Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Bu saatlerde onlara bakmak çok tehlikeli
Evet çok çekişmeli gidiyor2-3 tarif hep birbiriyle yarışıyorSeninle benim oylarda yakın
İyiyim canım çok şükür

Bu saatlerde onlara bakmak çok tehlikeli
Evet çok çekişmeli gidiyor2-3 tarif hep birbiriyle yarışıyorSeninle benim oylarda yakın
İyiyim canım çok şükür
Cidden çok fena,mutfağa gidip gelip buzdolabını açıp bakıyorum ne var ne yok diye,birşeyde bulamıyorum,sonra pc nin başına tekrar geçince bu sefer mutfak çekmecesine saldırdım çikolatalara.Canım birde makarna salatası istediki sorma,onun hayaliyle yatacağım bu gece,yarın mutlaka yapmalıyım

Sen bana bakma ben bu gidişle sonuncuda olurum,hiç ilerlemiyor,sabah baktığımda sanırım 79 du sonra birkaç saat sonra baktım 78 diBiri benden vazgeçip başkasına vermiş sanırım oyunu,kim bu çabuk çıksın ortaya

Aman uzak dur mutfaktan bu saatte çok tehlikeliOnlar bize sonra simit,göbek,basen olarak geri dönüyor

Onu bir ara bende gördüm 1 oyum eksilmiştiKarar veremeyince öyle oluyor galiba

Aman uzak dur mutfaktan bu saatte çok tehlikeliOnlar bize sonra simit,göbek,basen olarak geri dönüyor

Onu bir ara bende gördüm 1 oyum eksilmiştiKarar veremeyince öyle oluyor galiba
Ah bilmezmiyim o gece aşermelerinin bize elektrik,su,yol olarak geri döndüğünü...Geçen gün A4 kağıdı konusu vardı siyasette,uzakdoğulularda modaymış,A4 kağıdı hizasında incecik vücutlar...Bende 2 tane A4 kağıdını yanyana koyunca anca kapanacak simitler oluştu bu gece yemelerimin yüzünden

Bundan sonra bize oy verenlerin fotoğrafını çekelim,baktık eksiliyor,kimmiş peşlerine düşelim,ayyy iyice çirkefe bağladım

O konuyu bende gördüm test yapmadım dersem yalan olurBence onların A4 biraz küçük benim enine ancak oldu
Bak bu iyi fikir hemen yapalım

O konuyu bende gördüm test yapmadım dersem yalan olurBence onların A4 biraz küçük benim enine ancak oldu
Bak bu iyi fikir hemen yapalım
Ne diyorrrssuunn hemde enineHah işte onun yanına bir tane daha enine koy o da ben

Okuyanda bizi ciddi ciddi çok kilolu sanacak,genciz güzeliz değilmi Nevoşum

Evet canım A4te neymiş Kk çok yavaş sürekli çıkış yapıyorum yada bende sorun var?
Kk da sorun yok sanırım yada bilmiyorum,ben de sürekli yazarken pat diye çıkıyorum sonra tekrar giriyorum,bende pc bozuk diyordum kendi kendime
Okurken sorun yok ama uzun uzun yazmaya başlayınca pat diye çıkıyorum,yazım yarım kalmasın diye acele acele yazıyorum bazen,ne yazdığımı da kontrol edemiyorum,saçma sapan da yazmış olabiliyorum yine beni atacak diye ama sanırım benim pc bozuk.

Bugün benimde sorunluİyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…