Biz bu yıl covidten dolayı yapmadık seneye nasip artıkNe güzel maşallah bende istiyorum da evlenmiyor bizim ki
Ben görür görmez seni tanıdım amaAynen öylekız bakm gene su kavanoza düştüm ya
Yorulmadım keşke tek yorgunluk olsaydı , BIKTIM BILDIRIMLER MESAJLAR ALINTILAR BIKTIMMMMM
Kız sen seçilmiş insansın yaEn şanslınız benim demek kii
Elti yok
Görünce yok
Kaynana yok
Yok ben alışkınım sırtım bıçak doluYok şimdi seni kırmayalım
Kadir gecesi dogmusEn şanslınız benim demek kii
Elti yok
Görünce yok
Kaynana yok
Allah iyilik sağlık versin her daim iyi ol yeterÇok şükür kuzum,iyiyim,pek gelemedimAslinda katıldım ama sana denk gelmemiş,sağlık sorunları elvermedi uzun zamandır bana:)
Yok ben alışkınım sırtım bıçak dolu
He he hazırım ben, yönetimde arkamdaKıyamam1 Kasım' a hazırlık olmuş
Amin kuzum,sen de inşallahAllah iyilik sağlık versin her daim iyi ol yeter❤
Bizimkide seneyeymis daha tanismadik KV tanışmışYenisi henüz yok seneye belki
Nana yemiştir bana veren olmadıYumurtaları bana yedirmemelerinden anlamıştım zaten, hepsini Nana'yla Nevreste yedi değil mielimde ekmek kalakaldım başka yemek topiği varsa onu da söylersin kukrim
Ay yaaaa şimdi çalacam kapını elimde menemenleeeYumurtaları bana yedirmemelerinden anlamıştım zaten, hepsini Nana'yla Nevreste yedi değil mielimde ekmek kalakaldım başka yemek topiği varsa onu da söylersin kukrim
Nasip abla böyle de yapmak olmaz sağlıık olsunBiz bu yıl covidten dolayı yapmadık seneye nasip artık
Bizim henüz yokBizimkide seneyeymis daha tanismadik KV tanışmış
Mune abla beni destekle, olurda kötü birşey duyarsan inanma olur muYumurtaları bana yedirmemelerinden anlamıştım zaten, hepsini Nana'yla Nevreste yedi değil mielimde ekmek kalakaldım başka yemek topiği varsa onu da söylersin kukrim
Ne istiyorsun mesela,bir eltiden beklentilerini alalim evva söz sendeNe güzel maşallah bende istiyorum da evlenmiyor bizim ki
Öyle canımNasip abla böyle de yapmak olmaz sağlıık olsun