Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben hep şunu yapmak istemişimdir güzel görselli bir tatlı yapmak ve diyet topiklerinin ortasına o resmi bırakıp kaçmakkkknaparlardı beni acebaaçç ban yermiydimkii
Laz böreği, Karadeniz yöresine ait olup baklava yufkası, tereyağı, muhallebi ve şerbet ile yapılan bir tatlı çeşididir. Günümüzde yufka yerine milföy, muhallebi yerine krema kullanılarak yapılanları da mevcuttur.
ben hep şunu yapmak istemişimdir güzel görselli bir tatlı yapmak ve diyet topiklerinin ortasına o resmi bırakıp kaçmakkkknaparlardı beni acebaaçç ban yermiydimkii
Laz böreği, Karadeniz yöresine ait olup baklava yufkası, tereyağı, muhallebi ve şerbet ile yapılan bir tatlı çeşididir. Günümüzde yufka yerine milföy, muhallebi yerine krema kullanılarak yapılanları da mevcuttur.
yaparımmbelki ,,umarımm tadı çok güzel oluyor zelifim..arasına konulan kremayı sevemedim ama muhallebili olanı enfesss..ağızda dağılan o çıtır ve muhallebinin birleşimi