Dedim o tavuklar evde kalacaktı, dolaşmaya çıktı yumurta yokYumurtalar nerde o kadar tavukları dolaştırdım
Doğru ahretligim,bir süre yeme,haftaya güzel olurHaftaya artık ahretligimbu hafta ayva tatlısı yedim ya
Yımırta yimirta olalı böyle eziyet görmedi@Mune abla al ben sana hem yumurta hemde sonradan yapacakları salatayı birleştirip yedireyim. Vermeyecekler zaar.
Kalk biz gidelim Bdvmize. Analar dert yer yarım yarım dört yerin. Dert bölümüne aitiz biz.
Çekiştirmek için benimkileri verebilirimGörün görün, evime kadar acılı menemen getiren var, tabii kan çekti derler ya öyle bir şey oldu aramızda, elektrik aldık, sizin gibi eltimiz yok, görümce yok, ben de kayınvalide var ama olsun etkisiz kayınvalide :))))
Biz eltili görümcelileri çekiştirip menemen yiyeceğiz
Biz burada BDV havası yaratıyoruz niye müdahale ediyorsun
Bir pırasalı yumurta bekledim ben açıkçası nevos gözlerim aradı
Beni yemek yerken görünce fikriniz değişir mantıya ekmek banıyorum hahahahahahaha
Ben bir yürüyüşe çıkayım enerji atayım, öpüldünüz hepinizzzzz
Yımırta yimirta olalı böyle eziyet görmedi
Benden iyi koli hesabı yapıyor
Bin şükürBenim hepsi var çok şükür
Çoğul konuşma biri fare biri sıçanBiraz önceki fareleri öğrenmedim daha
Aman Allah korusunBiz Bdvciler böyleyiz napalım. Dışarıda konu bulduk mu alır götürürüz sonraNevreste abla. Bakarsın konun oraya gelir. Neme lazım. Topa tutarlar sizi
Maşallah diyelimBeni yemek yerken görünce fikriniz değişir mantıya ekmek banıyorum hahahahahahaha
Ben bir yürüyüşe çıkayım enerji atayım, öpüldünüz hepinizzzzz
Çoğul konuşma biri fare biri sıçan
Oylama bitsin yımırta yağmuruna tutacam ben o editörüEditör sponsorluktan ticari gelir elde ediyor
Efser bu işi hiç öğrenememişizEditör sponsorluktan ticari gelir elde ediyor
İnşallah canım takılıyoruz tabi bende isterim yeni eltimle arkadaş olalım iyi anlaşalım ama bakalım nasıl olacak .insanlar evlenince eş tarafiyla zorunlu tanışık oluyor ,kafa dengi çıkarsa ne ala çıkmazsa adi eltiVala çok istiyorum mesela hep kıskanç kötü diye bahsederler ya merak ediyorum kaynım abim gibidir evlenip mutlu olsun çok istiyorum bana elti getirsin istiyorum inşallah iyisine denk geliriz