- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde alışkanlığım yoktur meyveye karşı.ayhan bey sayesinde yemeye başladım biraz biraz.ama yiyenlere çok imrenirim.bizim gelin koca bir tabak doldurup getiriyor yiyor birgüzel :)
gül boyun uzun sanırım .kilon çok değil.benm gibi güdükler için epey bşr dertti :)
burçin sen kaç kilo oldun merak ettim :)40 oldumu
yok göknurcum,benim gibi iştahlısını bulmak zor.49-50 arası gidip geliyorum.Daha zayıf duruyormuşum,inanmıyorum ama.Öğrenciler 40 var mısınız hocam diyorlar,sizde kemik erimesi mi var diyen de oluyor:))
baya sülün gibiymişsin sen.ben sölemem boyumu :))))spor şart.ben dorukumu direk basketbola yollucam.yok kız 1.60 boyum aslında 1.65 olsam tam süper olurmuş, malatyada kızlar kısa boylu geneli:) iyiyim yani. spor cok önemli idile 4 yasında başlatcam inş. kickboks falan.boyuda uzun olsun diye ugrascam .
tevecüühün için çok teşekkür burçin :)kısa işte :)bu aradaaa dorukuuuuuum yürüyooooooor.allahım ne güzel duygu.kendiimi at onuda tayım olarak görüyorum.çok belgesel izlemenin eksileri:)o yürüdükçe bende seviniyorum.10 dım falan rahat atıyor.sonra duruyor tekrar yürüyor artis ya :)ama belim kopuyor resmen.hiç dırmuyor yernde süürekli yürümek istiyor.çocuklara sporu sevdirmek lazım.Ben de bu yaz inşallah kağan'ı yollayacağım yüzmeye
senin boyun o kadar kısa değildi ki göknurcum,yıkana yıkana çektin mi nedir :)))
hadi gözün aydın,evin nasıl dağıldığına şahit olacaksın artık
ev zaten toplu durmuyorduki.onuniçin erken daha sanırım teyzesi.daha yeni adımlıyor.bu süreç nekadar devam eder bilemiyorum ama.tam anlamıyla yürümeye nezaman başlar acaba :)işte ozaman yandık.
Doruk a masallah :))) insan nasil hevesle bekliyo de mi. Ben daginikliga kizmiyorum hic. Cok beklemistim . Daginik olsun napcan
Gulcum kilon iyi ama boyuna gore. Ben de 1.60 im. 51 kiloyum ama bana normal.cok zayif degilim.bunye bu kadar veriyo. Burcin bizden uzun gibi azcik.goknur senle ben ayni boyda degil miyiz. Sen kisa degilsin ki benden :s...
Ben de kizimi baleye veya istedigi baska spora yonlendirmek istiyorum bakalim... biz gibi olmasinlar:)
Meyveyi ben de severim.ananas ve muz favori meyvelerim. Okula da muz ve elma gotururum.
Goknurcum kilon iyi cnm. Yuzden gidiyor senin.sevmiyosan oyle verme artik. Bende de yuzden gitmiyo mubarek:) doruk un tamamen yurumesi bi kac ayi bulur. Ki nil kosturuyo ben de pesinden kosuyorum cunku ufacik bi seyde ayagi takiliyor kafaustu gidiyor. Kac kez disleri dudagini kesti yavrumun(( yani yuruse bile guvenli bi sekilde yuruyemiyor...
Burasi yagmurlu.temizlik yaptm biraz ne yemek yapsam diye dusunuyorum simdi...
Doruk a masallah :))) insan nasil hevesle bekliyo de mi. Ben daginikliga kizmiyorum hic. Cok beklemistim . Daginik olsun napcan
Gulcum kilon iyi ama boyuna gore. Ben de 1.60 im. 51 kiloyum ama bana normal.cok zayif degilim.bunye bu kadar veriyo. Burcin bizden uzun gibi azcik.goknur senle ben ayni boyda degil miyiz. Sen kisa degilsin ki benden :s...
Ben de kizimi baleye veya istedigi baska spora yonlendirmek istiyorum bakalim... biz gibi olmasinlar:)
Meyveyi ben de severim.ananas ve muz favori meyvelerim. Okula da muz ve elma gotururum.
Goknurcum kilon iyi cnm. Yuzden gidiyor senin.sevmiyosan oyle verme artik. Bende de yuzden gitmiyo mubarek:) doruk un tamamen yurumesi bi kac ayi bulur. Ki nil kosturuyo ben de pesinden kosuyorum cunku ufacik bi seyde ayagi takiliyor kafaustu gidiyor. Kac kez disleri dudagini kesti yavrumun(( yani yuruse bile guvenli bi sekilde yuruyemiyor...
Burasi yagmurlu.temizlik yaptm biraz ne yemek yapsam diye dusunuyorum simdi...
hayatımda bir kere 47 oldum onuda zayıflamak için lisede modaydı 40 lı kilolar ben yine fiks 55 lerdeyken içtim sinamekiyi 2 haftada 47 oldum.sonra 2 gün astanede yattım bağırsakalrım bozulmuştu :)yürüse ayrı dert,yürümese ayrı.Her halleri güzel canavarların
herkese yakışan kilo farklı işte,kemik yapımız aynı değil ki.Kim nasıl mutluysa o kiloda olsun inşallah.Ben 162-3 gibiyim sanırım.48 kilo olsam süper olur :))
Hic utanma sur. Fistik gibi olursun. Dogala yakin renkler secersin belli belirsiz olur ama isilti verir. Ben de pek makyaj yapmiyorum artik. Goz kalemi kullaniyorm ama ruj nadiren... biktim galiba. Kendimi cok yorgun hissediyorum.nil uyurken uyusam keske ama yemek yapiyorm (( ot bulgurlusu yemegim bugun. Patatesle belki aksam ugrasirim...
Ilknur facede oluyor. Iyi oldugunu soyleyebilirim. Melihayi facede de goremiyorum. Gokcenin pesindedir o...
buraya video ekelyecektim size ama ekleyemdim dorukum nasıl yürüyor diye )gökgörmediklik yapıyım dediydim olmadı :)
bugünde ben nohut pişirdim.gerçekten sıkıcı bu yemek işi.haftalık liste olacak ayda değiştirecen o lsteyi.ortak yapılacak bir liste :)
burç,n birde makyaj yapsan valla bilmem ne olursun.çok yakışıyor sana ama sne yapmıyorsun
geçmiş olsun burçin.cidden çok hasta oldu kerem .bende çok korkarım ateşten.gerçi hepsi ayrı bir sıkıntı.bronşite geçmek bilemz artık.çok hassas oluyor öle çocukalr hemen kapıyorlar.allah şifa versin inşl.hava veriyorsunzu sanırım evde.yeğnimde hasta oda alıyor evde havasını .bide genetikmiş sanırım bronşit.pazar günü acile götürmüştük kerem'i,baktık en ufak değişim yok.Kendi doktoruna götürdük.Malesef yine hasta,bronşit.2 günde küçücük kaldı sanki.Ateş olmasaydı.Keşke ben hasta olsam,hep bu çocuk oluyor
bir hasta daha geçmiş olsun idile.benmde değdi dorukuma nazarım :)çocuk ne güzel yürüyordu.koruyorum hep ama yinede bugün kaç kere düştü kaşı kafası civa gibi ya hemen kayıyor elimden. içine çeke çeke baya bir ağladı.şimdi elini bırakmaya cesaret edemiyor artık.slm kızlar idil ateşi yukseldi gecen 38.5 i geçiyordu halsiz kaldı yavruşum. diş çıkmadı gitti ... mahvoldu. ay bugun benımle temizlik yapıyordu elinde bez toz alıyor... nazarım degdi kosarken düştü kafasını vurdu kanepeye. şimdi uyuyor kuzum içten sevince oluyor bişey.
yakında görmcemin sözü var bi elbise aldım adl den hemde indirimden:) fıstık gibi olcam galiba:) neyse kızlar hepinizi öpuyorum gecmişe bakamadım. dersler basladı benim ugrarııım:))=))