merhaba kızlar, burçin hastalanmışsın, iyileşmiş olacağını umuyorum... kerem nasıl, ay bizim topiğin bebekleri bi tembel bi tembel :))) nıl 13.5 aylık yürüdü, konuşması da gecikecek öyle görünüyor... bi gökçe hareketli galiba,belki doruk da yaşında yürür. idil hira da yaşını geçirdi yürüme konusunda çünkü :) hepsine maşallah
zeyneeeep bi kaç kilodan bişey olmaz ama ver tabi yine sen fazla kiloları,nasıl mutlu ve rahat oalcaksan o kiloda ol, hem fazlası da sağlıksız zaten.acelesi yok boşver:) düğün var demek bi de,aman kimse demez "kiloları verememiş" diye, böyle olduğuna dua etsinler bence.burçinin dediği gibi eminim süslü ve güzelsindir yine
5 aylık olmuş kerata
maşallah...ben de telden girmeye o kadar alıştım ki, daha tel elime geçeli 1 ay olmadı,pc hiç açmıyorum büyük rahatlık,mutfakta falan yazışıyorum komşularımla, birbirimize gelecek olunca çok pratik oluyor telden yazışmak. face e zaten hep ordan giriyorum, başka da girdiğim site yok, ha bi de sesli sözlük.com :))) kelime için lazım...bu sitede yazacak yeri bulamıyorum var mı onu da bilmiyorum.
göknur burası da çok soğuktu, normalde kış günü sıcaklardık evde,balkon kapısı açık yattığım oldu gene ay, ama şimdi ısınamıyoruz tüm petekler full yanmasına rağmen. kar yağsaydı iyiydi ama yağmıyr
(( klima açık genelde,iyi ki almışız valla,nili duş aldırırken de açıyorum, ona rağmen üşüyor... burnu akmaya başladı bu akşam,hastalık gene geliyor galiba,şurup içirdim yatmadan. benimki hasta olmasın da kiminki olsun, sabah bizimle buz gibi havada ççıkıyor dışarı uykulu uykulu
ama bakıcımı asla değiştirmem çok memnunum. yaza başka mahalleden ev almayı düşünüyorduk ama bakıcımız burda olduğu için vazgeçmek zorunda kaldık naparız bilmiyorum
ay girmeyeli çok olmuş, ne birikmişim haa :))) öpüyorum herkesi...