam yada mogan a pikniğe gitmeye kalk, oturacak yer olmaz, adamlar sabahın köründe postu seriyorlar, akşam 8-9 a kadar parselliyorlar ya..
Hele Mogan da sabah 7 de çocukları banklara oturtup, kendileri piknik malzemesi almaya gidiyor aileler
Ama yeni taşındıysan ve hafta sonu piknik falan yapmak istersen en güzel yer kavaklı piknik alanı.. En azından kıro yok..

Erkek arkadaşın aşçı değil ise o yardımcı olabilir ama annen olmaz

Aşçı değil nevoşum ama 18 senedir yalnız yaşıyormuş.Her şeyini kendisi yapıyormuş.Evlenirsek her şeyine karışırım mutfakta dedi.Ben de sopayı yersin dedim

deynepnaz Deynepte serbetlilerde yikicakmis ortaligi ,oyle didi yagmurum
Paklava mi açcak acaba
Ayy bende dirilisi izlemedigime cook pismanim Annem her hafta "İzle kizim cok guzel"diyor ama malesef konuyu bilmedigim icin izleyemiyorum Baba candir izlenir bizde Biciriklarim da sever beraber izleriz pazar gunleri

Bende dizi mızı gitti bebiş olalı bi çarşamba günü aile işine takıldım. Güzel gibi oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…