Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım gece gezmesine çıktım,gezdiğim topiklerde hep yemek sayfaları,gece gece acıktım:kk77:
Oylamayı görüyormusun çok çekişmeli geçiyor,güzel yarışma oldu bu sefer :KK73:
Sen nasılsın Nevoşum:KK36:
Bu saatlerde onlara bakmak çok tehlikeli:kk77:
Evet çok çekişmeli gidiyor:KK45:2-3 tarif hep birbiriyle yarışıyor:KK53:Seninle benim oylarda yakın:-)
İyiyim canım çok şükür:KK200:

Bu saatlerde onlara bakmak çok tehlikeli:kk77:
Evet çok çekişmeli gidiyor:KK45:2-3 tarif hep birbiriyle yarışıyor:KK53:Seninle benim oylarda yakın:-)
İyiyim canım çok şükür:KK200:
Cidden çok fena,mutfağa gidip gelip buzdolabını açıp bakıyorum ne var ne yok diye,birşeyde bulamıyorum,sonra pc nin başına tekrar geçince bu sefer mutfak çekmecesine saldırdım çikolatalara.Canım birde makarna salatası istediki sorma,onun hayaliyle yatacağım bu gece,yarın mutlaka yapmalıyım:kk77:

Sen bana bakma ben bu gidişle sonuncuda olurum,hiç ilerlemiyor,sabah baktığımda sanırım 79 du sonra birkaç saat sonra baktım 78 di:KK70:Biri benden vazgeçip başkasına vermiş sanırım oyunu,kim bu çabuk çıksın ortaya:KK70:

Cidden çok fena,mutfağa gidip gelip buzdolabını açıp bakıyorum ne var ne yok diye,birşeyde bulamıyorum,sonra pc nin başına tekrar geçince bu sefer mutfak çekmecesine saldırdım çikolatalara.Canım birde makarna salatası istediki sorma,onun hayaliyle yatacağım bu gece,yarın mutlaka yapmalıyım:kk77:

Sen bana bakma ben bu gidişle sonuncuda olurum,hiç ilerlemiyor,sabah baktığımda sanırım 79 du sonra birkaç saat sonra baktım 78 di:KK70:Biri benden vazgeçip başkasına vermiş sanırım oyunu,kim bu çabuk çıksın ortaya:KK70:
Aman uzak dur mutfaktan bu saatte çok tehlikeli:KK53:Onlar bize sonra simit,göbek,basen olarak geri dönüyor:KK70:

Onu bir ara bende gördüm 1 oyum eksilmişti:KK70:Karar veremeyince öyle oluyor galiba:KK53:

Aman uzak dur mutfaktan bu saatte çok tehlikeli:KK53:Onlar bize sonra simit,göbek,basen olarak geri dönüyor:KK70:

Onu bir ara bende gördüm 1 oyum eksilmişti:KK70:Karar veremeyince öyle oluyor galiba:KK53:
Ah bilmezmiyim o gece aşermelerinin bize elektrik,su,yol olarak geri döndüğünü...Geçen gün A4 kağıdı konusu vardı siyasette,uzakdoğulularda modaymış,A4 kağıdı hizasında incecik vücutlar...Bende 2 tane A4 kağıdını yanyana koyunca anca kapanacak simitler oluştu bu gece yemelerimin yüzünden:KK70:

Bundan sonra bize oy verenlerin fotoğrafını çekelim,baktık eksiliyor,kimmiş peşlerine düşelim,ayyy iyice çirkefe bağladım:KK70:

Ah bilmezmiyim o gece aşermelerinin bize elektrik,su,yol olarak geri döndüğünü...Geçen gün A4 kağıdı konusu vardı siyasette,uzakdoğulularda modaymış,A4 kağıdı hizasında incecik vücutlar...Bende 2 tane A4 kağıdını yanyana koyunca anca kapanacak simitler oluştu bu gece yemelerinin yüzünden:KK70:

Bundan sonra bize oy verenlerin fotoğrafını çekelim,baktık eksiliyor kimmiş peşlerine düşelim,ayyy iyice çirkefe bağladım:KK70:
O konuyu bende gördüm test yapmadım dersem yalan olur:KK70:Bence onların A4 biraz küçük benim enine ancak oldu:KK70:
Bak bu iyi fikir hemen yapalım:KK70:

O konuyu bende gördüm test yapmadım dersem yalan olur:KK70:Bence onların A4 biraz küçük benim enine ancak oldu:KK70:
Bak bu iyi fikir hemen yapalım:KK70:
Ne diyorrrssuunn hemde enine:eek:Hah işte onun yanına bir tane daha enine koy o da ben:KK70:

Okuyanda bizi ciddi ciddi çok kilolu sanacak,genciz güzeliz değilmi Nevoşum:KK16::KK19::KK48:

Evet canım A4te neymiş:63::eek::KK70: Kk çok yavaş sürekli çıkış yapıyorum yada bende sorun var? o_O
Kk da sorun yok sanırım yada bilmiyorum,ben de sürekli yazarken pat diye çıkıyorum sonra tekrar giriyorum,bende pc bozuk diyordum kendi kendimeo_O
Okurken sorun yok ama uzun uzun yazmaya başlayınca pat diye çıkıyorum,yazım yarım kalmasın diye acele acele yazıyorum bazen,ne yazdığımı da kontrol edemiyorum,saçma sapan da yazmış olabiliyorum yine beni atacak diye ama sanırım benim pc bozuk.

Kk da sorun yok sanırım yada bilmiyorum,ben de sürekli yazarken pat diye çıkıyorum sonra tekrar giriyorum,bende pc bozuk diyordum kendi kendimeo_O
Okurken sorun yok ama uzun uzun yazmaya başlayınca pat diye çıkıyorum,yazım yarım kalmasın diye acele acele yazıyorum bazen,ne yazdığımı da kontrol edemiyorum,saçma sapan da yazmış olabiliyorum yine beni atacak diye ama sanırım benim pc bozuk.
Bugün benimde sorunlu:KK66:İyi geceler:KK60:

X