Diyet ve gebelik topiclerinde pek hoş karşılanmıyorBDV ve Siyaset topiclerinede eklenmiyor..Diğerlerine genelde ekliyorumBence daha çok yere link koymalısın
Diyet topikleri hariç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyet ve gebelik topiclerinde pek hoş karşılanmıyorBDV ve Siyaset topiclerinede eklenmiyor..Diğerlerine genelde ekliyorumBence daha çok yere link koymalısın
Diyet topikleri hariç
o taş sana tabiii..Vayyy,o taş bana mı yoksa
Hahahaaha walla ben diyet topigindeyim kaptanim oldurcek beni ama yarismaya katilsamda yemem heralde bende boyle fotolarla kendimi avutuyorum isteDiyet ve gebelik topiclerinde pek hoş karşılanmıyorBDV ve Siyaset topiclerinede eklenmiyor..Diğerlerine genelde ekliyorum
oooo avatarındaki resim nee bacıııYardüm almak olsa süper tatli yapan bi ablam var ona yaptirirdim ama yasak malesef artik elimden geldigince bende ne yapabilirsem
ben hep şunu yapmak istemişimdir güzel görselli bir tatlı yapmak ve diyet topiklerinin ortasına o resmi bırakıp kaçmakkkknaparlardı beni acebaaçç ban yermiydimkiiDiyet ve gebelik topiclerinde pek hoş karşılanmıyorBDV ve Siyaset topiclerinede eklenmiyor..Diğerlerine genelde ekliyorum
Diyete başlamadan yapmistim sayin aile üyelerime çikolata kasesi nolcak benim bu cikolata hayranlığımoooo avatarındaki resim nee bacııı
Laz böreği, Karadeniz yöresine ait olup baklava yufkası, tereyağı, muhallebi ve şerbet ile yapılan bir tatlı çeşididir. Günümüzde yufka yerine milföy, muhallebi yerine krema kullanılarak yapılanları da mevcuttur.Kakao ve Ben laz boreği şerbetli tatlı grubuna giriyor mu
ayyyy çok severimm sende çikolatacısın demekkk ..içinde ne var o çikolata kasesininn..Diyete başlamadan yapmistim sayin aile üyelerime çikolata kasesi nolcak benim bu cikolata hayranlığım
Napmazlardı kiiiiiiiben hep şunu yapmak istemişimdir güzel görselli bir tatlı yapmak ve diyet topiklerinin ortasına o resmi bırakıp kaçmakkkknaparlardı beni acebaaçç ban yermiydimkii
Yine çikolatalı puding ama donmus olcakayyyy çok severimm sende çikolatacısın demekkk ..içinde ne var o çikolata kasesininn..
sende miYine çikolatalı puding ama donmus olcak
Bide muz dilimledim üstune krem santi ve kendi hazirladigim cikolatadan minik sekilciklerle susledim ve sonuc
Kesin ban alırsın çünkü kavga çıkarben hep şunu yapmak istemişimdir güzel görselli bir tatlı yapmak ve diyet topiklerinin ortasına o resmi bırakıp kaçmakkkknaparlardı beni acebaaçç ban yermiydimkii
Evet su balonuyla daha guzel oluyosende mi
üthiş beceriler var bacı çikolata kasesini balondanmı yaptın..
Laz böreği, Karadeniz yöresine ait olup baklava yufkası, tereyağı, muhallebi ve şerbet ile yapılan bir tatlı çeşididir. Günümüzde yufka yerine milföy, muhallebi yerine krema kullanılarak yapılanları da mevcuttur.
kesin yerler beni ama ne heyecan olurdu beyaaKesin ban alırsın çünkü kavga çıkar
Benim bir sefer başıma böyle birşey geldi zor kaçtım ellerindenAma gebelik bölümüydü
Büyük aksiyon oluyorBen ne yapacağımı şaşırmıştımkesin yerler beni ama ne heyecan olurdu beyaa
yaparımmbelki ,,umarımm tadı çok güzel oluyor zelifim..arasına konulan kremayı sevemedim ama muhallebili olanı enfesss..ağızda dağılan o çıtır ve muhallebinin birleşimiYaparsın artık
kaynana fethi ne olaki..Kızlar yine yeni yarışmacılar kapmissiniz bensiz ben kaynana fethine çıktım
Sevdicegim kuzenin düğününe getirdide, toptan sulaleyi tanıtmaya kaynanacigim sağolsun biraz övuyorkaynana fethi ne olaki..