- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
kayınvalide sorunu var sende deKaynansından kurtulmuş olan gelin mi var burada nereye gitti nasıl gitti taktik verin bana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayınvalide sorunu var sende deKaynansından kurtulmuş olan gelin mi var burada nereye gitti nasıl gitti taktik verin bana da
kayınvalide sorunu var sende de
garip bir kıskanclık var hepsinde birde yakın oturmak amannn en iyisi uzaklara kacmakBenimki sorun olmaktan çıkıp bağımsızlığını ilan ediyor bir de buna alt katımda oturmasını ekle
garip bir kıskanclık var hepsinde birde yakın oturmak amannn en iyisi uzaklara kacmak
neler yapıyor mesela.. ornek versene bi taneo benden kaçsın yoksa bdv de konu açmaya başlıcam
Kolay gelsin canımTamam bekliyoruzBaklava haftaya ins nevosum Belki yine halay basi olurum Valla islerim var bu ara ,temizlik falan onlarla ugrasiyorum.Firsat buldukca yaniniza kosuyorum ama
Yok yok öyle söylemeYapsın karışmaÇok iyi oluyorAşçı değil nevoşum ama 18 senedir yalnız yaşıyormuş.Her şeyini kendisi yapıyormuş.Evlenirsek her şeyine karışırım mutfakta dedi.Ben de sopayı yersin dedim
neler yapıyor mesela.. ornek versene bi tane
Yok yok öyle söylemeYapsın karışmaÇok iyi oluyor
Dışardayeken gelince yemek hazır oluyor
Ya ben öyle mutfak işine karışan erkeği sevmiyorum ya.
İtici geliyor bana.
Benim babam da karışıyor da ordan biliyorum.
Benim eşim yardım ediyor ben çok memnunum ondan öyle söyledimDenemek lazım,hemen kestirip atmayalımYa ben öyle mutfak işine karışan erkeği sevmiyorum ya.
İtici geliyor bana.
Benim babam da karışıyor da ordan biliyorum.
evlendikten sonra kıymete biniyor ogulları:)) birde su var baska bir kadın var hayatında artık yemegini o yapıcak camasırını yıkıycak utusunu yapıcak bana ihtiyacı yok diye dusunuyorlar yemek yapması falan bu yuzden bende varım bende yaparım mesajı veriyor:))) birde yakın oturuyorsunuz yıllardır gormemis gibi niye opup sarılıyo adamabiter mi maceraları
oğlunu mesela her gün görüyor neredeyse gelirken geçerken
ama her gördüğünde bir sarılışı öpüşü var gözleri dolarak sesi titreyerek yıllardır görmüyormuış gibi
ben yanında falan olsam da sen napıon diyip içeri giriyor
gel oğlum istersen ama ben yokum orada
ya da oğlunun en sevdiği yemeği yaptığında çağırması ya da getirmesi yok diyorum evde yemek var atılır kalır yok yokkk al sen oğlum sever
ya oğlun sever de buram buram soğan sarımsak koymuş ben neciyim orada
bir de bizim mesafe koymuş halimiz bu neredeyse 3 yıllık evliyim gidip gelme yok çalıştığım için
Canım modemin fişi bozulmuş,nete girmekte sorun yaşıyorum,gardrobu boşaltıp tekrar düzenledim,turşuluk lahana haşladım ,fırsattan istifade eve yöneleyim dedim.deynepnaz Napiyon dadlum
ben seviyorum yaaa
hele babam bir yemek yapar
mantı açtığını bilirim
eşimde yumurta kıramaz
Benim eşim yardım ediyor ben çok memnunum ondan öyle söyledimDenemek lazım,hemen kestirip atmayalım
evlendikten sonra kıymete biniyor ogulları:)) birde su var baska bir kadın var hayatında artık yemegini o yapıcak camasırını yıkıycak utusunu yapıcak bana ihtiyacı yok diye dusunuyorlar yemek yapması falan bu yuzden bende varım bende yaparım mesajı veriyor:))) birde yakın oturuyorsunuz yıllardır gormemis gibi niye opup sarılıyo adama
Ya işte benim babam da yapar.
Bir güveç yapar mesela parmaklarınızı yersiniz.
Ama ben sevmiyorum.
Erkeğin her b..u bileni iyi değil.
Kolay kolay her şeyi beğenmez.
ahh bir bilsem ne düşündüğünü neden yaptığını
bir de her fırsatta dile getirir sevgi gösterilerinden hoşlanmadığını falan ama hikaye hepsi
bırakıcam oğluşunu ona bir gün o olacak
Allah kolaylık versin hakkaten erkeğin herşeyi bileni iyi değil benim bağışıklığım sağlam ama
kendimi bildim bileli herşeyi bilen bildiğini iddia eden hatta ileri gidip ordinaryus olduğunu söyleyen bir babam
ve babama acayip benzeyen bir adamla evliyim
Vallaha benim erkek arkadaşım babamdan on gömlek filan üstündür bu konuda.
Damat kp toprağından olurmuş
Sana üzülecektim ama bende şimdi kaynanamdayım kime uzulsem kiBenimki sorun olmaktan çıkıp bağımsızlığını ilan ediyor bir de buna alt katımda oturmasını ekle