NiyekineKukrim dert yanılacak yanlış kişi
Yarışma sonucu açıklanınca konuşalımNiyekine
Ne zamandır tost bile yemiyorumYok yok,tost yok
TamamYarışma sonucu açıklanınca konuşalım
Ben senin yerine yerimNe zamandır tost bile yemiyorum
İradeli kuzumNe zamandır tost bile yemiyorum
He valla, oy istemeye gelince oy ver kukrim, oy ver muneAzıcık tadalım diyoruz, ne kıymetli yumurtaları varmış, hamur işi topiği bulalım üstüne tatlı ikram edilenlerden olsun
Çok sıkıcı bir hayatınız varmışGörün görün, evime kadar acılı menemen getiren var, tabii kan çekti derler ya öyle bir şey oldu aramızda, elektrik aldık, sizin gibi eltimiz yok, görümce yok, ben de kayınvalide var ama olsun etkisiz kayınvalide :))))
Biz eltili görümcelileri çekiştirip menemen yiyeceğiz
Öyleyim dimi sabah yapsam mı diye bir an içimden geçirdim ama öyle geçti gitti yani iradeliyim tabiİradeli kuzum
Yumurtalar nerde o kadar tavukları dolaştırdımYumurtanin kolisi 25 tl kıymetli tabi
Aksiyonsuz hayatÇok sıkıcı bir hayatınız varmış
Tövbe tövbe eltim yok görümcem yok olur mu öyle hayat
Biz burada BDV havası yaratıyoruz niye müdahale ediyorsunMune abla al ben sana hem yumurta hemde sonradan yapacakları salatayı birleştirip yedireyim. Vermeyecekler zaar.
Kalk biz gidelim Bdvmize. Analar dert yer yarım yarım dört yerin. Dert bölümüne aitiz biz.
Görün görün, evime kadar acılı menemen getiren var, tabii kan çekti derler ya öyle bir şey oldu aramızda, elektrik aldık, sizin gibi eltimiz yok, görümce yok, ben de kayınvalide var ama olsun etkisiz kayınvalide :))))
Biz eltili görümcelileri çekiştirip menemen yiyeceğiz
Arada ye tabii,ödül olarakÖyleyim dimi sabah yapsam mı diye bir an içimden geçirdim ama öyle geçti gitti yani iradeliyim tabi
Beni yemek yerken görünce fikriniz değişir mantıya ekmek banıyorum hahahahahahahaMune abla sende hiç menemene ekmek banacak fizik yok
Haftaya artık ahretligimArada ye tabii,ödül olarak