- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
Ben hep buralardayım yazmadığımız takip etmediğimiz anlamına gelmiyor. Okumayı tercih ediyorumŞeyyy,kem küm,anneeee,kurtarın beni,nerden çıktı,kim haber etti uleyn,benim uykum geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep buralardayım yazmadığımız takip etmediğimiz anlamına gelmiyor. Okumayı tercih ediyorumŞeyyy,kem küm,anneeee,kurtarın beni,nerden çıktı,kim haber etti uleyn,benim uykum geldi
evet biliyorum2 oy hakkınız var,biliyor musunuz
evet canim2 oy kullanma hakkınız var
ben eski üyelerdenim.bir süredir aktif değildim. geçen gün begenmistim omletli sofrayi yeni değil yaniNevreste .Son yarışmacıdan bahsettim,az önceki bayan Onun masasını beğenmiş,elim değmişken Onu da dövsem mi,ajan mı acaba,lafın üzerine geldi
AbowwCanım sohbetlerimiz genelde espiri,geyik yoksa hiç öyle bir niyetimiz yokSizde gelin arada sohbet edelimOylamanın bitmesine daha çok var
Gel kaçma
Kızcağız özdeşleşmiş helva ileHelva deyince aklıma hep @tolin geliyor
Şeyyy,kem küm,anneeee,kurtarın beni,nerden çıktı,kim haber etti uleyn,benim uykum geldi
Gittikçe batıyorsun Kakao
Gözüm açık yeni av bekliyorum bulayimda ona da tulumba yaptırırız
Gittikçe batıyorsun Kakao
Bunlar not alınsın lufen, rüşvet vermiş, ahanda itiraf
Gözüm açık yeni av bekliyorum bulayimda ona da tulumba yaptırırız
şey,yani. Sâat 1ri geçti uyku rehavetinden dediydim. Ama baklavandan gönder oyum sanaGittikçe batıyorsun Kakao
Bunlar not alınsın lufen, rüşvet vermiş, ahanda itiraf
Yemezlerşey,yani. Sâat 1ri geçti uyku rehavetinden dediydim. Ama baklavandan gönder oyum sana
İyi geceler canımİyi geceler hanımlar ALLAH rahatlık versin hepinize
Tamam o zaman canım bekliyoruzİstediğini yapabilirsinkizlar bende katılirim tatlilara .bilsem kahvalti soframla da katilirdim.ama tulumba yapmam
hemen düşünmeye başlıyorum.Tamam o zaman canım bekliyoruzİstediğini yapabilirsin
1 Nisan veya sonrasında başlarız
Tamam canımhemen düşünmeye başlıyorum.
Yerin kulağı var diye boşuna dememişler.İnşallah kızmamıştırsınız.Tam yerinde net bağlantısı gitti,cevap yazamadımBen hep buralardayım yazmadığımız takip etmediğimiz anlamına gelmiyor. Okumayı tercih ediyorum