Bu saatlerde onlara bakmak çok tehlikeliİyiyim canım gece gezmesine çıktım,gezdiğim topiklerde hep yemek sayfaları,gece gece acıktım
Oylamayı görüyormusun çok çekişmeli geçiyor,güzel yarışma oldu bu sefer
Sen nasılsın Nevoşum
Cidden çok fena,mutfağa gidip gelip buzdolabını açıp bakıyorum ne var ne yok diye,birşeyde bulamıyorum,sonra pc nin başına tekrar geçince bu sefer mutfak çekmecesine saldırdım çikolatalara.Canım birde makarna salatası istediki sorma,onun hayaliyle yatacağım bu gece,yarın mutlaka yapmalıyımBu saatlerde onlara bakmak çok tehlikeli
Evet çok çekişmeli gidiyor2-3 tarif hep birbiriyle yarışıyor Seninle benim oylarda yakın
İyiyim canım çok şükür
Aman uzak dur mutfaktan bu saatte çok tehlikeliCidden çok fena,mutfağa gidip gelip buzdolabını açıp bakıyorum ne var ne yok diye,birşeyde bulamıyorum,sonra pc nin başına tekrar geçince bu sefer mutfak çekmecesine saldırdım çikolatalara.Canım birde makarna salatası istediki sorma,onun hayaliyle yatacağım bu gece,yarın mutlaka yapmalıyım
Sen bana bakma ben bu gidişle sonuncuda olurum,hiç ilerlemiyor,sabah baktığımda sanırım 79 du sonra birkaç saat sonra baktım 78 diBiri benden vazgeçip başkasına vermiş sanırım oyunu,kim bu çabuk çıksın ortaya
Ah bilmezmiyim o gece aşermelerinin bize elektrik,su,yol olarak geri döndüğünü...Geçen gün A4 kağıdı konusu vardı siyasette,uzakdoğulularda modaymış,A4 kağıdı hizasında incecik vücutlar...Bende 2 tane A4 kağıdını yanyana koyunca anca kapanacak simitler oluştu bu gece yemelerimin yüzündenAman uzak dur mutfaktan bu saatte çok tehlikeliOnlar bize sonra simit,göbek,basen olarak geri dönüyor
Onu bir ara bende gördüm 1 oyum eksilmiştiKarar veremeyince öyle oluyor galiba
O konuyu bende gördüm test yapmadım dersem yalan olurAh bilmezmiyim o gece aşermelerinin bize elektrik,su,yol olarak geri döndüğünü...Geçen gün A4 kağıdı konusu vardı siyasette,uzakdoğulularda modaymış,A4 kağıdı hizasında incecik vücutlar...Bende 2 tane A4 kağıdını yanyana koyunca anca kapanacak simitler oluştu bu gece yemelerinin yüzünden
Bundan sonra bize oy verenlerin fotoğrafını çekelim,baktık eksiliyor kimmiş peşlerine düşelim,ayyy iyice çirkefe bağladım
Ne diyorrrssuunn hemde enineO konuyu bende gördüm test yapmadım dersem yalan olurBence onların A4 biraz küçük benim enine ancak oldu
Bak bu iyi fikir hemen yapalım
Evet canım A4te neymişNe diyorrrssuunn hemde enineHah işte onun yanına bir tane daha enine koy o da ben
Okuyanda bizi ciddi ciddi çok kilolu sanacak,genciz güzeliz değilmi Nevoşum
Kk da sorun yok sanırım yada bilmiyorum,ben de sürekli yazarken pat diye çıkıyorum sonra tekrar giriyorum,bende pc bozuk diyordum kendi kendimeEvet canım A4te neymişKk çok yavaş sürekli çıkış yapıyorum yada bende sorun var?
Bugün benimde sorunluKk da sorun yok sanırım yada bilmiyorum,ben de sürekli yazarken pat diye çıkıyorum sonra tekrar giriyorum,bende pc bozuk diyordum kendi kendime
Okurken sorun yok ama uzun uzun yazmaya başlayınca pat diye çıkıyorum,yazım yarım kalmasın diye acele acele yazıyorum bazen,ne yazdığımı da kontrol edemiyorum,saçma sapan da yazmış olabiliyorum yine beni atacak diye ama sanırım benim pc bozuk.
Tamam canım,iyigeceler,Allah rahatlık versinBen kaçtımHayırlı geceler
Merhaba
Aynı anda ikisini nasıl yapabiliyorsunMerhabayamukprenses ciğim
Napıyım iyiyim işte, bi yandan ütü yapıp bi yandan buralarda takılıyorum
Sen nasılsın canım
Valla sıkıldıkça bırakıyorumAynı anda ikisini nasıl yapabiliyorsunMaşallah sana canım.
İyiyim güzelim,gözlerimden uyku akıyor ama uyumamak için direniyorum şuanda.
Uykun varsa neden uyumuyorsun ki? Valla benim olsa hemen uçarım uykuyaAynı anda ikisini nasıl yapabiliyorsunMaşallah sana canım.
İyiyim güzelim,gözlerimden uyku akıyor ama uyumamak için direniyorum şuanda.
Ben biriktirip haftada 1 gün yapıyorum canım ütüyü,pazartesileri genelde temizlik günüm oluyor,çalışırkende pazar günleri yapıyorum.Hele gece gece asla yapamam.Valla sıkıldıkça bırakıyorum
Nevresim vardı 1 tane o oyaladı, yoksa no problem bana ütü
Bilmem yıllardır böyleyim ben gece 3 ten önce uyumuyorum.Aslında şu an yaşadığım tam olarak uykuda değil sanırım,lenslerim ağırlık yapmaya başladı.Yatayım en iyisi.Uykun varsa neden uyumuyorsun ki? Valla benim olsa hemen uçarım uykuya
Allah rahatlık versin canım.. İyi uykular ..Bilmem yıllardır böyleyim ben gece 3 ten önce uyumuyorum.Aslında şu an yaşadığım tam olarak uykuda değil sanırım,lenslerim ağırlık yapmaya başladı.Yatayım en iyisi.