Kahvaltı seti gerekli mi?

q0nca

Nişanlıııı:)
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
908
3
Merhaba kızlar ya bn kahvaltı setlerine özeniyorum da ablam sakın alma bn aldım öle rafta duruyo boşuna diyo siz ne düşünüyosunuz yani kullanıyo musunuz kahvaltı setinizi?bilmiyorumkismile

kahvaltı setlerinin yemek takımındaki parçalarından tek fazlası yumurtalıklar
biz evde yumurtalık kullanmıyoruz
zaten yumrtalıkda yenecek şekilde de yumurtamı yemiyorum:)
yani bence çok da gerekli bir şy değil
pasta tabakları işini görür
güzel servislerde alırsın zeyrtin peynir koymak için olur biter

Çok gerekli değil, ama ben baya kullanıyorum kahvaltı setini. Misafir filan geldiğinde kahvaltıya çıkarıyorum hemen hemen her parçasını. Misafir yoksa da tabak ve fincanları ile servis kayıklarını kullanıyorum haftasonu kahvaltılarında. Şart değil ama.

Şimdi beyaz kapaklı porselen kahvaltılık setleri var şık duruyor ondan alabilirsin altında siyah tabağı var ben ondan kullanıyorum çok raha düzenli duruyor dolabta .

benimde kahvaltı setim var kullanırım diye düşünüyorum
zaten aynı takımı içinde günlük 6 kişilik yemek tabaklarıda var
cıvıl cıvıl valla ben kullanırım herhalde

hımm sağolunn kızlar öce en önemlileri alırım en sonada onu alırım:)

bence almalısın benim de var ve kahvaltı ya gelen özel misafirlerin olacak,ben klullanıyorum ve çok memnunum,yeni gelin olacaksın madem şık olmak lazım okey şekerimyerimseniben

ben aldım valla.. niye gerekli olmasın
kişiye göre degişir tabi gerek duyan olur duymayan olur..
olsa iyi olur canım şık şık..zemuszemussengözlerimebaksanab

ya şimdi ablam öle dedi kıskanıyo galiba beni:KK70::KK70::KK70::KK70: şaka bi yana almayı düşünmeye başladım hiçbirşeym eksik olsun istemiyorum

bencede niye gerkli olmasınn.ben aldımm.hemde 2 takımm.günlük serwistede rahatlıkla kullanabileceğim bişey aldımm.

almak için gittiğim yerde ben 12 kişiliğe tamamlamak istiorumm deyince bana uzaydan gelmişim gibi baktılarr.ne gerek war der gibi.ben istiorumki herşeyimm mükemmel olsunn.şmdi imkanım warken aldımm.kahwaltıya özel misafirlerinn olabilir.çıkarıp şık bi şekilde serwis yapmakk hoş olmazmıı.
kesinlikle al tatlımmm

tamam şekerm bugün bi takım gördm bayıldım onu alcam taksitlerim bitsn:KK70: bnde snn gibi düşünüyorum herşeyim eksiksiz olsun

bencede çok gerekli çünkü yeni evli olcağız misafirleirmiz gelecek özel misafirlerimiz gelcek bence olmazsa olmaz bişey ama kişie göre değşiri kullanmak isteyen var kullanmak istemeyen var oyüzden herkes sevdiği şeyleri yapar bence gerekli ama

Bence de gerekli ben de alıcam para biriktiriyorum yavaş yavaş geçen gün evdi de gördüm bi takım çok güzeldi ama 230 tl..bu gidişle ancak seneye alırım..Ya da acilen çalışmam lazım.

aslında çok aman aman kullanılan birşey değil.ama sen yinede al bence nihayetinde yeni gelinsin içinde kalmasın kullanmazsan durur kenarda bigün mutlaka işine yarar.

ben aldım ama hiç kullanmadım.. kutusunda duruyor....ancak bir misafir çağırısam kahvaltıya o zaman açarım...

kahvaltı takımı elzem bir şey değil.benim gibi farklı takımlar kullanmayı seviyorsan yani günlük yemek takımı ayrı, pasta seti ayrı,çay takımı ayrı,kahvaltı takımı ayrı olsun diyorsan ve maddi durumunda el veriyorsa al.kendime noble lifedan 180tlye almıştım.anneminde ihtiyacı olduğundan takımı ona verdim.şimdi kendime yeni takım alacağım.

X