Kahramanmaras///46

tünaydın diyim.konya bir soğuk bir soğuk .3 yıldır falan böyle soğuk olmamaıştı.burçn bilir konyayı kuru bir ayazı vardır kulaklarımız burnumuz donana kadar :)bu aralar herkesin kulakları kırmızı buralarda :)))))-15lerde.bence dahada soruktur.inşl kuzular hasta olmadan biter bu kış.

zeynep hanım kolaylığa alışmış.tel de tel :)alsın kocacığın bir akıllı tel sana.face cidden kolaylık.

iyi akşamlar

maşallah zeynepçim,5 aylık oldu demek.Ne çabuk.Görüşelim tabii ya,eminim eskisi gibi güzelsindir.Birkaç kilodan ne olacak

göknurcum burası da abartı.Zaten soğuk,bir de acaip rüzgar olunca soğuk katlanıyor.Az önce geldim,aklı olan dışarı çıkmaz

merhaba kızlar, burçin hastalanmışsın, iyileşmiş olacağını umuyorum... kerem nasıl, ay bizim topiğin bebekleri bi tembel bi tembel :))) nıl 13.5 aylık yürüdü, konuşması da gecikecek öyle görünüyor... bi gökçe hareketli galiba,belki doruk da yaşında yürür. idil hira da yaşını geçirdi yürüme konusunda çünkü :) hepsine maşallah

zeyneeeep bi kaç kilodan bişey olmaz ama ver tabi yine sen fazla kiloları,nasıl mutlu ve rahat oalcaksan o kiloda ol, hem fazlası da sağlıksız zaten.acelesi yok boşver:) düğün var demek bi de,aman kimse demez "kiloları verememiş" diye, böyle olduğuna dua etsinler bence.burçinin dediği gibi eminim süslü ve güzelsindir yine 5 aylık olmuş kerata maşallah...ben de telden girmeye o kadar alıştım ki, daha tel elime geçeli 1 ay olmadı,pc hiç açmıyorum büyük rahatlık,mutfakta falan yazışıyorum komşularımla, birbirimize gelecek olunca çok pratik oluyor telden yazışmak. face e zaten hep ordan giriyorum, başka da girdiğim site yok, ha bi de sesli sözlük.com :))) kelime için lazım...bu sitede yazacak yeri bulamıyorum var mı onu da bilmiyorum.

göknur burası da çok soğuktu, normalde kış günü sıcaklardık evde,balkon kapısı açık yattığım oldu gene ay, ama şimdi ısınamıyoruz tüm petekler full yanmasına rağmen. kar yağsaydı iyiydi ama yağmıyr (( klima açık genelde,iyi ki almışız valla,nili duş aldırırken de açıyorum, ona rağmen üşüyor... burnu akmaya başladı bu akşam,hastalık gene geliyor galiba,şurup içirdim yatmadan. benimki hasta olmasın da kiminki olsun, sabah bizimle buz gibi havada ççıkıyor dışarı uykulu uykulu ama bakıcımı asla değiştirmem çok memnunum. yaza başka mahalleden ev almayı düşünüyorduk ama bakıcımız burda olduğu için vazgeçmek zorunda kaldık naparız bilmiyorum

ay girmeyeli çok olmuş, ne birikmişim haa :))) öpüyorum herkesi...

Son düzenleme:
hayırlı hafta sonalrı diliyim ben :)evet çıtır epey oldu burayı bırakalı sen.faceden görünce merak etmiyrum seni :)doruğun da burnu akıyr.yanakları hep bir kıpkırmızı kırmızıda değil :)hafif bir hırıltıda oluştu inşl ilerlemez ve ilaçsız atlatırız.geçmiş olsun nile.doğru sabahtan ıkıyor evden .bakıcınızla mesafe ne kadarçkeşke aynı apartmanda olsaymışsınız.yada öle bir imkanınız olur inşl.nil çok tatlı olmuş .tam sıkıştırmlaık.nekdarda büyümüş görünce şaşırdım.artık babayıda andırıyor :)hernekadar benzetme konusunda başarısız olsamda :))))))))
benm oğluşta uyuşuk.totoyu kaldıramyorki çocuk :)anca dönüyor.biraz çabalasa gidecek ama yok.millet bababba dedede demeye başlamış bizimkiişine gelirse ara sıra söylüyor :)biraz fala kilolu korkuyorum şimdi troiit olablirmi diye drye götürecem 15 gün sonrraya randevu aldık.insan bu tarz şeylri cidden sorun ediyormuş bunuda yeni anladım :):)bu arada burçin yürüteç kullanıyormusun ben kullanyorum çok olmamakla beraber.erkek bebekler için problemmiş diye duydum.
sen benden daha becerikli çıktın tel konusunda ayşegül.belkide senin olduğu için mecburen öğrendin )ben lazım olduğunda bakıyourm telden hala hiçbirşey yapamıyourm :)

tam iyileşmesem de iyileştim sayılır ayşegülcüm,saol.Evet tembel bizimkiler,beyefendinin hiç hevesi yok,bakalım ne zaman yürüyecek

göknurcum yürüteç ikisinde de nerdeyse hiç kullanmadım diyebilirim,çok da lazım değil zaten,ama tercih senin elbette.Kaç aylık kaç kilo doruk,merak ettim.İnşallah korktuğun gibi bir şey yoktur

günaydın kızlar.
ben kullanıyorum biraz biraz burçin.inan kollarım 10 dk olsa d,nlen,yor.çok mız mız çünki çoook.kasımda gittiğimizde boy 70 kilo 11 idi.şimdi önce ben tartılıyoum sonra doruk 13 çıktı :)görende ooo pehlivan bu falan diyorlar korkuyorum bende.mayıs 9 da doğmuştu.çizelgeye bakıyorum sınır çıkıyor boy iyi çıkıyor:)boydabeklentim tok anne belli baba belli sonuşta :)kilo az fazla dimi yada normalmi bilemedi.aman zor yaw bebek bakmak.neyse aklımda kalmasın gdecem inşl

biraz tontiş canım.Ama unlu şeyler yedirmediğin halde böyleyse çok da endişelenme,verecektir ilerde.Ama eğer muhallebi tarzı kilo yapacak şeyleri çok yiyorsa o zaman azalt derim.Bir de hareketlenmeye başladıkça mutlaka veriyorlar.Kerem'in eski tombulluğu kalmadı mesela,şuan 10.6 kilo nerdeyse.Artık boya gidiyor ve tabii hiç durmadığı için yağları eriyor :))

inşl sorun yoktur.ama emekleme çabası bile yok.elimden tut ve yürüt beni diyor.hatta koşacak çocuk sevinçte :)demek hareketle ilgili.rahatsızlık olmasında sorun olmaz inşl.

slmlar kızlar sınav karışk geçti çok hastaydım bi de hiç ummudığm derslerde zorlandım... biraz ara verdim sınava cok var ztn 15 gün kala çalışmak daha mantıklıymış...

bu arada komsum tüp bebek yaptırdı hamile diğeri de tedaviye başladı ins. olur...
idil alt dişi patladı. :) çok mutluyum,,,

gül gözün aydın.dişiniz gelmiş.bol bol ıssırmalı günler :)
burçin ne çok yoğunsun sen mşaallah sana.ben senin kadar kaldıramam sanıım çok misafiri.
hayırlı hafta sonalrı.

bence sen hep yoğunsun.bende maraşta yoğundum :)burda kış feci.senin şimdi bebek ve ev ikiside karışınca birazdaha sıkıştın bu sene.sana bolbol güç diliyim.kerem nasıl oldu.kağan abi zaten alıştımıkereme.

Kerem iyi canım.kAĞAN'IN eski kıskançlığı kalmadı şükür.Yuvarlanıp gidiyoruz.Senin gazman nasıl ?

Kerem iyi canım.kAĞAN'IN eski kıskançlığı kalmadı şükür.Yuvarlanıp gidiyoruz.Senin gazman nasıl ?

gazmanlığı bitti burçin.şimdide mız mız hep yanımda otur ben oynuyum diyor.yada kucaktan inmiyim diyor.odadan dışarıya çıkıyım çığlık çığlığğa.dişmidir büyüme atağımıdır anlamadım.birde çok klabalık ortama girmeyi sevmiyor.mesela tanımadığı kişler olursa çok ağlıyor alışana kadar.düğün salonuna hiiiç giremiyroum hadi orda ses diyelim.normal oturmalarda da öle.geçici dimi..nedne böyle yapıyor.keremde de varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…