Bende 3 tane var,2 tanesi olmasa da olur,aramız iyi ama,1 tanesi benim için dünyanın en iyi insanlarından biri ,çok çok seviyorum,o da beni sever. Sana da inşallah iyi bir elti denk gelirVala çok istiyorum mesela hep kıskanç kötü diye bahsederler ya merak ediyorum kaynım abim gibidir evlenip mutlu olsun çok istiyorum bana elti getirsin istiyorum inşallah iyisine denk geliriz
Olmamalarını istemezdimHiç kiskanmadik demi
uzay boşluğu gibiAmannn öyle hayat mı geçer o ne öyle
He valla, oy istemeye gelince oy ver kukrim, oy ver muneGünahları boynuna ama bende öyle düşünüyorum.
Bize burdan da ekmek çıkmadı abla ben araştırmalarımi tamamlayayim seni de bilgilendireceğim mutlakakıyamam aç açina dolanıyoruz sabahtan beri topikten topige olacak iş değil bu
Sende çok iyi bilirsinuzay boşluğu gibi
Gelince aşağıdan muneee diye bağırsam sorun olur mu??Mavi Boncuk Nana
Valla mı elimde ekmek bekliyorum, acılı olsun :))) imza yüzsüz müdire hahahahahahaha
Benim kazancım ne olacakŞurada bir lokma yumurta bile tattırmadın
Kukrim dert yanılacak yanlış kişiHe valla, oy istemeye gelince oy ver kukrim, oy ver muneAzıcık tadalım diyoruz, ne kıymetli yumurtaları varmış, hamur işi topiği bulalım üstüne tatlı ikram edilenlerden olsun
Maşallah canımBende 3 tane var,2 tanesi olmasa da olur,aramız iyi ama,1 tanesi benim için dünyanın en iyi insanlarından biri ,çok çok seviyorum,o da beni sever. Sana da inşallah iyi bir elti denk gelir
Yumurtanin kolisi 25 tl kıymetli tabiHe valla, oy istemeye gelince oy ver kukrim, oy ver muneAzıcık tadalım diyoruz, ne kıymetli yumurtaları varmış, hamur işi topiği bulalım üstüne tatlı ikram edilenlerden olsun
Yok olmaz, hatta menemeni yukarı doğru üfle ben kokusundan bulurum sizi hahahahahahahahaGelince aşağıdan muneee diye bağırsam sorun olur mu??
Görümce kaynana 1 elti hariç eltinin1 tanesi hepsine bedelOlmamalarını istemezdim
Hazır önümüze gelsin konsun da bana da fark etmez hamur işi ,tatlı ,yöresel.yemek herşey olurHe valla, oy istemeye gelince oy ver kukrim, oy ver muneAzıcık tadalım diyoruz, ne kıymetli yumurtaları varmış, hamur işi topiği bulalım üstüne tatlı ikram edilenlerden olsun
Diğerleri de iyi ,ama biri melekler kadar iyiMaşallah canımiyiolan herzaman kazanır diğerleri kendi bilir inşallah cennam ❤
Yok yok,tost yokHazır önümüze gelsin konsun da bana da fark etmez hamur işi ,tatlı ,yöresel.yemek herşey olur
Mune abla sende hiç menemene ekmek banacak fizik yokYok olmaz, hatta menemeni yukarı doğru üfle ben kokusundan bulurum sizi hahahahahahahaha
Görümcemi çok severim oda beni çok severGörümce kaynana 1 elti hariç eltinin1 tanesi hepsine bedel