saol burçincim tek tek yazmışdın bende ruşeym ve polen kullanıyım bari avakado da vermemiştim hiç inşallah kilo aldırırım biraz..
tatilde başladı çocuklarda sende biraz dinlenirsiniz hiç diilse yolculuk yorar ama çocuklara iyi gelir bizde tatilden sonra maraşa gitmeyi düşünüyoruz inşallah yiğit okulu bırakacak gibi zor gidiyodu son haftalar sadece karne alıp gitmişcem dedi bakalım nolcak ikinci dönem gitmezse 1 haftalığına gidelim diyoruz şubat sonu gibi
gülcüm kolay gelsin cnm derslerinde...
göknurcum nasılsın cnm doruk nasıl??
puan farkı yok canım bildiğim kadarıyla, ingilizceci falan diye ayrım yok, herkese açık bi sınav malum,memuru emeklisi öğrencisi giriyor. her ne amaçla olursa olsun. aldığım para çok az da o sonuç benim gururum aslında:) 45 tl alıyodum ben b seviyesi almıştım. matematik öğretmenimiz okulumuzdaki c seviyesiydi, 30 küsur alıyodu. demek ki branş farkı yok. ama polis ya da düz memurlar çok alıyomuş diye duydum. ya geçen okulda çözeyim bi kaç soru dedim anam ne zor,yarı yarıya yapaildim bi kaç soruyu ve kafam patladı. inanılmaz zorlaşmış. çalış da gir canım, ben de oturup çalışıcam nil izin verdikçe,bi kitap edinicem kısa zamanda.iyi akşamlar....
ayşegülcüm sınavda ingilizcecilerin puanı bizle aynı mı oluyor,fark oluyor mu ? Bir de ne kadar ücret farkı alınıyor ? Ben de girmek istiyorum aslında,biraz çalışmam lazım ama,unutmuşumdur elbet
sağol melihacımm gitti annişim... ders çlışıyorum bol bol fırsat buldukca. idilim iyi cok şükür.
anladım aysegul çok guzel işmiş olur inş. hepimizin gönlüne göre versin rabbim.
gül süper olmuş ellerine sağlık canım.prenses gibi olacak idilslmlar kızlarr ders çalışmıyoırum aöf sınavım bitti çok sıkılmıştım, kpss ye de tekrar başlamadım... kızıma tutu yaptıım...
e göz kararı biraz büyük oldu bide küçüğünü yapcam. renkli kurdelada kullancam:)
biz yaza gideceğiz mecburen.ama hiç istemiyorum melih ya.göknurcum geçmiş olsun bizde de grip var 3 4 gün oldu gökçe ve ben çekiyoruz hala aman bunada şükür :) aslında bizde yedik kazık gitmesek yeri varda yiğit çok istiyo özlüyo herlade sürekli soruyo eşimde bugünlerde çok yoğun çalışıyo hem o biraz dinlensin hemde yiğit için değişikliik olsun dedik bi gidip gelicez inşallah bakalım hayırlısı...
burçincim hayırlı yolculuklar cnm kazasız belasız gidin gelin inşallah...
gülcüm ellerine sağlık tütü çok güzel görünüyo gülü güle kullansın idil inşallah...
ayşegülcüm evet iğneler biraz acıttı çok ağladı ama çok şükür iyleşti.. yürümektede cesaretlendi artık tek başına odadan mutfağa gidip geliyo yinede temkinli ama acele etmiyo :)) nil nasıl cnm sen nasılsın??
kızlar bitlisteyiz kar diz boyu hava cok soğuk görümceme geldik ısrarlara dayanamadım istemiyordum aslında... esim sever gezmeyi. idil öksürüyor biyerede cıkamadık. millet güneye gider.... derler ya el gider mersine biz gidiyoruz tersine...
gül süper olmuş ellerine sağlık canım.prenses gibi olacak idil
biz yaza gideceğiz mecburen.ama hiç istemiyorum melih ya.
cidden öyle olmuş gül.inşl idil rahatsız olmaz.yazın gitseydiniz ya gezmeye.
kızlar bitlisteyiz kar diz boyu hava cok soğuk görümceme geldik ısrarlara dayanamadım istemiyordum aslında... esim sever gezmeyi. idil öksürüyor biyerede cıkamadık. millet güneye gider.... derler ya el gider mersine biz gidiyoruz tersine...
gel burçin geeel sessiz sensiz kaldı topik :)