Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Biz nasil kaynana oluruz acaba gi :KK45: deynepnaz deynepnaz cok fena bi kaynana olur bence.Biz orta , kakao ve nevos sekerli :KK30: :-)

Banada oyle geliyor virmeem oglimu der deynepnaz deynepnaz :KK70:
Ben kendimi hic tahmin edemiyorum ama ne cok iyi ne com kotu olirum.:-)
Nevrestr ve Kakao da dediğin gibi tadın yenmez ama sende şekerli serbetli bir kaynana olursun.aferin cocugum diyip gelinine kurdela takarsın :KK70::KK70:
Kurdelacı bası seniiiii:KK70:

Nevrestr ve Kakao da dediğin gibi tadın yenmez ama sende şekerli serbetli bir kaynana olursun.aferin cocugum diyip gelinine kurdela takarsın :KK70::KK70:
Ankaradami oturuyoon seen

Biz nasil kaynana oluruz acaba gi :KK45: deynepnaz deynepnaz cok fena bi kaynana olur bence.Biz orta , kakao ve nevos sekerli :KK30: :-)
Nur neler yapıyorsun yoksun ortalarda:-)Bize baklava mı yaptın yoksa:KK53:
Sağol datlum sende çok datlu olursun:KK200::KK60:
Kurdelacı başı:KK70::KK70:

Eklentiler

• 2016-03-24_07-27-11.jpg
    2016-03-24_07-27-11.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 37
Bence nuryolu gelinine ıspanağa kurdele bağlamadın, düzenli değil, pembiş değil bunlar diye kızar :KK53:

Ozlencek yer degilki ya gri sehir diyolar cok haklilar :KK45:
Avm lerden başka hiç bir numarası yok..
Kızılcahamam yada mogan a pikniğe gitmeye kalk, oturacak yer olmaz, adamlar sabahın köründe postu seriyorlar, akşam 8-9 a kadar parselliyorlar ya..:KK53:
Hele Mogan da sabah 7 de çocukları banklara oturtup, kendileri piknik malzemesi almaya gidiyor aileler:KK48:
Ama yeni taşındıysan ve hafta sonu piknik falan yapmak istersen en güzel yer kavaklı piknik alanı.. En azından kıro yok..:KK51:

Erkek arkadaşın aşçı değil ise o yardımcı olabilir ama annen olmaz:KK70:

Aşçı değil nevoşum ama 18 senedir yalnız yaşıyormuş.Her şeyini kendisi yapıyormuş.Evlenirsek her şeyine karışırım mutfakta dedi.Ben de sopayı yersin dedim :KK59::KK59:

:KK60: deynepnaz deynepnaz Deynepte serbetlilerde yikicakmis ortaligi ,oyle didi yagmurum :KK19:
Paklava mi açcak acaba:KK53:
Ayy bende dirilisi izlemedigime cook pismanim :KK43: Annem her hafta "İzle kizim cok guzel"diyor ama malesef konuyu bilmedigim icin izleyemiyorum :KK51: Baba candir izlenir bizde :rolleyes: Biciriklarim da sever beraber izleriz pazar gunleri :KK200:

Bende dizi mızı gitti bebiş olalı bi çarşamba günü aile işine takıldım. Güzel gibi oda.:KK9:

X