Kahramanmaras///46

sağol meliahcım iyiyiz şükürler olsun.sadece grip olduk okadar :)bana bakmada oğluşumunki hemen geçer inşl.eşim araşı söyledi aklından bile geçirme dedim sustu :)çocukla uğraşamam kış gününde.

melihacım erken pes etmiş yiğit,öğretmenini ve arkadaşlarını mı sevmedi acaba?

göknurcum en güzelini yapıyorsun,gitme,boşver

iyiakşamalr burçin :)sadece sana diyorum bir sen bir ben :)sen gitmiyormusun burçin memleketlere.ben birde kırıldım kayınvalide ve tayfalarına .doğum yaptım k.valide o gün aradısonrası 15 gün sonra .eltiler faln ozaman hayırlı olsun dediler :)sonra konyaya geldiler dorukumun tam kolik zamanları.yörü yörü biz buraya gezmeye geldik ayhan bizi gezidrsene diyip diyip gittiler.birde yemek hazırladım falan filaaaan.normalde gocunmam böyle şeylerede.zıt gittim sanıım herşeyleri batıyor :)

kötü olmuş göknurcum.Zaten bir kere gıcık olduysan sonra her hareketleri batar artık.Umarım düzelir hislerin,yoksa eziyet valla.Ben preşembe gidiyorum canım

bencede zor düzelir burçin.amaan düzelmezsede napıyım yapan kendsşne apıyor malesef.gezin gelin bakalım aileleri .kazasız belasız inşl

cnm pazar sınavı kötüydü gece geç yattım tekrar ettim. kızım uyandı diş patlatıyomuş sabah beynim uyuşuktu uykusuzluktan...
cmrtesi güzeldi.. emeklerime uzuldum de gecerim inş.

puan farkı yok canım bildiğim kadarıyla, ingilizceci falan diye ayrım yok, herkese açık bi sınav malum,memuru emeklisi öğrencisi giriyor. her ne amaçla olursa olsun. aldığım para çok az da o sonuç benim gururum aslında:) 45 tl alıyodum ben b seviyesi almıştım. matematik öğretmenimiz okulumuzdaki c seviyesiydi, 30 küsur alıyodu. demek ki branş farkı yok. ama polis ya da düz memurlar çok alıyomuş diye duydum. ya geçen okulda çözeyim bi kaç soru dedim anam ne zor,yarı yarıya yapaildim bi kaç soruyu ve kafam patladı. inanılmaz zorlaşmış. çalış da gir canım, ben de oturup çalışıcam nil izin verdikçe,bi kitap edinicem kısa zamanda.
sağol melihacımm gitti annişim... ders çlışıyorum bol bol fırsat buldukca. idilim iyi cok şükür.
anladım aysegul çok guzel işmiş olur inş. hepimizin gönlüne göre versin rabbim.

amin canım,umudum yok açıkçası sorular çoook zor,eşim dilde de pek iyi değil, kısmet ya denemiş olucak sonuçta...
inşallah sınav sonucun da iyi gelir canım...

göknurcum valla maraşa gitmemekle en iyisini yapmışsın, susturmuşsun kocyı, bizimki de seninki gibi olsa ne güzel olur :)) höyt dedin mi susturuyon adamı DD

melihacım hoşgeldin, maşallah gökçye korkarak mı yürüyor sıpacık :) geçmişler olsun hastalanmış,iğne yedikçe ağlamıştır yavrum off ((

kızlar bu arada ruşeym dediğiniz şey ne, hiç duymadım inanın ki,

ingilizcecilerin başarı şansı bizden yüksek ayşegülcüm,ne de olsa sürekli haşır neşirsiniz.O yüzden demiştim aramızda fark olur mu diye.Çok zorsa girmem belki,yıllardır görmüyorum ne de olsa.İnşallah seninki çok iyi geçer.

Canım bir tahıl tanesi 3 bölümden oluşur

-tohum kısmı yani ruşeym.Omega 3-6 yağları ve mineralleri içerir

-endosperm.Nişasta içeren kısım.Günümüzde ekmekler sadece burdan yapılıyor malesef.Besin değeri yok

-kepek.Vitaminlerin büyük kısmı ve proteinlerin bir kısmı burda.

Ben ruşeym ve kepeği alıyorum,yoğurduna,çorbasına ekliyorum.Yeter ki gelecek nesiller sağlıklı olsun

burçnicim allah kaza bela vermeden git gel inşl.havalar şöyle güzel gibi gerçi mersinin soğundan ne çıkar :)
kızlar herkes iyi ne güsel diyim :)
kız çıtır ne susacak onun benden kalır yanı yok çemkirmekte.benm tek avantajım ailesine bağlı değil.zamanında kendisine çok kazık atmışlar o yüzden çok takmıyor şükür.

slmlar kızlarr ders çalışmıyoırum aöf sınavım bitti çok sıkılmıştım, kpss ye de tekrar başlamadım... kızıma tutu yaptıım...

e göz kararı biraz büyük oldu bide küçüğünü yapcam. renkli kurdelada kullancam:)

Eklentiler

• $IMG_3123.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_3120.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
göknurcum geçmiş olsun bizde de grip var 3 4 gün oldu gökçe ve ben çekiyoruz hala aman bunada şükür :) aslında bizde yedik kazık gitmesek yeri varda yiğit çok istiyo özlüyo herlade sürekli soruyo eşimde bugünlerde çok yoğun çalışıyo hem o biraz dinlensin hemde yiğit için değişikliik olsun dedik bi gidip gelicez inşallah bakalım hayırlısı...

burçincim hayırlı yolculuklar cnm kazasız belasız gidin gelin inşallah...

gülcüm ellerine sağlık tütü çok güzel görünüyo gülü güle kullansın idil inşallah...

ayşegülcüm evet iğneler biraz acıttı çok ağladı ama çok şükür iyleşti.. yürümektede cesaretlendi artık tek başına odadan mutfağa gidip geliyo yinede temkinli ama acele etmiyo :)) nil nasıl cnm sen nasılsın??

kızlar bitlisteyiz kar diz boyu hava cok soğuk görümceme geldik ısrarlara dayanamadım istemiyordum aslında... esim sever gezmeyi. idil öksürüyor biyerede cıkamadık. millet güneye gider.... derler ya el gider mersine biz gidiyoruz tersine...

gül süper olmuş ellerine sağlık canım.prenses gibi olacak idil

biz yaza gideceğiz mecburen.ama hiç istemiyorum melih ya.

cidden öyle olmuş gül.inşl idil rahatsız olmaz.yazın gitseydiniz ya gezmeye.

ahh ah sorma benimki deli kaymakam gibi tutturunca tutturuyor. geldik mecburen klasık dırdırcı kadın oldum bende pişman ettim yazık:) idil hasta oldu bir kez cıkardık bıde.

bitlis mi,anılarım canlandı birden...

gel burçin geeel sessiz sensiz kaldı topik :)

geldimmmmmm

kerem ve ben hastayız,hiç şaşırmamışsınızdır gerçi :))

dün geldik sonunda hastayız ... idilde bi yandan öksürük burun akıntısı bi yandan diş sancısı kuzum cok huzursuz oldu. bütün düzeni altüst...

canım anılarım derken.............***???daha önce bulundunmu.

ilk öğretmenlik deneyimim orda oldu.Doğu hizmetimi bitlis'te yaptım.Sonra Göksun,ardından burası.Yıllar ne çabuk geçiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…