- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Tekrar iyiuykular canım,aynı anda yazmışız.Allah rahatlık verdin canım.. İyi uykular ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar iyiuykular canım,aynı anda yazmışız.Allah rahatlık verdin canım.. İyi uykular ..
Saat 2 de ütü yapmak mı?Merhaba yamukprenses ciğim
Napıyım iyiyim işte, bi yandan ütü yapıp bi yandan buralarda takılıyorum
Sen nasılsın canım
oradan arakladım zaten canımcım o kadar hoşuma gittiki beni tarif ediyor bu hatunlarrNe demek istiyorsun
Az önce face grupta paylaşmıştım
anamm o saatte ütümü yapıyorsun helall beeeho hoyttt kk hatunları gelinde hamarat hatunu görün ..hem gecenin 2 si ,, hemide ütüMerhaba yamukprenses ciğim
Napıyım iyiyim işte, bi yandan ütü yapıp bi yandan buralarda takılıyorum
Sen nasılsın canım
Günaydınlar hanımlar
GÜNAYDINLARR OLSUNNGünaydın
prensesim yamukum.. o hatunlardan hangisi sensin bakemm..Bu ne kakao ya
Ben de balık etliyim ama çupra
GÜNAYDINLARR OLSUNN
Ben kaçtım kızımla sinemaya gideceğiz kahvaltı yapacağız daha
İnşallah nanada kalp rahatsızlığı falan yoktur,çok heyecanlı geçiyor..Hayırlı sabahlar
Anacım naniş kakaoyu geçmişya bu nasıl bir oylama oldu böyle
İyi de dördünüz varsınız da,beni neden ayırdınızSana gelsin bu deynebim ve Nevreste ye.. @nananais de @bilinmeyenfx yene.banami.....????? Ben şişko degilimki bi kerem balık etliyim..
Eki Görüntüle 1801419
ben yokumki aranızda bir tanesi sensinİyi de dördünüz varsınız da,beni neden ayırdınız
iyi eğlenceleriniz olsun hangi filimmiş oo..Ben kaçtım kızımla sinemaya gideceğiz kahvaltı yapacağız daha
Neyse en zayıfı ben olayım bariben yokumki aranızda bir tanesi sensin
Gel buraya ,yine kime oy verdiğini yazmadan kaçmış,1 oyum artmış,yoksa sen mi verdinBen kaçtım kızımla sinemaya gideceğiz kahvaltı yapacağız daha