Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
neler yapıyor mesela.. ornek versene bi tane :KK45:

biter mi maceraları :KK52::KK53: :KK53:
oğlunu mesela her gün görüyor neredeyse gelirken geçerken
ama her gördüğünde bir sarılışı öpüşü var gözleri dolarak sesi titreyerek yıllardır görmüyormuış gibi :KK53::KK43: :KK43:
ben yanında falan olsam da sen napıon diyip içeri giriyor
gel oğlum istersen ama ben yokum orada :KK53:

ya da oğlunun en sevdiği yemeği yaptığında çağırması ya da getirmesi :KK57: yok diyorum evde yemek var atılır kalır yok yokkk al sen oğlum sever
ya oğlun sever de buram buram soğan sarımsak koymuş ben neciyim orada :KK47: :KK47:

bir de bizim mesafe koymuş halimiz bu neredeyse 3 yıllık evliyim gidip gelme yok çalıştığım için :KK67:

Yok yok öyle söyleme:KK45:Yapsın karışma:KK19:Çok iyi oluyor:KK19:
Dışardayeken gelince yemek hazır oluyor:KK70:

Ya ben öyle mutfak işine karışan erkeği sevmiyorum ya.
İtici geliyor bana.
Benim babam da karışıyor da ordan biliyorum. :emir_bebek:

Ya ben öyle mutfak işine karışan erkeği sevmiyorum ya.
İtici geliyor bana.
Benim babam da karışıyor da ordan biliyorum. :emir_bebek:

ben seviyorum yaaa
hele babam bir yemek yapar :KK200::KK48:
mantı açtığını bilirim :KK76:

eşimde yumurta kıramaz :KK62:

biter mi maceraları :KK52::KK53: :KK53:
oğlunu mesela her gün görüyor neredeyse gelirken geçerken
ama her gördüğünde bir sarılışı öpüşü var gözleri dolarak sesi titreyerek yıllardır görmüyormuış gibi :KK53::KK43: :KK43:
ben yanında falan olsam da sen napıon diyip içeri giriyor
gel oğlum istersen ama ben yokum orada :KK53:

ya da oğlunun en sevdiği yemeği yaptığında çağırması ya da getirmesi :KK57: yok diyorum evde yemek var atılır kalır yok yokkk al sen oğlum sever
ya oğlun sever de buram buram soğan sarımsak koymuş ben neciyim orada :KK47: :KK47:

bir de bizim mesafe koymuş halimiz bu neredeyse 3 yıllık evliyim gidip gelme yok çalıştığım için :KK67:
evlendikten sonra kıymete biniyor ogulları:)) birde su var baska bir kadın var hayatında artık yemegini o yapıcak camasırını yıkıycak utusunu yapıcak bana ihtiyacı yok diye dusunuyorlar yemek yapması falan bu yuzden bende varım bende yaparım mesajı veriyor:))) birde yakın oturuyorsunuz yıllardır gormemis gibi niye opup sarılıyo adama:KK45:

evlendikten sonra kıymete biniyor ogulları:)) birde su var baska bir kadın var hayatında artık yemegini o yapıcak camasırını yıkıycak utusunu yapıcak bana ihtiyacı yok diye dusunuyorlar yemek yapması falan bu yuzden bende varım bende yaparım mesajı veriyor:))) birde yakın oturuyorsunuz yıllardır gormemis gibi niye opup sarılıyo adama:KK45:

ahh bir bilsem ne düşündüğünü neden yaptığını
bir de her fırsatta dile getirir sevgi gösterilerinden hoşlanmadığını falan ama :KK53: :KK53: hikaye hepsi :63: :63:
bırakıcam oğluşunu ona bir gün o olacak :KK48:

Ya işte benim babam da yapar.
Bir güveç yapar mesela parmaklarınızı yersiniz.
Ama ben sevmiyorum.
Erkeğin her b..u bileni iyi değil.
Kolay kolay her şeyi beğenmez. :p:p

Allah kolaylık versin hakkaten erkeğin herşeyi bileni iyi değil benim bağışıklığım sağlam ama :KK48:
kendimi bildim bileli herşeyi bilen bildiğini iddia eden hatta ileri gidip ordinaryus olduğunu söyleyen bir babam
ve babama acayip benzeyen bir adamla evliyim :mad: :mad: :mad:

ahh bir bilsem ne düşündüğünü neden yaptığını
bir de her fırsatta dile getirir sevgi gösterilerinden hoşlanmadığını falan ama :KK53: :KK53: hikaye hepsi :63: :63:
bırakıcam oğluşunu ona bir gün o olacak :KK48:

Allah kolaylık versin hakkaten erkeğin herşeyi bileni iyi değil benim bağışıklığım sağlam ama :KK48:
kendimi bildim bileli herşeyi bilen bildiğini iddia eden hatta ileri gidip ordinaryus olduğunu söyleyen bir babam
ve babama acayip benzeyen bir adamla evliyim :mad: :mad: :mad:

Vallaha benim erkek arkadaşım babamdan on gömlek filan üstündür bu konuda.
Damat kp toprağından olurmuş :KK70::KK70:

X