- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürlerrr..Muhteşem sofralar
Dönüp dönüp baktım .
Herkesin eline emeğine sağlık
Özellikle kafamda sona kalan 4-5 sofra vardı ki ; hangisini seçeceğimi şaşırdım.
Kıymalı Su Böreği ve Yufkalı Sosisli Çıtır ile Kahvaltı Sofram-Emek Yağ Sponsorluğunda
(Kıymalı su böreği beni benden aldı)
Ve
Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler-Torku Sponsorluğunda
(Sunumu iştahımı nirvanaya çıkardı)
Bu iki tarife gitti oyum .
Herkese gönülden başarılar .
gülüm benim.Hosgeldin kaymaklimn
Nasilsin bakalim
Hıııı hıııı,balık kategorisinde de öyle diyordun,tövbe tutmaz seni,proluk için,aslında 1. olanın varsa başkasına hediye edebilse,örneğin bana
Nerden anlayacaklar kız kırıp baktılar mi hem onuda kim cıkardıMaşallah de kız,sabah sabah pırasa fikri belki hoşlarına gitmemiştir.Yoksa tarifin iyiydi.Birde koyduğun yumurtaların çiğ olduğunu anladılar herhalde
Sen dayanamaz katılırsın ki,sana takılma yapıyoruz,gerçek mi sanıyorsun yoksa,bizde senin gibi becerikli olsak ta bizde derece alsak di mi,herşeyi hakediyorsun sen gülom1.likler ,madalyalar feda olsun sanaBalik yemegi bilmedigimden katilmam didiydim denyoscum Simdiki kendi tercihim
1.. oyum bellide 2. yi kime verecem işte onu gidiyom geliyom bulamıyorum..
gülüm benim.
Ağzından bal damlayan arkadaşım.
Şükür iyi olmaya çalışıyorum.
Ama üzgünüm.
Arkadaşım mesaj attı biraz önce ; ortak bir arkadaşımızın kuzeni şehit olmuş.
Moralim çok bozuldu....
ben hala gidiyom geliyom deynebim..
Sen dayanamaz katılırsın ki,sana takılma yapıyoruz,gerçek mi sanıyorsun yoksa,bizde senin gibi becerikli olsak ta bizde derece alsak di mi,herşeyi hakediyorsun sen gülom1.likler ,madalyalar feda olsun sana
Sen dayanamaz katılırsın ki,sana takılma yapıyoruz,gerçek mi sanıyorsun yoksa,bizde senin gibi becerikli olsak ta bizde derece alsak di mi,herşeyi hakediyorsun sen gülom1.likler ,madalyalar feda olsun sana
Nanam bu sefer olacak galiba inşallah ...Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim kuzumKiymali su böreği ve kek kalibinda yapilan borege gitti oyum.
Ay ablam bakalım, 3.luge raziyim hatunlar fenaNanam bu sefer olacak galiba inşallah ...
Allah rahmet eylesin ....gülüm benim.
Ağzından bal damlayan arkadaşım.
Şükür iyi olmaya çalışıyorum.
Ama üzgünüm.
Arkadaşım mesaj attı biraz önce ; ortak bir arkadaşımızın kuzeni şehit olmuş.
Moralim çok bozuldu....
Hep sen
Hadi len,asıl senHep sen