Sorma başıma ne geldi14 sayfa ne konuştunuz Allah aşkına
Hep güzel sohbetleri bu saatte bırakıyorsunz aaa olmuyor merak ediyorum rüyama giriyor
Sanada iyi geceler..İyi geceler hanımlar ALLAH rahatlık versin hepinize
Hayırdır inşallah kız ne olduSorma başıma ne geldi
Ben anlatamayacağım,biriniz anlatın kızlarHayırdır inşallah kız ne oldu
Noldu bu göz yaşları tatlı için mi yoksaBen anlatamayacağım,biriniz anlatın kızlar
Yok canım kolay kolay kızmam yazmayı gerçekten sevmiyorum. Günde en az 2 saatten fazla kk da geçiririm. Ama ortalama günde bşr mesaj bile yazmamışımdırYerin kulağı var diye boşuna dememişler.İnşallah kızmamıştırsınız.Tam yerinde net bağlantısı gitti,cevap yazamadım
Bide baklavalariniSanada iyi geceler..
Kabuslarında beni gör
Yok canım kolay kolay kızmam yazmayı gerçekten sevmiyorum. Günde en az 2 saatten fazla kk da geçiririm. Ama ortalama günde bşr mesaj bile yazmamışımdır
Ay mavili eğilen aynı ben, ilk zamanlar tartiya öyle bakiyordumSana gelsin bu deynebim veNevreste ye.. N Nana de Brunella yene.banami.....????? Ben şişko degilimki bi kerem balık etliyim..
Eki Görüntüle 1801419
Bu ne kakao yaSana gelsin bu deynebim veNevreste ye.. N Nana de Brunella yene.banami.....????? Ben şişko degilimki bi kerem balık etliyim..
Eki Görüntüle 1801419
Hayırlı gecelerKızlar benim nette sorun var,ben kaçıyorum ,iyi geceler
İyi gecelerSacimi boyamistim, boya saçında kurudu, bende kaciyorum, iyi geceler
Nevoşşş buradamısın canımmmHayırlı geceler
Ne demek istiyorsunSana gelsin bu deynebim veNevreste ye.. N Nana de Brunella yene.banami.....????? Ben şişko degilimki bi kerem balık etliyim..
Eki Görüntüle 1801419
Burdayım canımNevoşşş buradamısın canımmm
İyiyim canım gece gezmesine çıktım,gezdiğim topiklerde hep yemek sayfaları,gece gece acıktımBurdayım canımHoşgeldin nasılsın