- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.038
Kız öyle deme hamile ya,canı sıkılır vakit geçirsin diye dediydimKendi yerine adam arıyor yaa sunanbak çakaaaalll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız öyle deme hamile ya,canı sıkılır vakit geçirsin diye dediydimKendi yerine adam arıyor yaa sunanbak çakaaaalll
Yardım alarak dedem de yapar.
Annene,kvye açtırıp oyları kapacaksın değil mi?
Tam bilmiyorum da alınabiliyor herhalde,alınmasa da kim bilecek yardım edildiğini
Oooo bekliyoruzBaklava açacağım ben size
Yardım almak yokYardım aldığın kişi üye olsun o zamanYardım alabiliyor muyuz?
Ben olmayınca yerime arkadaşlar bakıyor Yokluğumu aratmıyorlarBazen kocama yaptiriyorum yemekleri kiz noluyo içine Nevreste mi kaçtı yapmiyom ya Allah Allah
Hee doğru baklava acarak baya vakit doldurur.Kız öyle deme hamile ya,canı sıkılır vakit geçirsin diye dediydim
Oooo bekliyoruz
Yardım almak yokYardım aldığın kişi üye olsun o zaman
Teşekkür ederimDamak tadıma uygun
- Katmer Gözleme ve Güveçte Kaşarlı Menemen İle Kahvaltı Sofrası
- *
Kahvaltılık sosla aşka dönüşen ev bazlaması ve güveçte patates kızartması-Kahvaltı Sofrası
Ellerinize sağlık
Oyum size
sen kesin orda da yaptıgın boyle guzel mamaları paylasıyosundurBenim de var ,bide nevosumun ve kakaoşun var
Erkek arkadaşın aşçı değil ise o yardımcı olabilir ama annen olmaz63 yaşında anam var.Üye olabiliyor mu?
Yaş sınırınız yok sanırım?
Ama kız ben burda bdv'ye filan giriyorum.
Sıkıntı yani.
Bir de erkek arkadaşım çok hamaratmış her şeye karışırım diyor.
Ondan yardım alacaktım.
Hatta ona yaptırıp burda paylaşacaktım
Yardüm almak olsa süper tatli yapan bi ablam var ona yaptirirdim ama yasak malesef artik elimden geldigince bende ne yapabilirsemErkek arkadaşın aşçı değil ise o yardımcı olabilir ama annen olmaz
Serbet var giriyo heralde ama hic yapmisligim yok@Kakao ve Ben laz boreği şerbetli tatlı grubuna giriyor mu
Yardım almak pek doğru olmazYardüm almak olsa süper tatli yapan bi ablam var ona yaptirirdim ama yasak malesef artik elimden geldigince bende ne yapabilirsem
Serbet var giriyo heralde ama hic yapmisligim yok
sen kesin orda da yaptıgın boyle guzel mamaları paylasıyosundur
Bi gaza geldim simdiYardım almak pek doğru olmaz
Biz sendeki cevherleri görelim