Tavuk Yemekleri Kahvaltı için en güzel yumurtalı tarifi seçiyoruz :)

En başarılı bulduğunuz ''Yumurta Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    449
  • Anket Kapalı .
Vala çok istiyorum mesela hep kıskanç kötü diye bahsederler ya merak ediyorum kaynım abim gibidir evlenip mutlu olsun çok istiyorum bana elti getirsin istiyorum inşallah iyisine denk geliriz
Bende 3 tane var,2 tanesi olmasa da olur,aramız iyi ama,1 tanesi benim için dünyanın en iyi insanlarından biri ,çok çok seviyorum,o da beni sever. Sana da inşallah iyi bir elti denk gelir

He valla, oy istemeye gelince oy ver kukrim, oy ver mune Azıcık tadalım diyoruz, ne kıymetli yumurtaları varmış, hamur işi topiği bulalım üstüne tatlı ikram edilenlerden olsun

Bende 3 tane var,2 tanesi olmasa da olur,aramız iyi ama,1 tanesi benim için dünyanın en iyi insanlarından biri ,çok çok seviyorum,o da beni sever. Sana da inşallah iyi bir elti denk gelir
Maşallah canım iyiolan herzaman kazanır diğerleri kendi bilir inşallah cennam ❤

He valla, oy istemeye gelince oy ver kukrim, oy ver mune Azıcık tadalım diyoruz, ne kıymetli yumurtaları varmış, hamur işi topiği bulalım üstüne tatlı ikram edilenlerden olsun
Hazır önümüze gelsin konsun da bana da fark etmez hamur işi ,tatlı ,yöresel.yemek herşey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…