- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar:
göknur doruk adım atıyo ha maşallah ona,ne özeniyorum erken yürüyen ve konuşan bebelere nil koşmaya çalışıyo artık, koşuyo da. dışarı çıktığımızda hiç durmuyor, tut tutabilirsen. ama hiç şikayetçi değilim,malum çok bekledim yürüsün diye. az çok konuşuyo da, anne gel, baba, mama, bum bum yani su gibi şeyleri söylüyor, buna şükür.
burçin, kerem de adımlıyormuş maşallah gene hasta, geçmiş olsun iyileşemedi ki yavrum...biz iyiyiz şükür. sınavlarım bugün bitti, e okul işlerimde eksiklerim var, bu hafta tamamlamalıyım artık. konularım da bitti sayılır, etkinlik yapıyoruz bol bol. 2 haftadır da 8lere kurs veriyorum,okulda her ne kadar istemesek de müdürün ısrarıyla kurs açıldı. onu da milli eğitim zorlamış. dershaneler kapanacak diye okul öğretmenlerine yüklenmeye başlandı galiba(( ne kadar fazla derslerine girsem de 8ler iyi değil,isteksizler, topu topu 11 kişilik sınıftan 6 kişi katıldı bu hafta kursa, 6 kişiyle kurs, özel ders işte:)
göknur ve burçin, dorukla kerem kaç aylık oldular şimdi nil uyurken deniz yıldızını izleyim biraz, öpüyorum hepinizi
slm kızlar ... nasılız bakım:) annem geldi gitti torununu özlemiş. bu forumu seviyorum ya. bende kuzuya ruseym aldım burada duydum ilk.. günlük bi tatlı jkasıgı sanırım vercem.. ayy aöf sınavlarına az kaldı calışmam lazım hoşçakalın.
ayşegul sen ne okuyordun ki. amann 2. üniv. ne gerek var işin de var... salla yani. gerçi okumak gibisi yok nekadar cok okadar iyi...
annem durmadan arıyor idille konuşcaz diye beni unuttu ya...okulu bitirmem şart ya olmuyor böyle cok önem veriyorum aslında hep ögretmenlik isterdim turkce yada edebiyat...
ayşegülün sınavları cücüklerinin sınavı canım.onları halletseler kardır :)onun 2.üniversitesi nil idi :)onuda başarıyla tamamladı şükür.doktoraya geçti :)inşl seninde istediğin olur.torun sevgisi ayrıymış öle diyorlar
maşallah kereme, nil gibi bekletti seni de annesi...şükür. canım ben sınava kendimi denemek için,geliştirmek iin ve dil tazminatımı yenilemek için giriyorum. yurt dışı görevine eşim girecek. öğretmenlere de var biliyosun ama ben başvurursam yurt dışında sadece ben çalışırım eşim evde durmak zorunda kalır, o zaman anlamı yok. o yüzden o girecek ki ben evde durayım de mi :)inşallah gönlünüze göre olur ayşegülcüm.İngilizceciler şanslı o zaman,kazanmaları daha basit.Ben de zamanında girmediğime pişmanım,iyi çalışmalar ikinize de.
veeee kerem yürüyor,çok şükür
ah evet ya göknur sana demiştim nedense aysegul sanmısım yazan, pardon bu aralar cok dalgınım. inş aysegül rabbim gönlümüze göre versin:) bu sanaydı... esin ne iş yapıyordu bu arada merak ettim? sınav falan deyince.
maasallah doruk beye...
inşallah gönlünüze göre olur ayşegülcüm.İngilizceciler şanslı o zaman,kazanmaları daha basit.Ben de zamanında girmediğime pişmanım,iyi çalışmalar ikinize de.
veeee kerem yürüyor,çok şükür
maşallah kereme, nil gibi bekletti seni de annesi...şükür. canım ben sınava kendimi denemek için,geliştirmek iin ve dil tazminatımı yenilemek için giriyorum. yurt dışı görevine eşim girecek. öğretmenlere de var biliyosun ama ben başvurursam yurt dışında sadece ben çalışırım eşim evde durmak zorunda kalır, o zaman anlamı yok. o yüzden o girecek ki ben evde durayım de mi :)
dalgınlıktır canım olur öyle eşim polis memuru gülcüm, yurt dışında büyükelçiliklerde çalışıyo ya polisler, misyonerlik,misyon koruma falan diyorlar görevin ismine. o sınava girecek. ama sadece 1 hakkı var, geçti geçti yoksa şans yok bi daha...ve çok zor seçilmesi tahmin edebileceğin gibi. yurt dışında türkiyenin kaç katı maaş alıyorlar, araba tahsis ediliyor, lüks yaşma imkanı oluyor orda, kısmet bakalım, olmazsa can sağlığı diyelim
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrr....
şükür kavuşturana ne çok özledim sizi anlatamam topige girmeyeli epey olmuştu gökçe saolsun masadan düşürdü bilgisayarı açılır açılmaz donuyodu kapanıyodu telden ara sıra face girebiliyodum malum onuda pek beceremiyorum. eşim açtı bilgisayarı kurcaladı şimdi daha iyi bizim çocuklar yakında hepten bozacak ama gittiği yere kadar artık.. gökçe uyurken giriyim dedim ama hemen kaltı geldi yanıma maşallah görüşmeyeli, bebişler yürümüş hatta koşmuş
burçincim geçmiş olsun kerem daha iyidir inşallah gökçde de hastaydı bronşit olmuş 4 tane iğne yedi antibiyotik falan yeni yeni iyleşiyo çok şükür. kerem yürümeye başlamış gökçede yeni yeni yürüyo çok korkak karşısında birini görürse yürüyo boşluğa koyarsan epeyce düşünüp oturuyo bu arada burçincim sen kereme günklük neler yediriyosun tek tek yazarmısın benim için? gökçe çok zayıf hastalanınca hiç bişi yemedi sadece emdi şu anda 8.5 kilo neler vermeliyim sen neler veriyosun merak ettim cnm..
göknurcum maşallah doruk paşa emeklemeyi kendine yakıştıramadı heralde erkek adam emeklemez yürür dedi demekki baksana yürümeye çabalıyo
ayşegülcüm valla maşaallah nile koşuyo demek inşallah bizde görürüz koştuğunu.. hafta sonlarıda çalışıyosun demek cnm Allah kolaylık versin yurtdışı durumunuz da varmış inşallah gönlünüze göre olur sizin için hayırlıysa inşallah gidersiniz..
gülcüm Allah kavuştursun annenler gelmiş gitmiş. idil nasıl? sende derslerle meşgulsün sana da Allah kolaylık versin cnm..
epeydir girmeyince çenem düşdü bebişleri ve sizi öpüyorum
melihacım prenses minyon sanırım,çıtı pıtı sevimlidir o şimdi
sabah yumurta,ceviz,meyve suyu içeren kahvaltısı var.Öğleye doğru bakıcımız çorba içiriyor veya pilavla yoğurt veriyor.İkindi genelde muzlu yoğurt veya avokadolu yoğurt oluyor,içine az ruşeymi ve polen de ekliyorum.Akşam da bizim yemeklerden yiyor az yoğurtla.