- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Aynen öyle kız bakm gene su kavanoza düştüm yaBenden az alanlar düşünsün ayollll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle kız bakm gene su kavanoza düştüm yaBenden az alanlar düşünsün ayollll
Sen kaç numaraya verdinİyi hadi
Benimki sevmez %100 bakalım yenisiyle anlasabilecuk muBende eltiyim ,eltim beni sevmez belki
Yok ya ben severimAnlatılmaz yaşanır diyorsun
9 numarayaSen kaç numaraya verdin
Yenisi henüz yok seneye belkiBenimki sevmez %100 bakalım yenisiyle anlasabilecuk mu
Hepimiz ona verdik galiba9 numaraya
nasılsın canım bugün pek göremedim seni bide senin elinden tarif görsem gözlerim açık gitmiyecekİyi hadi
Yorulmadım keşke tek yorgunluk olsaydı , BIKTIM BILDIRIMLER MESAJLAR ALINTILAR BIKTIMMMMMCidden bugün zorlandın mı?Daha 1 gün olmadı
Daha önce katıldınasılsın canım bugün pek göremedim seni bide senin elinden tarif görsem gözlerim açık gitmiyecek
Hangisi olsa iştahla yerdim dedim,onu sectimHepimiz ona verdik galiba
Yavrum Rabbim bana elti görümce vermemiş ama combo bir kv verdi bilemedim şimdi hangimiz kilsak o namaziŞükür namazı kılın
Ne güzel maşallah bende istiyorum da evlenmiyor bizim kiYok ya ben severim
2.henüz gelmedi o nasıl olur bilmem
Kıyamam 1 Kasım' a hazırlık olmuşYorulmadım keşke tek yorgunluk olsaydı , BIKTIM BILDIRIMLER MESAJLAR ALINTILAR BIKTIMMMMM
Nerde ablaDaha önce katıldı
En şanslınız benim demek kiiYenisi henüz yok seneye belki
Çok şükür kuzum,iyiyim,pek gelemedim Aslinda katıldım ama sana denk gelmemiş,sağlık sorunları elvermedi uzun zamandır bana:)nasılsın canım bugün pek göremedim seni bide senin elinden tarif görsem gözlerim açık gitmiyecek
Yumurtaları bana yedirmemelerinden anlamıştım zaten, hepsini Nana'yla Nevreste yedi değil mi elimde ekmek kalakaldım başka yemek topiği varsa onu da söylersin kukrimÇok kötü şeyler dönüyor burda abla benden duymuş olma,herşeyi öğreneyim bilare ben sana rapor ederim
1.5Sende kaç tane mevcut
Yok şimdi seni kırmayalımMune burada Kazen'i de çağırsak mı