Tavuk Yemekleri Kahvaltı için en güzel yumurtalı tarifi seçiyoruz :)

En başarılı bulduğunuz ''Yumurta Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    449
  • Anket Kapalı .
Vala çok istiyorum mesela hep kıskanç kötü diye bahsederler ya merak ediyorum kaynım abim gibidir evlenip mutlu olsun çok istiyorum bana elti getirsin istiyorum inşallah iyisine denk geliriz 🤷‍♀️🙏
Bende 3 tane var,2 tanesi olmasa da olur,aramız iyi ama,1 tanesi benim için dünyanın en iyi insanlarından biri ,çok çok seviyorum,o da beni sever. Sana da inşallah iyi bir elti denk gelir 🥰

Günahları boynuna ama bende öyle düşünüyorum :süslü:.
Bize burdan da ekmek çıkmadı abla ben araştırmalarımi tamamlayayim seni de bilgilendireceğim mutlaka:KK51: kıyamam aç açina dolanıyoruz sabahtan beri topikten topige olacak iş değil bu:KK76:
He valla, oy istemeye gelince oy ver kukrim, oy ver mune😔 Azıcık tadalım diyoruz, ne kıymetli yumurtaları varmış, hamur işi topiği bulalım üstüne tatlı ikram edilenlerden olsun 🤣🤣🤣🤣

Bende 3 tane var,2 tanesi olmasa da olur,aramız iyi ama,1 tanesi benim için dünyanın en iyi insanlarından biri ,çok çok seviyorum,o da beni sever. Sana da inşallah iyi bir elti denk gelir 🥰
Maşallah canım 😍 iyiolan herzaman kazanır diğerleri kendi bilir inşallah cennam ❤

He valla, oy istemeye gelince oy ver kukrim, oy ver mune😔 Azıcık tadalım diyoruz, ne kıymetli yumurtaları varmış, hamur işi topiği bulalım üstüne tatlı ikram edilenlerden olsun 🤣🤣🤣🤣
Hazır önümüze gelsin konsun da bana da fark etmez hamur işi ,tatlı ,yöresel.yemek herşey olur 🤣🤣

X