Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Nur neler yapıyorsun yoksun ortalarda:-)Bize baklava mı yaptın yoksa:KK53:
Sağol datlum sende çok datlu olursun:KK200::KK60:

Kurdelacı başı:KK70::KK70:

Baklava haftaya ins nevosum :rolleyes: Belki yine halay basi olurum :KK45: Valla islerim var bu ara ,temizlik falan onlarla ugrasiyorum.Firsat buldukca yaniniza kosuyorum ama :KK19: :KK55: :-)

Biz nasil kaynana oluruz acaba gi :KK45: deynepnaz deynepnaz cok fena bi kaynana olur bence.Biz orta , kakao ve nevos sekerli :KK30: :-)
Banada oyle geliyor virmeem oglimu der deynepnaz deynepnaz :KK70:
Ben kendimi hic tahmin edemiyorum ama ne cok iyi ne com kotu olirum.:-)
Nevrestr ve Kakao da dediğin gibi tadın yenmez ama sende şekerli serbetli bir kaynana olursun.aferin cocugum diyip gelinine kurdela takarsın :KK70::KK70:
Kurdelacı bası seniiiii:KK70:
:p:pHiçte bile.Ben çok iyi kv olurum.BDV'de ideal kv nasıl olur öğrendim.:KK53:Her gün gelinimi ziyaret ederim.Hamile kalınca veya eev işlerinde ,mutfakta ne yapacağını hep anlatırım.Gelinlere yardımcı olmak lazım değil mi?:KK8:

2 kişi olunca da tatlı yapılmıyor ki :KK12:3 gündür bitmeyen mini boy pastam var :KK17:
bi misafir denk getirmem lazım ya da 4/1 ölçüyle yapcam :KK53: :KK53::KK23:

Şöbiyet isteyen kardeşin gelmedi mi?Gel sana şöbiyet yaptım diye çağırıp resimlemişsindir sen kesin:KK53:Hem kardeş gönlü,hem yarışma,:KK48:

Kardesim gelmeyecek canim ,ben gitcem :KK30: Annemlere gidince yapicam didim ya hatun :kk77: Evet oyle olcak sanirsam ,ne yardan ne serden durumu :KK53:

:p:pHiçte bile.Ben çok iyi kv olurum.BDV'de ideal kv nasıl olur öğrendim.:KK53:Her gün gelinimi ziyaret ederim.Hamile kalınca veya eev işlerinde ,mutfakta ne yapacağını hep anlatırım.Gelinlere yardımcı olmak lazım değil mi?:KK8:

Hergun mu?yok daha neler:KK70:haftada bir git git bari:-)hamileyken anlatmasanda sen yapsan ne olurmuş sanki ;-)

Avm lerden başka hiç bir numarası yok..
Kızılcahamam yada mogan a pikniğe gitmeye kalk, oturacak yer olmaz, adamlar sabahın köründe postu seriyorlar, akşam 8-9 a kadar parselliyorlar ya..:KK53:
Hele Mogan da sabah 7 de çocukları banklara oturtup, kendileri piknik malzemesi almaya gidiyor aileler:KK48:
Ama yeni taşındıysan ve hafta sonu piknik falan yapmak istersen en güzel yer kavaklı piknik alanı.. En azından kıro yok..:KK51:
Ankara da bir sıkıcılık var.gerçekten hele son aylarda dışarı çıkma ile paranoyak olmak arasında fark yok

[QUOTE="nananais, post: 45763119, member:

Arkasından çok ağlama ama tamam mı :cry::cry::cry:
:KK70::KK70:[/QUOTE]

Sevinç gözyaşlarım sel oldu:KK70::KK70:

Ehehheheh :-) Hergun ziyarete gidince ve mutfakta ne yapcagini anlatinca ,kiz solugu bdv da alir :KK45: Konu basliklari da sunlar olur ...
"Kizlarr kv dem hergun bende imddaaat " :KK53:
"Kaynanamla mi evlendim esimle mi " :KK53:
"Kv neden boyle " :KK53:
"Kocam sana soyluyorum kv sen anla " :KK53:
:-) :-) :-)

Kaynansından kurtulmuş olan gelin mi var burada :KK53::KK53::KK53: nereye gitti nasıl gitti :KK45: taktik verin bana da :KK30:

X