ay küsmeyin burçin, göknur :18::18::18: valla hyat koşturmaca geçiyor bana, nil uuyo şimdi gireyim dedim. herkes yine hasta, ne oldu size bu yıl? geçmişler olsun,bebişler hasta olmasın da... nil ve ben iyiyiz şükür, alah nazardan korusun hasta olmadık bi kere olmuştu dönem başı. dişlerimiz yine mahvetti tabi bizi, 4 köpek dişi birden çıktı, daha devam ediyo huysuzluk, azı ve köpek dişi yazdan beri süründürüyo bizi. uykudan ağlayarak uyanıyor,beni yanında istiyor, kucak istiyor. geçen hafta babası dr a götürdü, kulağını kaşırken kanatmıştı, kaşıntılarını azaltacak alerji şurubu ve dişlerini rahatlatacak jel sprey verdi, kullanabildiğimz kadar kullanıyoruz sürekli değil. onun harici sorunumz yok şükürler olsun... cuma günüm yine boş, diğer günler full giriyorum ben de, kurs da var. okuldan gel nili al,yemekti bulaşıktı çaydı nilin yemeğiydi uykusuydu oyunuydu derken gece 12yi buluyoruz...of anlatırken bile yoruldum :)
sagol burçincim, ruşeym peki nerden alınır, market aktar ? yds sınav başvurusu yapamadım maalesef, para yatıramadık, haftaiçi zaten bi yere gitmem zor oluypr postaneye falan,sn güne de kalmıştık hallederiz diye, tc kimlık no da sorun çıktı olmadı,kısmet değilmiş. eşim girecek ama. bizden böyle. tatilde ankaraya göz kontrolüm için gittik yine. başka değişiklk yok hayatımda... öpüyorum sizi
gülcüm ellerine sağlık ne güzel tütü yapmışsın,bayılıyorum böyle hamarat bayanlara ya, öğrenmek isterim senden yapılışını, yazabilir misin burdan gerekli malzemeleri ? sınavları geçtiğine de sevindim, zahmetine değmiş...