Kahramanmaras///46

slm kızlar ... nasılız bakım:) annem geldi gitti torununu özlemiş. bu forumu seviyorum ya. bende kuzuya ruseym aldım burada duydum ilk.. günlük bi tatlı jkasıgı sanırım vercem.. ayy aöf sınavlarına az kaldı calışmam lazım hoşçakalın.

gülcüm Allah kavuştursun tekrar,çalışmalarında da kolaylıklar sana.

ayşegülcüm benim de performans ve sözlü notları kaldı,hafta sonu halletmem lazım.Kerem 13.5 aylık.Yoruyor bu aralar bizi.Nil'e de maşallah

hava ne güzel,ama biraz fazla güzel.Bu kadar da olmaz ki,bol yağmurlu günler bizi bekliyordur inşallah

birden topik canlanmış ne güzel olmuş :)adım atıyor ama beni yoruyor ayşegül.elinden tutuyorum.yada kendisi elini bırakıp desteksiz 10 sanaiye kadar duruyor bir adım atıyor sadece teyzesi kç zamanda bir adımı geçemedi tostos :)haa emeklemdi mesela.uyuşuk .doruk efendi 9 mayısta doğdu.9.ayımıza girdik.nilede maşallah baaşlamış herşeye ne güzel.

anne candır :)allah kavuştursun diyim gül.bende faydalı herşeyi burçinden öğreniyorum sağolsun .derslerinde başarılar.baya istikrarlı oldun.benm kaldı gitti çalışamdım hiç :)

ayşegul sen ne okuyordun ki. amann 2. üniv. ne gerek var işin de var... salla yani. gerçi okumak gibisi yok nekadar cok okadar iyi...
annem durmadan arıyor idille konuşcaz diye beni unuttu ya...okulu bitirmem şart ya olmuyor böyle cok önem veriyorum aslında hep ögretmenlik isterdim turkce yada edebiyat...

ayşegülün sınavları cücüklerinin sınavı canım.onları halletseler kardır :)onun 2.üniversitesi nil idi :)onuda başarıyla tamamladı şükür.doktoraya geçti :)inşl seninde istediğin olur.torun sevgisi ayrıymış öle diyorlar

ilahi göknur:) bebeler sayesinde hepimiz doktora yapmış gibiyiz :) gül karıştırdı herhalde,sen sınavlara çalışmadım gibi bişey yazmışsın sanırım onu sormak istedi, bilemedim ben de, benimkiler öğrencilerimin sınavı gülcüm doruk erken başlamış maşallah, nil 10.5 aylık emekeldi düşün, sürekli yatalaktı çocuk ya, ne çok bekledim emeklesin yürüsün diye siz biliyosunuz...

burçincim öpüyorum nili hemen senin için. benim e okul işi p.tesiye kaldı, öğrencilerden ödev kontrol listesini almayı unutmuşum, şimdi notları ona göre vermezsem isyan çıkar

hava burda da açık ama buuzzz. yds için kitap araştırıyordum nette,girmişken bakayım size dedim. ben de sınava hazırlanıyoruuuuum :))) 5 yıl önce girmiştim kpds ye, süresi dolduğu için yenilemek istiyorum,maaşa da yansıyo aldığımız notun puanı biliyosunuz. 5 yıl önce 85 almıştım, b seviyesi yani. şimdi girsem düşük alırım sanırım, bilgilerimi tazelemem lazım. eşim de ingilizce kursuna gidiyor, o da çalışacak benle, yurt dışı misyonerlik sınavlarına ahzırlanacak, inşallah kazanırsa yurt dışı görevine gidicez. çok istiyorum öyle böyle değil yani bugün kitap alabilirsem teneffüs aralarında çalışmaya başlıycam, zaten sınıftan ayrılmıyorum hiç, bi işe yarar inşallah. öpüyoruz sizi

inşallah gönlünüze göre olur ayşegülcüm.İngilizceciler şanslı o zaman,kazanmaları daha basit.Ben de zamanında girmediğime pişmanım,iyi çalışmalar ikinize de.

veeee kerem yürüyor,çok şükür

ah evet ya göknur sana demiştim nedense aysegul sanmısım yazan, pardon bu aralar cok dalgınım. inş aysegül rabbim gönlümüze göre versin:) bu sanaydı... esin ne iş yapıyordu bu arada merak ettim? sınav falan deyince.
maasallah doruk beye...

maşallah kereme, nil gibi bekletti seni de annesi...şükür. canım ben sınava kendimi denemek için,geliştirmek iin ve dil tazminatımı yenilemek için giriyorum. yurt dışı görevine eşim girecek. öğretmenlere de var biliyosun ama ben başvurursam yurt dışında sadece ben çalışırım eşim evde durmak zorunda kalır, o zaman anlamı yok. o yüzden o girecek ki ben evde durayım de mi :)

dalgınlıktır canım olur öyle eşim polis memuru gülcüm, yurt dışında büyükelçiliklerde çalışıyo ya polisler, misyonerlik,misyon koruma falan diyorlar görevin ismine. o sınava girecek. ama sadece 1 hakkı var, geçti geçti yoksa şans yok bi daha...ve çok zor seçilmesi tahmin edebileceğin gibi. yurt dışında türkiyenin kaç katı maaş alıyorlar, araba tahsis ediliyor, lüks yaşma imkanı oluyor orda, kısmet bakalım, olmazsa can sağlığı diyelim

iyi akşamlar....

ayşegülcüm sınavda ingilizcecilerin puanı bizle aynı mı oluyor,fark oluyor mu ? Bir de ne kadar ücret farkı alınıyor ? Ben de girmek istiyorum aslında,biraz çalışmam lazım ama,unutmuşumdur elbet

oo kereme kocaman alkış.okadar bakıyoruz bizim çocukalr uyuşuk oluyor ya nedenki :)azmı baksak acaba ne yerlerse yeselermi nedir anlamadım gitti :)dorukumun onuda aynı herşeye geç başlıyacak.bir ara bababab diyordu şimdi bıraktı.neyse kerem baaşrdı.ne sevimlidir şimdi küçük adam gibi :)))))enseden azcık vuruver benm için yürürken :)))))

hakkınızda hayırlısı olur inşallaah ayşegül.sen çok istiyordun belki yasinin nasibi olur :)böyles daha iyi olur hemde.

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrr....

şükür kavuşturana ne çok özledim sizi anlatamam topige girmeyeli epey olmuştu gökçe saolsun masadan düşürdü bilgisayarı açılır açılmaz donuyodu kapanıyodu telden ara sıra face girebiliyodum malum onuda pek beceremiyorum. eşim açtı bilgisayarı kurcaladı şimdi daha iyi bizim çocuklar yakında hepten bozacak ama gittiği yere kadar artık.. gökçe uyurken giriyim dedim ama hemen kaltı geldi yanıma maşallah görüşmeyeli, bebişler yürümüş hatta koşmuş

burçincim geçmiş olsun kerem daha iyidir inşallah gökçde de hastaydı bronşit olmuş 4 tane iğne yedi antibiyotik falan yeni yeni iyleşiyo çok şükür. kerem yürümeye başlamış gökçede yeni yeni yürüyo çok korkak karşısında birini görürse yürüyo boşluğa koyarsan epeyce düşünüp oturuyo bu arada burçincim sen kereme günklük neler yediriyosun tek tek yazarmısın benim için? gökçe çok zayıf hastalanınca hiç bişi yemedi sadece emdi şu anda 8.5 kilo neler vermeliyim sen neler veriyosun merak ettim cnm..

göknurcum maşallah doruk paşa emeklemeyi kendine yakıştıramadı heralde erkek adam emeklemez yürür dedi demekki baksana yürümeye çabalıyo

ayşegülcüm valla maşaallah nile koşuyo demek inşallah bizde görürüz koştuğunu.. hafta sonlarıda çalışıyosun demek cnm Allah kolaylık versin yurtdışı durumunuz da varmış inşallah gönlünüze göre olur sizin için hayırlıysa inşallah gidersiniz..

gülcüm Allah kavuştursun annenler gelmiş gitmiş. idil nasıl? sende derslerle meşgulsün sana da Allah kolaylık versin cnm..

epeydir girmeyince çenem düşdü bebişleri ve sizi öpüyorum

melihacım prenses minyon sanırım,çıtı pıtı sevimlidir o şimdi

sabah yumurta,ceviz,meyve suyu içeren kahvaltısı var.Öğleye doğru bakıcımız çorba içiriyor veya pilavla yoğurt veriyor.İkindi genelde muzlu yoğurt veya avokadolu yoğurt oluyor,içine az ruşeymi ve polen de ekliyorum.Akşam da bizim yemeklerden yiyor az yoğurtla.

sağol melihacımm gitti annişim... ders çlışıyorum bol bol fırsat buldukca. idilim iyi cok şükür.
anladım aysegul çok guzel işmiş olur inş. hepimizin gönlüne göre versin rabbim.

ben geliyorum selam dyip çıkıyom diyorum doruk mızmız herseferinde öle oluyor :)yoksa sen ben biliyorsun yani:)bu arada meliha gül selam şekerler sizede :)
burçin sen memleketleri ziyarete gitmeyecekmisin.

perşembe gideceğim inşallah göknurcum.Biraz bizde,biraz eşimlerde.İnşallah çocuklar hastalanmaz oralarda

saol burçincim tek tek yazmışdın bende ruşeym ve polen kullanıyım bari avakado da vermemiştim hiç inşallah kilo aldırırım biraz..
tatilde başladı çocuklarda sende biraz dinlenirsiniz hiç diilse yolculuk yorar ama çocuklara iyi gelir bizde tatilden sonra maraşa gitmeyi düşünüyoruz inşallah yiğit okulu bırakacak gibi zor gidiyodu son haftalar sadece karne alıp gitmişcem dedi bakalım nolcak ikinci dönem gitmezse 1 haftalığına gidelim diyoruz şubat sonu gibi

gülcüm kolay gelsin cnm derslerinde...

göknurcum nasılsın cnm doruk nasıl??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…