ben yoğurdun içine tatlı kaşığı kadar karıştırıp yediriyorum.kahvaltıda peynire yer kalmadığı için yoğurdunaa labne lor ne vara artık karıştırıp yediriyorum.ben seviyorum tadını :)belkide az olduğu içindir.hergün düzenli verdiğim için umarım bu avakadonun zararı olmaz.gerçi az veriyorum ama.bu konuda burçin ne düşünüyorsun :))))
BEN AVAKADOYU MEYVE Olarak vermiyorumki .garnitür olarak veriyorum yoğurdunda :)muz ananas kivi bazen yazdan bahöeden şeftalimiz vardı bazen o meyve karışıyor yani.ama hergün yarım muzu bende veriyorum.ya kahvaltısında yada meyvesinde karışık olarak :)avakado tatlı kaşığı olunca hiiç kötü oluyor kızlar deneyin öyle :)ben de istinasız her gün muz veriyorum.Bir meyveyi hergün yemesinin zararı olacağını sanmam.Ama değiştir istersen,hergün hergün de avokado çekilmez ki :))
günaydın kızlar.gül senin bu ders çalışma azmin beni acayip iştaha getiriyor bitiresim geliyor bir bölüm :)
Evet guzel yanlari var. Bu hafta bekar oldum hep. Bu aksam da gelemeyecek sanirimbazen güzel olur bekar takılmak ayşegülcüm,ohh.Sevdalinka'yı duydum ama okumadım.İngilizce okumak da ayrı bir güzel olur kesin.
merhaba kızlar.burçin geçmiş olsun.bronşitmi sadece .alerjisi falan olamsın çocuğun nasıl bünyeymiş hemen hasta oldu çocuk.allah acil şifa versin inşl..bronşitte başlı başına bir sıkıntı zaten.
ben dünyadan birhaberim valla bazen netten okuyorum gazeete.doruk efendi tvyi açık görsün pür dikkat.atv sunucu cem beye ve sarı hatuna hasta oğlum :)onlar konuşmaya başlayınca çocuk gülüyor resmen.onun için açamıyorum tvyi.birsürü dizim gittikitap okumak çoktaaan hayal oldu benm için.çocuk uyusun yemek ev temizliği akşam sofra tekrar çocuk.hayat bu malesef şimdilk.
çıtır avakdo tek başına yedirmedin dimi :)yoğurduna karıştıracaksın onu :)yada meyveyle .ama en güzeli yoğurt.sen içine balda atabilrisin.gayet güzel oluyor tadı :))))
dün avokado alacaktım,tanesine 4 lira dedi,hemen bıraktım.Hiç para vermemiştim,o yüzden çok geldi belki de
valla bitir derim imkanın var zamanın var e birazcıkda fedakarlık tamamdır... ben adalat bitsin kpss aradan çıksın öncelik memurluk:) sonra kamu yön. geçiş yapıcam lisans tamamlama 3. sınıftan başlıosun. bitincede en büyük hayalim idari hakimlik... aöf çok büyük bi nimet iyi değerlendirmek lazım. oturdugun yerden okuyosun iste. 2 ay sonra 2. sınıftayım:)
Evet guzel yanlari var. Bu hafta bekar oldum hep. Bu aksam da gelemeyecek sanirim
Semsertti kiz zaten yenecek gibi degildi. Rendeleyip verdim ama yok. Sevmedi...neyle karistirirsan karistir gitmez o tat:) burcin gibi ben ve esim de yutamadan tukurduk:)))
Gulcum ingilizce temelin iyiyse evde calisarak yapabilirsin aslinda. Eger temel yoksa evde zor...kolay gelsin:) ben okul islerime yetisemiyorum. Ogrenci olamazdim sanirim su halde.goknur gibi nil uyuyunca yemek temizlik...
Mufettis gelecek bize de ben de yogunum sinavlar da basliyooooor((