- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabişim diyet yemekleri linki açmalısın .Ben oy almak icin katılmıyorum ki maksat eglenmek
Bi kendi mutfağım tariflerim gibi bi topik açasım var ablaRabişim diyet yemekleri linki açmalısın .
Kız şerbetli tatlılarda ne yapcan
Öyle deme kız gözümüz oylarda 1 oyun bile çok gıymatı var baksanahepsi çok güzel o yüzden hiçbirine vermeyim oyuboş oy atcam
Çok güzel olur aslında .Bi kendi mutfağım tariflerim gibi bi topik açasım var abla
Bakalım belki olabilirÇok güzel olur aslında .
önde giden belli gibiÖyle deme kız gözümüz oylarda 1 oyun bile çok gıymatı var baksana
1. ve 2. belliönde giden belli gibi
Yarışmaya tüm üyeler katılabiliyor..arkadaşlar bu tip yarışmalar ne işe yarıyor kadınlar kulübünde bir tek bu yarışmaları anlamıyorum kim yarışıyor kazanan ne kazanıyor
Tabi ki katılabilirsinizyani ben de katılabilirim sponsoru nasıl buluyoruz yani istediğimi yapabilirim değil mi bir dahaki yarışma konusu ne olur
Sağolsunlar eskisi kadar yormuyorlar hemen geliyorlar
Bi cogumuz habersiz aslinda mesela ben bilsem coguna katilirdim ama kısmet iste önumuzdeki maclara bakcazSağolsunlar eskisi kadar yormuyorlar hemen geliyorlar
Tamam önümüzdeki maçlara bakalımAma hemen kaçmak yokBi cogumuz habersiz aslinda mesela ben bilsem coguna katilirdim ama kısmet iste önumuzdeki maclara bakcaz
Ilk bi sansimizi deneyelim ama yani denemeye degerTamam önümüzdeki maçlara bakalımAma hemen kaçmak yok
Bence daha çok yere link koymalısınSağolsunlar eskisi kadar yormuyorlar hemen geliyorlar