Tükenmek yokO madalya buraya gelecekAyy nevroşum tükenmişlik sendromuna girdim yalnız ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tükenmek yokO madalya buraya gelecekAyy nevroşum tükenmişlik sendromuna girdim yalnız ben
Var benim benden baskada kimsenin yok heralde
Öyle diye diye 4 yarışmayı geride bıraktıkTükenmek yokO madalya buraya gelecek
gel bacım Facebook aKeske benim de olsa
Bizim için sakıncası yok istediğini yapabilirsinÖyle diye diye 4 yarışmayı geride bıraktık
Bari tavuklu boregim gibi tuhaf bitane bulayim da farkim ortaya koyayim , öyle daha eğlenceli olur
Ay bende istiyorum nanamin 3.lugunu o elde açılan su BOREGI 1/ligi hakkediyor..Kakao ve Ben kızmaz diye düşünüyorumBen nana 3. olacak diye bekliyorum
Kakao bacimin bana söylediklerinden sonra kendimi birinci olmuş gibi hissettim , en güzel olan buydu
Aşkolsun kizarmiyim hiçAnacım kakaoynan nanişin arasında 1 oy var
Böyle çekişmeli yarışmayı ilkkez görüyorum ...
Kakaom bize kızmıyon demi Bacım?..
Ben kaç kere katıldım biliyonmu ..bak sayısını unuttum..alt tarafı 2tane madalyam var.tukenmislik,,mutenmislik o neee..Ayy nevroşum tükenmişlik sendromuna girdim yalnız ben
Bacım bu zengin hastalığı pek kimse bilmez .Ben kaç kere katıldım biliyonmu ..bak sayısını unuttum..alt tarafı 2tane madalyam var.tukenmislik,,mutenmislik o neee..
Benim sizden daha fazla oldu o zaman bir daha katılmayayımBen kaç kere katıldım biliyonmu ..bak sayısını unuttum..alt tarafı 2tane madalyam var.tukenmislik,,mutenmislik o neee..
Her sene yeni bir sendromlar turuyor hayırlısı.Bacım bu zengin hastalığı pek kimse bilmez .
Yokkk katılmaya devam nevrestem.. Hele sen katılınca daha bi senleniyo buralarBenim sizden daha fazla oldu o zaman bir daha katılmayayım
Sağol canımBizde mi sendroma girelimYokkk katılmaya devam nevrestem.. Hele sen katılınca daha bi senleniyo buralar
Şerbetli tatlılarda buradaki hanımlar dokturecek ...çok güzel tarifler çıkacakÖyle diye diye 4 yarışmayı geride bıraktık
Bari tavuklu boregim gibi tuhaf bitane bulayim da farkim ortaya koyayim , öyle daha eğlenceli olur
Gerçi sonlara yakın olmuştum ama canım sağolsun
Benim sizden daha fazla oldu o zaman bir daha katılmayayım
İkisi aynı anda olabiliyorBir yarisma olunca digeri baslamiyodu dimi yemek yarismasi bitiyo moda yarismasi basliyo