Kahramanmaras///46

slm kızlarr ne zaman acıklanıyor ya elim yuregimde bekliyom yaa uff..

bitlis mi,anılarım canlandı birden...

geldimmmmmm

kerem ve ben hastayız,hiç şaşırmamışsınızdır gerçi :))

hoşgeldin topiğimizin demrbaşı.eevt hiç şaşırmadık.doruk ta hasta burçin grip öksğrğk antibiyotik içiy malesef.böyle büyüyecekelr anlaşılan.çook zahmetli oldu bu bebekler .nasıl geçti tatil.okulun ilk günü :)

dün geldik sonunda hastayız ... idilde bi yandan öksürük burun akıntısı bi yandan diş sancısı kuzum cok huzursuz oldu. bütün düzeni altüst...

canım anılarım derken.............***???daha önce bulundunmu.

geçmiş olsun canım.öksürük olunca ihmal etme derim cnım.drye götür mutlaka

hoşgeldin topiğimizin demrbaşı.eevt hiç şaşırmadık.doruk ta hasta burçin grip öksğrğk antibiyotik içiy malesef.böyle büyüyecekelr anlaşılan.çook zahmetli oldu bu bebekler .nasıl geçti tatil.okulun ilk günü :)

geçmiş olsun canım.öksürük olunca ihmal etme derim cnım.drye götür mutlaka

antibiyotik kullanamıyoruz. bal sogan liman karışımı günde bi tatlı kasığı 3 gun diyor dr verdiği ilaçlar da duruyor. aynı seyleri söyleyecek diye götürmedim. küre de başlamadım hafif diye bakalım. dişlerden dolayı bişey de yemiyor uyudukca zoraki işte...

18 ine kalbi için kontrolü var dua edin kızlar. offf cok zor o anı beklemek yıl gibi gelio dr konusana kadar bana...

günaydınnnn

maraş'ın kurtuluşu sebebiyle bugün okul yok,ö.sonra güne gideceğim :))

göknurcum okul aynıydı işte,pazartesi biraz yoğun benim,9 saat ders olunca.Doruk' a da geçmiş olsun.Antibiyotik vermek istemiyoruz ama yapacak bir şey yok malesef.Biz de kullanıyoruz

gülcüm iyi haberler duyarsın inşallah

günaydınnnn

maraş'ın kurtuluşu sebebiyle bugün okul yok,ö.sonra güne gideceğim :))

göknurcum okul aynıydı işte,pazartesi biraz yoğun benim,9 saat ders olunca.Doruk' a da geçmiş olsun.Antibiyotik vermek istemiyoruz ama yapacak bir şey yok malesef.Biz de kullanıyoruz

gülcüm iyi haberler duyarsın inşallah

iyiki kurtulmuş ozaman maraş :)bugünde ben hasta oldum neden geçmiyorki hastalıkalr .çocuklar hasta olmasınlar biz bir şekilde atlatıyoruz.sana iyi gezmeler.çooook hareketlisin.gittiğin yerde keremm duruyormu benm oğlan mızmızmız millette kafa kalmıyor .:)

inşl iyi haberler alırsın gül.bizede haber vermeyi unutma.bende soğan suyu içirim ama faydası olmadı.başladık şuruba inşl size gerek kalmaz.

kimseler yok yine valla çıtır ayıp valla biliğin gelmiyorsun artık.merak etmiyorsun bizi anlaşılan.face ayrı burası ayrı.uğrasana ara sıra.keşke almasaydı yasin akıllı telefonu :)

kerem her şeye el atıyor göknurcum,rahat çay içemiyorum malesef.Napalım,büyüyene kadar idare edecez artık.Cuma günüm boşaldı artık,rahatım biraz.Hazır boşalmışken yarın gezmeye gideceğim :))

ayşegül'e küstük :KK19:

burda da yağdı ama çok az yağdı burçin.hiçbirşeye yetmez o yğmur.ve ben hala gribim 1 haftayı geçti iyi olamadım.dorukumda öle.kar yağması laım bence.
cuma boş olman ne iyi olmuş.3 gün tatil.ge gezebildiğin kadar artık :)

benim grip yarın 2 haftasını bitiriyor göknurcum,kerem de öyle.İyileşemiyoruz nedense.İnşallah siz atlatırsınız hemen

mrblaarr ben geldim. nasılız kızlar?? canım kerem neden böyle hastalanıyor sıksık yaa... yavrucuma gecmiş olsun. cevimax bulundur 4 e böl bir tableti her gun bir parca at mamasına. kısın guneş görmediğinden hasta oluyorlarmış. d vit ampulu vermişti drmuz. ben aile hekimimize çook guveniyorum valla hiç şaşmadı ...
ben hep bunu uyguluyorum. bi de 3 gun soğan kuru yaptım hasta oldugunda. onu da dr söylemişti. doğal antibiyotikmiş.ben gunlük partakal elma da sıkıp katıyorum mamasına 1 de bıldırcım yumurtası pişirip eziyorum:) tabi sen daha iyi bilirsin. paylaşmak istedim.

hoşçakalın ben ders çalışcam kuzum uyumuşken:)

bu arada aöf bütün derslerden süperr geçmişim. darısı bu döneme.

benim grip yarın 2 haftasını bitiriyor göknurcum,kerem de öyle.İyileşemiyoruz nedense.İnşallah siz atlatırsınız hemen

bende oldu 2 hafta.geçengün mankenin birisi diline plastik taktırmış tat almayımda zayıflayım diye.ne saççma demiştim.grip olunca anladım tat alamayınca cidden yemek yenmiyormuş :)ilk defa bukadar uzun grip oldum .geçecek gibi değilde.doruk un öksürüü kaldı balgam zıkkımını bir atsa iyi olacakta.bende geçermi bilmem ama hapsuruyor bugün.inşl sizinde hemen geçer.

mrblaarr ben geldim. nasılız kızlar?? canım kerem neden böyle hastalanıyor sıksık yaa... yavrucuma gecmiş olsun. cevimax bulundur 4 e böl bir tableti her gun bir parca at mamasına. kısın guneş görmediğinden hasta oluyorlarmış. d vit ampulu vermişti drmuz. ben aile hekimimize çook guveniyorum valla hiç şaşmadı ...
ben hep bunu uyguluyorum. bi de 3 gun soğan kuru yaptım hasta oldugunda. onu da dr söylemişti. doğal antibiyotikmiş.ben gunlük partakal elma da sıkıp katıyorum mamasına 1 de bıldırcım yumurtası pişirip eziyorum:) tabi sen daha iyi bilirsin. paylaşmak istedim.

hoşçakalın ben ders çalışcam kuzum uyumuşken:)

bu arada aöf bütün derslerden süperr geçmişim. darısı bu döneme.
geçenlerde soracaktım gül naptın sınavı diye unuttum :KK43:gözün aydın başardın resmen :)azmin elnden demeişler.bizimkinede veriyorum portkala falana olmuyor canım hassas olunca kapıyorlar.soğnı bende denedim yaramadı işe fazlalşınca korktum hemen gittik drye.sizde yramı ne güzel

ay küsmeyin burçin, göknur :18::18::18: valla hyat koşturmaca geçiyor bana, nil uuyo şimdi gireyim dedim. herkes yine hasta, ne oldu size bu yıl? geçmişler olsun,bebişler hasta olmasın da... nil ve ben iyiyiz şükür, alah nazardan korusun hasta olmadık bi kere olmuştu dönem başı. dişlerimiz yine mahvetti tabi bizi, 4 köpek dişi birden çıktı, daha devam ediyo huysuzluk, azı ve köpek dişi yazdan beri süründürüyo bizi. uykudan ağlayarak uyanıyor,beni yanında istiyor, kucak istiyor. geçen hafta babası dr a götürdü, kulağını kaşırken kanatmıştı, kaşıntılarını azaltacak alerji şurubu ve dişlerini rahatlatacak jel sprey verdi, kullanabildiğimz kadar kullanıyoruz sürekli değil. onun harici sorunumz yok şükürler olsun... cuma günüm yine boş, diğer günler full giriyorum ben de, kurs da var. okuldan gel nili al,yemekti bulaşıktı çaydı nilin yemeğiydi uykusuydu oyunuydu derken gece 12yi buluyoruz...of anlatırken bile yoruldum :)
sagol burçincim, ruşeym peki nerden alınır, market aktar ? yds sınav başvurusu yapamadım maalesef, para yatıramadık, haftaiçi zaten bi yere gitmem zor oluypr postaneye falan,sn güne de kalmıştık hallederiz diye, tc kimlık no da sorun çıktı olmadı,kısmet değilmiş. eşim girecek ama. bizden böyle. tatilde ankaraya göz kontrolüm için gittik yine. başka değişiklk yok hayatımda... öpüyorum sizi
gülcüm ellerine sağlık ne güzel tütü yapmışsın,bayılıyorum böyle hamarat bayanlara ya, öğrenmek isterim senden yapılışını, yazabilir misin burdan gerekli malzemeleri ? sınavları geçtiğine de sevindim, zahmetine değmiş...

küstük bile sen tek nille böyle dertleniyorsan burçine bravoooo diyorum ozaman .)hep o akıllı telefondan oldu bu durum ah yasin ah.git tayt gömlek falan al karıcığına sanane telefondan :)neyse iyi haberlerinizi aldık buda yeter napalım.bizimkide çok mızmız haddinden fazla hemde.bu sene kafayı yemezsem dahada yemem zaten :)

inşl geçer keremin rahatsızlığı.oda çok rahatsızlandı bu sene.

aysegulcum idilde diş çıkarıyor ön dişler cıktı ama ust ön dişin yanındaki diş eti morardı çıkaramıyor huysuz oldu, dr sorduk zor cıktığı için oluyormuş içte kanama. jelle masaj yapın dedi ama dokundurtmuyor. tütüye gelince sade halini koydum buraya süsliyecem daha büyük olmuştu bu büyünce giysin. int. video izleyip yaptım bende. görümcemin sozu var martta küçük süsülü bi tütü yapcam o gun giymesi için fotoğraflar bloguma koyarım ayrıntılı bakarsın cnm. kristal tül diyorlar çiçekçilerde ve araba süslemesi yapan yerlerde bulunuyor sanırım.eşim düğünümüz için almış bende değerlendireyim dedim.
aöf ü sıkı tutuyorum cnm hukukğa geçış düşünüyorum:) hayalim şimdilik inş. bu dönemide kurtarırım hayrlısıyla...

buarada bloğuma dilber dudağı tarifi koydum amatörce ama tatlım süperdi:)sen istiyordun dimi:) ...................

göknurcum bi tatlı kasıgı bal yarım limon rendelenmıiş sogan suyunu günde 1 tatlı kaşıgı veriyorum hasta olunca düzenli ve 3 gun. çook iyi geliyor tabi dr verdiği ilacıda (soguk algınlığı ağrı kesici) kullanıyorum. antibiyotik kullanmamak için bu kür iyi geliyor söktürüyor valla... cok geçmiş olsun.

yarın arastırmaya gidiyoruz idilin kalbi için kontrol gunu inş. delik kapanmıştır. içim sızlıyor dr ne diycek diye kafama takılıyor. dua edin lütfen.iyi haberlerle dönerim inş...

Son düzenleme:
günaydın kızlar

bize bal hala yasak ya canım vermiyorum oyüzden.ben soğanı kaynatıp içirmiştim öle duymuştum :)biraz daha büyüyünce yaparız balllı kürünü :)bu dişleri hep sıkıntılı cidden.bizde çıakrtacağız sanırım bir çıakrtamadım dişlerini zaten.:)
idil içinde inşl iyi olur .ilerde kapanıyor sanırım .üzme kendini diyeceğim elde değil tabiki.allah şifasını versin inşl.kapanmış haberlerni bekliyoruz.

ayşegül ruşeymn migrostan alabilrsin yada büyük marketlerden buğday ruşeymn diye yazıoyr

merhabalar.....

gülcüm iyi haberlerle gel inş

biz de birazdan gideceğiz dr'a,niye uzadı bu kadar aceba

ayşegülcüm göknur söylemiş zaten.Migros,carrefour,kiler,kipa gibi yerlerde var.

merhabalar.....

gülcüm iyi haberlerle gel inş

biz de birazdan gideceğiz dr'a,niye uzadı bu kadar aceba

ayşegülcüm göknur söylemiş zaten.Migros,carrefour,kiler,kipa gibi yerlerde var.

kızlarrr kapanmışş idilin kalbindeki delik. kontrol tarihi bugune vermiştiler canım. cok mutluyum.. idil önce agladı eko da. dr burundan ilaç verdi 3 5 dk sonra idil kafayı buldu. kedi ne dedi diyorum miiiiyaaaaaavvvv diyor ağır cekimde. gülüyor sallanıyor. dr diyorki melek gibi pamuk gibi olmuşsun. sonra yarım saat öyle gezdik.. çok tatlıydı. şükürler olsun her halimize.

X