Biz bu yıl covidten dolayı yapmadık seneye nasip artıkNe güzel maşallah bende istiyorum da evlenmiyor bizim ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz bu yıl covidten dolayı yapmadık seneye nasip artıkNe güzel maşallah bende istiyorum da evlenmiyor bizim ki![]()
Ben görür görmez seni tanıdım amaAynen öylekız bakm gene su kavanoza düştüm ya
![]()
Yorulmadım keşke tek yorgunluk olsaydı , BIKTIM BILDIRIMLER MESAJLAR ALINTILAR BIKTIMMMMM![]()
Kız sen seçilmiş insansın yaEn şanslınız benim demek kii
Elti yok
Görünce yok
Kaynana yok
![]()
![]()
Kadir gecesi dogmusEn şanslınız benim demek kii
Elti yok
Görünce yok
Kaynana yok
![]()
![]()
Allah iyilik sağlık versin her daim iyi ol yeterÇok şükür kuzum,iyiyim,pek gelemedim![]()
Aslinda katıldım ama sana denk gelmemiş,sağlık sorunları elvermedi uzun zamandır bana:)
Yok ben alışkınım sırtım bıçak dolu![]()
He he hazırım ben, yönetimde arkamdaKıyamam1 Kasım' a hazırlık olmuş
![]()
Amin kuzum,sen de inşallahAllah iyilik sağlık versin her daim iyi ol yeter❤
Bizimkide seneyeymis daha tanismadik KV tanışmışYenisi henüz yok seneye belki![]()
Nana yemiştir bana veren olmadıYumurtaları bana yedirmemelerinden anlamıştım zaten, hepsini Nana'yla Nevreste yedi değil mielimde ekmek kalakaldım başka yemek topiği varsa onu da söylersin kukrim
![]()
Ay yaaaa şimdi çalacam kapını elimde menemenleeeYumurtaları bana yedirmemelerinden anlamıştım zaten, hepsini Nana'yla Nevreste yedi değil mielimde ekmek kalakaldım başka yemek topiği varsa onu da söylersin kukrim
![]()
Nasip abla böyle de yapmak olmaz sağlıık olsunBiz bu yıl covidten dolayı yapmadık seneye nasip artık![]()
Bizim henüz yokBizimkide seneyeymis daha tanismadik KV tanışmış![]()
Mune abla beni destekle, olurda kötü birşey duyarsan inanma olur muYumurtaları bana yedirmemelerinden anlamıştım zaten, hepsini Nana'yla Nevreste yedi değil mielimde ekmek kalakaldım başka yemek topiği varsa onu da söylersin kukrim
![]()
Ne istiyorsun mesela,bir eltiden beklentilerini alalim evva söz sendeNe güzel maşallah bende istiyorum da evlenmiyor bizim ki![]()
Öyle canımNasip abla böyle de yapmak olmaz sağlıık olsun![]()