0.85 kuruş tanesi 1 liraya çıkarmaya çalışıyorlarBenden iyi koli hesabı yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0.85 kuruş tanesi 1 liraya çıkarmaya çalışıyorlarBenden iyi koli hesabı yapıyor
Bi daha olmasınBüyük pardon biri fare biri sıçan
Öyle valaİnşallah canım takılıyoruz tabi bende isterim yeni eltimle arkadaş olalım iyi anlaşalım ama bakalım nasıl olacak .insanlar evlenince eş tarafiyla zorunlu tanışık oluyor ,kafa dengi çıkarsa ne ala çıkmazsa adi elti
Gezen tavukmu ev kızı olanınmı 0.85 kuruş0.85 kuruş tanesi 1 liraya çıkarmaya çalışıyorlar
Yöneticiler bunu gözden kaçırmasınEfser bu işi hiç öğrenememişiz
Lütfen yumuşak fırlar yakalayacağımOylama bitsin yımırta yağmuruna tutacam ben o editörü
Tabi kiHiç kiskanmadik demi
Devam ederse bildiririzYöneticiler bunu gözden kaçırmasın
Yok bunlar kümes, gezen tavuk 2 liraya bulursan banada alGezen tavukmu ev kızı olanınmı 0.85 kuruş
Kolisi 25diyordu bir ara
İnşallah canım takılıyoruz tabi bende isterim yeni eltimle arkadaş olalım iyi anlaşalım ama bakalım nasıl olacak .insanlar evlenince eş tarafiyla zorunlu tanışık oluyor ,kafa dengi çıkarsa ne ala çıkmazsa adi elti
Burda ben 1 liraya alıyorum sahici gezen tavuk üstünde u bile varYok bunlar kümes, gezen tavuk 2 liraya bulursan banada al
Çok gezse bizede gelirdiYok bunlar kümes, gezen tavuk 2 liraya bulursan banada al
Bizim markette de var, hep b.K luyu orjinal sanma minikBurda ben 1 liraya alıyorum sahici gezen tavuk üstünde u bile var
Kumesdekiler taharetmi alıyor gezen gezmekten yıkamaya eli olmuyor zaarrrBizim markette de var, hep b.K luyu orjinal sanma minik
Mevcut bir tane geçimsiz var ikincisinin ayni çıkma olasiligini ogrenebilirmiyim,bdv istatistiklerine göreBir Bdvci olarak diyorum ki orda zibilyon tane elti konusunda daha bir elin parmağı olmadı eltisiyle iyi geçinen
Şimdiden geçmiş olsun
Bizim markette de var, hep b.K luyu orjinal sanma minik
Kumesdekiler taharetmi alıyor gezen gezmekten yıkamaya eli olmuyor zaarrr