Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitlis mi,anılarım canlandı birden...
geldimmmmmm
kerem ve ben hastayız,hiç şaşırmamışsınızdır gerçi :))
dün geldik sonunda hastayız ... idilde bi yandan öksürük burun akıntısı bi yandan diş sancısı kuzum cok huzursuz oldu. bütün düzeni altüst...
canım anılarım derken.............***???daha önce bulundunmu.
hoşgeldin topiğimizin demrbaşı.eevt hiç şaşırmadık.doruk ta hasta burçin grip öksğrğk antibiyotik içiy malesef.böyle büyüyecekelr anlaşılan.çook zahmetli oldu bu bebekler .nasıl geçti tatil.okulun ilk günü :)
geçmiş olsun canım.öksürük olunca ihmal etme derim cnım.drye götür mutlaka
günaydınnnn
maraş'ın kurtuluşu sebebiyle bugün okul yok,ö.sonra güne gideceğim :))
göknurcum okul aynıydı işte,pazartesi biraz yoğun benim,9 saat ders olunca.Doruk' a da geçmiş olsun.Antibiyotik vermek istemiyoruz ama yapacak bir şey yok malesef.Biz de kullanıyoruz
gülcüm iyi haberler duyarsın inşallah
benim grip yarın 2 haftasını bitiriyor göknurcum,kerem de öyle.İyileşemiyoruz nedense.İnşallah siz atlatırsınız hemen
geçenlerde soracaktım gül naptın sınavı diye unuttum gözün aydın başardın resmen :)azmin elnden demeişler.bizimkinede veriyorum portkala falana olmuyor canım hassas olunca kapıyorlar.soğnı bende denedim yaramadı işe fazlalşınca korktum hemen gittik drye.sizde yramı ne güzelmrblaarr ben geldim. nasılız kızlar?? canım kerem neden böyle hastalanıyor sıksık yaa... yavrucuma gecmiş olsun. cevimax bulundur 4 e böl bir tableti her gun bir parca at mamasına. kısın guneş görmediğinden hasta oluyorlarmış. d vit ampulu vermişti drmuz. ben aile hekimimize çook guveniyorum valla hiç şaşmadı ...
ben hep bunu uyguluyorum. bi de 3 gun soğan kuru yaptım hasta oldugunda. onu da dr söylemişti. doğal antibiyotikmiş.ben gunlük partakal elma da sıkıp katıyorum mamasına 1 de bıldırcım yumurtası pişirip eziyorum:) tabi sen daha iyi bilirsin. paylaşmak istedim.
hoşçakalın ben ders çalışcam kuzum uyumuşken:)
bu arada aöf bütün derslerden süperr geçmişim. darısı bu döneme.
merhabalar.....
gülcüm iyi haberlerle gel inş
biz de birazdan gideceğiz dr'a,niye uzadı bu kadar aceba
ayşegülcüm göknur söylemiş zaten.Migros,carrefour,kiler,kipa gibi yerlerde var.