Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Muhteşem sofralar :kk77::kk77:
Dönüp dönüp baktım .
Herkesin eline emeğine sağlık:KK36:
Özellikle kafamda sona kalan 4-5 sofra vardı ki ; hangisini seçeceğimi şaşırdım.

Kıymalı Su Böreği ve Yufkalı Sosisli Çıtır ile Kahvaltı Sofram-Emek Yağ Sponsorluğunda

(Kıymalı su böreği beni benden aldı):KK9:

Ve

Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler-Torku Sponsorluğunda

(Sunumu iştahımı nirvanaya çıkardı):KK9:

Bu iki tarife gitti oyum .

Herkese gönülden başarılar .:KK36:
:KK52::KK52::KK52::KK52:Teşekkürlerrr..:KK68:

Hosgeldin kaymaklimn :KK19:
Nasilsin bakalim :KK60:
:KK200::KK19::KK19::KK19: gülüm benim.
Ağzından bal damlayan arkadaşım.
Şükür iyi olmaya çalışıyorum.
Ama üzgünüm. :KK61::KK61:
Arkadaşım mesaj attı biraz önce ; ortak bir arkadaşımızın kuzeni şehit olmuş.
Moralim çok bozuldu....

:KK200::KK19::KK19::KK19: gülüm benim.
Ağzından bal damlayan arkadaşım.
Şükür iyi olmaya çalışıyorum.
Ama üzgünüm. :KK61::KK61:
Arkadaşım mesaj attı biraz önce ; ortak bir arkadaşımızın kuzeni şehit olmuş.
Moralim çok bozuldu....

Hadi ya :KK43: :KK43: :KK43: Su ara iyi haber alamaz olduk zaten :KK61: Cok uzuldum canim :KK61:
Allah gani gani rahmet eylesin insh :KK43: Ailesine sabirlar versin :KK43: Rabbim sehitlerimizin kanini yerde birakmaz .Rahman ,hainleri kahhar ismi ile helak etsin insh....

Sen dayanamaz katılırsın ki,sana takılma yapıyoruz,gerçek mi sanıyorsun yoksa,bizde senin gibi becerikli olsak ta bizde derece alsak di mi,herşeyi hakediyorsun sen gülom:KK36::KK36::KK36:1.likler ,madalyalar feda olsun sana

Hayir canim Estagfrllah , beceriklilik degil asla... Hepiniz ayri ayri guzellikler ogrettiniz bana :KK19: Hepimiz kendi mutfagimizin chefiyiz :kk77: Yarismadaki her arkadasim cook becelikli mash ,elleriniz dert gormesin canim :KK36:

Sen dayanamaz katılırsın ki,sana takılma yapıyoruz,gerçek mi sanıyorsun yoksa,bizde senin gibi becerikli olsak ta bizde derece alsak di mi,herşeyi hakediyorsun sen gülom:KK36::KK36::KK36:1.likler ,madalyalar feda olsun sana

Hayir canim Estagfrllah , beceriklilik degil asla... Hepiniz ayri ayri guzellikler ogrettiniz bana :KK19: Hepimiz kendi mutfagimizin chefiyiz :kk77: Yarismadaki her arkadasim cook becelikli mash ,elleriniz dert gormesin canim :KK36:

X