kızlarrr kapanmışş idilin kalbindeki delik. kontrol tarihi bugune vermiştiler canım. cok mutluyum.. idil önce agladı eko da. dr burundan ilaç verdi 3 5 dk sonra idil kafayı buldu. kedi ne dedi diyorum miiiiyaaaaaavvvv diyor ağır cekimde. gülüyor sallanıyor. dr diyorki melek gibi pamuk gibi olmuşsun. sonra yarım saat öyle gezdik.. çok tatlıydı. şükürler olsun her halimize.
göknur cok geçmiş olsun canım ya üzüldüm. inş. gecer en kısa zamanda. mecburen veriyoruz ama hiç sevmiyorum antibiyotiği. 2 yılda bir verilmesi gerekmiş aslında o da mecbur kalırsak. inş. diştir bi an önce gecer.
viral bir enfeksiyon,antibiyotik gereksiz dedi.Geçmesi uzun sürebiliyormuş malesef.Bekliyoruz bakalım.
çok teşekkürler gül.suç işliyor gibi hissediyor insan.mecbur kalmasak.neyseki bugün ateşi yok.ve rnin verdiği şuruba başlamadım.inşl gerek kalmaz.ama deli gibi eli ağzında diş kaşıyor.kendini sıkıyor resmen çocuk ya :)
amaan yağmurlar geliyormuş inşl hemen gelir bol bol yağarda biter enfeksiyonlar.bizde bile kaç ayı buluyor.ama küçük olunca insan kıyamıyor onlara.allah şifa versin inşl.bu arada yulaf unumu kepeğimi alacam.kepekse o dukan diyeti falan yazıyor üstünde o değil dimi :)
ben senin dediğini anlamdım diye yulaf kepeği aldım.baktımüstünde dukan diyeti için diye birşey yazıyor.bu değilmiş diye gittim çöpe döktüm koca paketi iyimi :)seni arıyacaktım sonra sık sık aramayım diye teli elimden bıraktım :)yani doğrumuydu.dukn diyeti yazınca ne biliyim yanlış zannettim.burda her markette var canım.
Hmm sagolun. Hic gormemisim ruseymi.bilmedgm icin dikkatimi cekmemis. Doruk ateslenmis cok gecmis olsn cnm bu kis sicak gectigi icin midir hasta oldu bEbeislrr... krrem icin bitkisel surup mu kullaniyosun burcin.nilin de bogazi icin ahududu pekmezi surubu onerdi ve cok iyi gelmisti.iyilessinler artik ya... idilin de disler hayirli olsun. Tutu videosuna bakayim cnm. Biz de nille koydeyiz.telden yaziyorum artik okulda falan yazarim size:)))
ben hala rejimdeyim yoksa yoğurtlu makarna iyi olurdu :)çok sıkı tutmuyorum artık rejim işini 56 oldm şüküüüür :)resmen 70igörmüştüm ya :)kabus gibiydi.yüzümden zayıflamasam 50 olmayı çok istiyorum ama yüzden çok gidiyor.çıtır bu konuda çok şanslısın :)
burçn gündüz yatabiliyormusun.ben hayatta gündüz uyuymam.uykusuzluktan ölsem bile :)uyku problemim diz boyudur benim.göz altlarım ondan hep bir mormor :)
ruseym veriyorum ya ben aysegul ona gerek yok sanırım dimi:) buradan öğreniyorum çok seyi ne güzel ya:) ah bende 50 yim canım dogum sonrası 50 nin altına düşmedim göbiş te kas kalmadı azcık yiyeyim salıyor kendini piso yüzden kas yapmaya çalışcam da fırsat bulursam. spor aletini çıkardım cam balkona ama vakit olmuyor idil uyuyunca direk ders yada işler... 48 ideal kilom:) bu arada ben bitlisten sonra tam iyileştim derken tekrar grip oldum. migren de bonusu... meyve sevmiyorum pek. aman siz dikkat edin. ıhlamuru dayadım idile ona gecmesin diye bakalım:)