- 20 Haziran 2017
- 1.117
- 4.239
Bibi o üye sokakta vermeyin demediNeymiş sokakta da vermeyecek mişiz keşke bende çok isterim sokakta bir tane bile hayvan olmasın ama işte hayvanlar için bile coğrafya kaderdir
LeşEn sevdikleriyle sinansinlar
Bedduanın döndüğüne çok inanırım. Bu zehir akan dilin yüzünden evladım dediğin hayvanlarla sınanmış olabilir misin?zerre bir cana kötülük yapan kişi dilerim.evladiyla sinansin
Cooook amin
+1Allah aşkına Nur sendeki bu beddua etme sevdası nedir ya. Bak konuda sonuna kadar haklısın ama beddua etmek nedir? Daha doğru dil kullanmalısın. Kaç yaşında kadınsın
Sana çok acıyorum ya ben. Hit almak için açtığını düşünüyorum. Bi buldum diyorsun, bi ağzından köpükler çıkarak öldüler diyorsun. Canın sinirini atmak istedi bu şekilde attın dimi? Rezilsin, şu cümleyi kuracak kadar da acınasısın.Yine de bin defa da söyleyeceğim zerre bir cana kötülük yapan kişi dilerim.evladiyla sinansin
Ya evet temiz hayvanlarBu korkunuz normal degil,psikologa gidebilirsiniz.Kediler apartmanda da beslenir,apartmanin cevresinde de beslenir,temiz guzel yaratiklar,gecmis olsun size.
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama eşinin doktor olduğuna bir türlü inanmıyorum. Israrla kocam doktor diye her konuda sürekli göze sokmaya çalışıyorsun... Söylemlerin tutarsız ayrıca. Geçen aldatılma ile ilgili bir konuda her erkek aldatır deyip insanları sinir etmiştin ki 2 evliliğinde aldatılma yüzünden bitmişti. 3. Evliliğin olmasına rağmen 2. evliliğinmis gibi yazıyorsun. Hatta doktorla evlenirken (!) Çok güzel bir hikaye yazmıştın. Doktorun kızının ismi rahmetli kız kardeşinin ismiydi, Korono'dan ölürse kızını sana emanet etmişti falan. Resmen insanların duygularıyla oynamaya çalışıyorsun. Senin mühendis olduğundan da şüpheliyim... İnsanlara psikiyatrist tavsiye etmek yerine önce kendini gitmelisin, hayali bir dünyan var bence.Tedavi gördüğün doktor başarısız gibi geldi. Eşim doktor isterseniz yönlendireyim.
Sion de hiç sorununuz yok kendinizle o kadar Belli ki mutlu size
Yalan be bende inanmıyorum ona.Yazmayayım yazmayayım diyorum ama eşinin doktor olduğuna bir türlü inanmıyorum. Israrla kocam doktor diye her konuda sürekli göze sokmaya çalışıyorsun... Söylemlerin tutarsız ayrıca. Geçen aldatılma ile ilgili bir konuda her erkek aldatır deyip insanları sinir etmiştin ki 2 evliliğinde aldatılma yüzünden bitmişti. 3. Evliliğin olmasına rağmen 2. evliliğinmis gibi yazıyorsun. Hatta doktorla evlenirken (!) Çok güzel bir hikaye yazmıştın. Doktorun kızının ismi rahmetli kız kardeşinin ismiydi, Korono'dan ölürse kızını sana emanet etmişti falan. Resmen insanların duygularıyla oynamaya çalışıyorsun. Senin mühendis olduğundan da şüpheliyim... İnsanlara psikiyatrist tavsiye etmek yerine önce kendini gitmelisin, hayali bir dünyan var bence.
Evet bu kadar basit. Ama hayvan faşistlerinde bunu anlayacak anlayış yok. Dile getirdiğinde ise seni kötü kalpli bencil hayvan düşmanı olmakla suçluyorlar. Gün sonunda çocuğun ölsün diye beddua yiyorsunHak verdim kadına da ben kedi seviyorum ama besleyip üst kata cikiyorum. Sıkıntısını o çekiyordu. Bu kadar basit aslında
İlk başta konularına çok üzülmüştüm, o nedenle her yazdığı aklımda. İnsanların acıları ile dalga geçiyor, kendini acindirarak mutlu oluyor. Çok değişik bir ruh hali... Hani Amerikan crime dizilerinde sosyopat karakterler olur ya, hayalimdeki profili tam olarak o...Yalan be bende inanmıyorum ona.
Önce bi konuda birine söylediğini hatırlıyorum.
Sonra bi anda evlendi hatta adamın kızının adı kardeşinin adıydı falan. Tamamen hayal ürünü.
Evet bu kadar basit. Ama hayvan faşistlerinde bunu anlayacak anlayış yok. Dile getirdiğinde ise seni kötü kalpli bencil hayvan düşmanı olmakla suçluyorlar. Gün sonunda çocuğun ölsün diye beddua yiyorsun
Onun doktor kocası yok kiZaten o ağzı yüzünden başına gelmeyen kalmamış hala akıllanmamış. Annesi babası kardeşini kaybetmiş, kocası aldatmış boşanmış. Hala kalkıp ona buna beddua okuyor. Bir düşün dimi başıma gelmeyen kalmadı bu zehirli dilimden olabilir mi diye? Yakında o doktor kocasından da olacak haberi yok
Konu benim sevip sevmemem değil. Konu hayvanseverlerdeki aşırı ruh hali. Tıpkı yazdıklarıma karşılık çocuk örneği vermeniz gibi. Sokakta çöplerle karşılaşmakla bir insanın evinin önünün devamlı pislik içinde ve kokulu olması da aynı şey değil. Sokaktaki çöpleri toplayamazsınız ama evinizin önünü siler süpürür temiz bırakırsınız. Dediğim gibi aşırısınız yani bu tavırlar da zaten normal olmayan ortalama insanların öfkelerini sizler yerine zavallı hayvanlara yöneltmesine sebep oluyor. Konu sahibi evin önü diye diretmeyip saygı duysa belki bu hayvancıkları yaşıyor olacaktı. Benim için hayvan ve insan kıyas konusu değil bu arada. İnsanlara bayılmıyorum fakat bu ikisini kıyaslamanın sağlıklı bir ruh halinin ürünü olmadığını düşünüyorum.