Kahramanmaras///46

dopiğimin güzel hatunları merhabaaaaaa, ayşegül'üm çıtırım az önce seni facede online görünce bi bakayım k.k. ya dedim.neler var neler yok bebecikler nasıl en önemlisi burçin sen nasılsın? göknur'la ve çıtırımla faceden görüşüyoruz seni faceye geçiş yaptıramadık bi türlü :) hala maraştasın değilmi? aşıya giderken bakıyorum sizin binaya hayırsız aydan deyip kızıyorum kendime :KK43:
inşallah hala buradasındır tel numaran aynımı ? burada isen seni ziyaret etmek istiyorum küçük beyler tanışsın :)

güzel annecik nil'im yürüyor demek maşallah kuzuma :nazar: resimlerinden seviyoruz

göknur ya senin minik paşa maşallah :nazar: fena karizma hele askılı pantolonla bitiriyor beni :) söyle ona anasına çeksin huyu bende ayhana öyle diyorum bazen göktuğ'un her hareketine aynı ben diyo içimden gülüyorum tıpkısının aynısı ben :KK1:

melihacığım sende ne var ne yok kuzucuk büyüdümü ne tatlıdır kimbilir ALLAHIM esirgesin :nazar:

hoşgeldin canım,bebişin hayırlı olsun.Biz ordan taşındık,ama çok da uzak değiliz.Beklerim her zaman.Telim aynı,göktuğ ne güzel bir isim,ne kadarlık oldu paşa?

teşekkür ederım göknurcum :))) çiçek anneyiz biz:)çiçek deyince 2. sınıflar geliyo aklıma. onlar daha minnakcık öğrenciler ya gürültü yaptıklarında "hadi çiçek oluyoruz" diyorum, kızları geçtim de erkek öğrencilerin de çiçek olmalarına bayılıyorum çok svimliler yaaa. teneffüslerde bacağıma yapışyolar" ingilisçe öğretmenim " diyerek :KK16::KK16::KK16:
bayağdır girmedim topiğe,dedikodum birikti, konuşayım da rahatlıyım azcık. kocam geçen hafta içi nkaraya seminere gitti nille yalnızdık,nil çk hasta hala,öksürük berbat...örtmenler gününde kocam akıllı telefon hediye tti bana,sürprizdi. kk ya telden girdim okudum ayfamızı ama yorum yapamadım bulamadım yani,göknur beceriyodu o işi ama ben yapamadım :)
dün 8 lerin ingilizce merkezi sınavı vardı biliysunuz sorular kazıktan da akzıktı, lise düzeyi gibiydi , kitapla hiç alakası yoktu. mbi daha önce aramıştım ben kitap dışına çıkmayın hep kitaptan sorulacak dedi ama kitapta ne klimeleri var ne konuları. ağlayacaktım akşam soruları görünce. sinirimden... din eingilizceden zor ormuşlar. herkes de diyor ki din dersini cocuklar zor diyecek, ders saati çoğaltılması için bahane, ingilizceyi de kurban ders eçtiler,tek din dersinin sayısını arttırınca tepki alırlar,şimdi yanına ingilizceyide arttırırlar bahane olarak diyorlar. olur mu olur.. muğldaki ingilizceciler toplanıp milli eğitime gidicez sorular nerden çıkmış kitaptan gösterinler bize de biz de onu öğretelim. hepimiz şoktayız, aylarca emek verdik umutlandık, çzödüğümüz testin hesabı yok fotokopi masrafı... ne diyeyim bilmiyorum,cocukları soğutacaklar derslerden,sınav sonrası benim öğrenciler okula gelmemişler gelmye yüzümüz yok demişler,onların suçu değil,benim de suçum değil... çocukların halarını yiyenleri allaha havale ediyorum. müdür bana yoğunaşacak, niye düşük aldılar diye, çünkü matematikten öyle kolay sormuşlar ki en tmbel öğrencimiz büyük başarı bekliyor düşünün... ne gerekiyorsa yapıcam itiraz için...

hepinizi öpüyorum, günümü kutlayanlara geç de olsa teşekkürler tekrardan :)

çıtır takma milli eğitimi kafana.itiraz etsen neyazar herşeyin bir kılıfı elbette vardır.sıkma canını herkse din ve ingilizce için çok zordu diyorlar.
eşinin hediiyeside pek güzelmiş.güle güle kullan.bende yazamıyordum çıtır .sadece okuyabiliyordum oda binbir zorlukla.ayhan buluyordu ben azıyordum o yolluyordu.hatta ver ben 5 dk yazayım ne yazacaksan sen 1 saatte anca yazıyorsun derdi.ben yok ben yazarım diyordum :)öle bir kolaylığım vardı yani.sürekli olmadığı içinde öğrenmedim.ama sen öğren atık :):):)nilede geçmiş olsun .neden öyle uzun sürdüki.

dopiğimin güzel hatunları merhabaaaaaa, ayşegül'üm çıtırım az önce seni facede online görünce bi bakayım k.k. ya dedim.neler var neler yok bebecikler nasıl en önemlisi burçin sen nasılsın? göknur'la ve çıtırımla faceden görüşüyoruz seni faceye geçiş yaptıramadık bi türlü :) hala maraştasın değilmi? aşıya giderken bakıyorum sizin binaya hayırsız aydan deyip kızıyorum kendime :KK43:
inşallah hala buradasındır tel numaran aynımı ? burada isen seni ziyaret etmek istiyorum küçük beyler tanışsın :)

güzel annecik nil'im yürüyor demek maşallah kuzuma :nazar: resimlerinden seviyoruz

göknur ya senin minik paşa maşallah :nazar: fena karizma hele askılı pantolonla bitiriyor beni :) söyle ona anasına çeksin huyu bende ayhana öyle diyorum bazen göktuğ'un her hareketine aynı ben diyo içimden gülüyorum tıpkısının aynısı ben :KK1:

melihacığım sende ne var ne yok kuzucuk büyüdümü ne tatlıdır kimbilir ALLAHIM esirgesin :nazar:
way waay waaay kimler gelmiş kimler :)sanada çıtır dicez artık 4 çocuk ve zeynep hanım.hala kilon aynıysa tabi :)ben biraz tanalığa doğru yol alıyorum :)şuan taaaaaaaam 65 kiloyum hahahah ay komedi gibi :)
senin oğluşunda çok tatlı canım:nazar::nazar::nazar:.eşler öyle diye dursun.huyları benzemesin şahsım adına söyledim bunuben bana benziyor diynce direk sesli gülüyorum içimden gülmeden hadi canım diyorum şahsiyete :).rasıra uğra yokla bizleri buradanda.

iyi öğlenler kızlar......

çocuklarımızın güzel neyi varsa bizim,kötü olanlar babalarının :KK53:

günaydın kızlar...

zeynepcim hoşgeldin yoktun ne zamandır nerelerdesin oğlun olmuş demekki ne güzel rabbim saplıklı uzun ömürler versin cnm benimkilerde büyüyor çok şükür kızım 1 yaşını geçti artık :KK1::KK1: sen 4 yaptın helal olsun benim ikincide cesaretim kırıldı :KK9::KK9: eee paşa nasıl kaç aylık oldu??

ayşegülcüm telefonun hayırlı olsun güle güle kullan bende hiç sevmiyom telden nete girmeyi yaşlandım heralde gözüm seçipte okuyamıyom yoruluyom valla en iyisi kocaman bilgisayar amannn :KK9::KK9::KK9: canım burçinin dediği gibi müdür seni suçlayamaz herkeze aynı sordular nasılsa görecektir herkezin nasıl zorlandığını sıkma canını..

göknurcum haklısın giremedik topiğe boş bıraktık bizim evde 3 tane bilgisayar canavarı var yiğit okuldan bi gelir anneeeeeee bilgisayar oynayabilir miyim diye en çok onu özlüyo galiba :KK53::KK53: gökçe zaten hiç fırsat vermiyo illa gelip vuruyo ondan hiç açamıyorum zaten..

burçincim senin öğrencinde çok açık sözlüymüş sıralamış herşeyi ama çocuklar çok acımasız oluyor daha doğrusu gerçeği dan diye suratına söylüyor ben ablamın okuluna gitmiştim bekardım daha öğrencileriyle tanışıyodum bana evlimisin diye sordular hayır dedim çok şaşırmışlardı sen çok büyüksün niye evlenmiyosun demişlerdi şok olmuştum :KK53::KK53::KK53:

çocuklara laf yetiştirmek zor melihacım,haklısın

bugün kerem'in doğum günü,aşılarımızı olduk,geldik.

Hava niye bu kadar soğuk anlamadım,geçen sene bu zamanlar yağmur yağıyordu ve daha ılıktı.Şu saatlerde hastaneye yetişme telaşı içindeydim,1 yıl ne çabuk geçiyor

slm kızlar aöf sınavı yaklaştı calışıyorum fıursat buldukça yoğunluk var. idil de hasta oldu dün dr a gittik antibiyotikten önce soğan suyu bal limon karışımı ver dedi bi de ilaç verdi. inş. iyilesir. hemen faydasını gördüm ...

meraba kızlar, nasılsınz? ben toparlanamadım tam olarak, ameliyat işleri zor imiş, bu kadar sıkıntılı olacağını bilsem bi daha düşünürdüm :)) ben ayaklanmıştım, iyiyim diyordum nazar değdirdim kendi kendime, ameliyat dikişlerinin olduğu yer şişti morardı ağrıları iyice arttı, inş zamanla geçer.
sizler nasılsınız?

idil'e geçmiş olsun,malesef kerem de hasta :KK43:(

geçmiş olsun semacım,ameliyat zor olur tabii,çabucak ayaklanırsın inşallah.

yarın annem,2 teyzem ve çocukları hafta sonu için kalmaya geliyorlar,ne yemek yapacağımı hala bulamadım ,ne zor iş bunlar...

çocuklara laf yetiştirmek zor melihacım,haklısın

bugün kerem'in doğum günü,aşılarımızı olduk,geldik.

Hava niye bu kadar soğuk anlamadım,geçen sene bu zamanlar yağmur yağıyordu ve daha ılıktı.Şu saatlerde hastaneye yetişme telaşı içindeydim,1 yıl ne çabuk geçiyor

gerçektende bir yıl ne çabuk geçmiş gitmiş.ah ömür denilen şey.kereme mutlu sağlıklı nice yıllar.

meraba kızlar, nasılsınz? ben toparlanamadım tam olarak, ameliyat işleri zor imiş, bu kadar sıkıntılı olacağını bilsem bi daha düşünürdüm :)) ben ayaklanmıştım, iyiyim diyordum nazar değdirdim kendi kendime, ameliyat dikişlerinin olduğu yer şişti morardı ağrıları iyice arttı, inş zamanla geçer.
sizler nasılsınız?

semacım geçmiş olsun tekrar canım.kısa sürede toplanırsın inşl.zor cidden hep derler ya bıçak değilen yerin yarası geçmez diye.haklılarmış.dikkat etmek gerekir ihmal etme kendini.inşl toplanırsın hemen.

yarın annem,2 teyzem ve çocukları hafta sonu için kalmaya geliyorlar,ne yemek yapacağımı hala bulamadım ,ne zor iş bunlar...

burçin sen neler neler hazırlarsın şimdi.biz sana soralım burçin ne yapalım diye.gözün aydın bu arada.teyzenler bebek görmeye mi geliyorlar diyecem kerem abi oluyor artık :)

meraba bkızşlar teşekürler hepinize. teefonuma alıştım artık, o yüzden pc de açmıyorum okul işlerim olmadıkça. geçen hafta sınavlarımı yaptım bitirdim. 8lerin sınavında ingilizceyi yapan yapmış, iyi ailelern olduğu okullardakiler. full yapanlar fazla. bu sefder ben de farklı taktiklerle sınmava hazırlamayı düşünüyorum benimkileri. hayırlısı ne diyim, olan oldu dediğiniz gibi.

idile geçmiş olsun annesi, iyileşmiştir belki...
semacım üşüttün mü noldu ki, geçer inşallah dikkat et:KK43:
burçincim kereme nice güzel yıllar diliyorum,sağlıklı ve mutlu olsun hep inşallah. yürüyo mu yaramazlık yapıyo mu :) gözünaydın, sen döktürmüşsündür yine lezzetli şeyleri...
zeynepcim maşallah senin paşana da :) evet fcede online oluyorum bazen, öp yavruşunu benim için :)iltifatlar için ayrıca teşekkürler :pPP 4 çocukla iltifatlar sana yapılmalı artık :)
melihacım, pc canavarı bu yeni nesil. allah kolaylık versin sana ve sonrasında bana :))) bak ben de şimdi günlük plan ahzırlamak için pc açtım,nil saldırdı kapattım, gene açtım artık ilgilenmiyor benle, olduğu yerde dönüp dönüp, yere düşüyor, yeni oyunu bu :)

bizimkileri uğurladım ,geldim netin başına.Ortalık toplanacak,misafirden sonra bu sorun olmasa ne güzel olur.

henüz yürüyemiyor ayşegülcüm,tembel çıktı benim minik

çok hastayım malesef.Gribim geçmişti ama yeniden başladı.Nefes alamıyorum,öksürmekten oturamıyorum zaten,ishal de olmuşum,adetliyim de.Amann yarına da çok iş var.İşin kötüsü kerem de hasta :KK43:(

sizler nasılsınız?

gecmiş olsum cnm merak ettim cok takip edemiyorum ne ameliyatı?? çok g. olsun..

sağol göknurcum,malesef üst üste geldi

burası öyle soğuk ki anlatamam,sabah ağlayacak oluyorum soğuktan.

hoşgeldin canım,bebişin hayırlı olsun.Biz ordan taşındık,ama çok da uzak değiliz.Beklerim her zaman.Telim aynı,göktuğ ne güzel bir isim,ne kadarlık oldu paşa?

hoşbulduk tatlım geçmiş olsun ailece inşallah iyileşmişsinizdir şimdi...nereye taşındın müsait bi gün görüşelim soğuklar biraz gitsin bugünde daha fena soğuk...bu arada kerem bebeğin geçmiş doğum günü kutlu olsun ALLAHIM hayırlı uzun ömürler nasip etsin....
5 aylık olduk teyzesi :)

way waay waaay kimler gelmiş kimler :)sanada çıtır dicez artık 4 çocuk ve zeynep hanım.hala kilon aynıysa tabi :)ben biraz tanalığa doğru yol alıyorum :)şuan taaaaaaaam 65 kiloyum hahahah ay komedi gibi :)
senin oğluşunda çok tatlı canım:nazar::nazar::nazar:.eşler öyle diye dursun.huyları benzemesin şahsım adına söyledim bunuben bana benziyor diynce direk sesli gülüyorum içimden gülmeden hadi canım diyorum şahsiyete :).rasıra uğra yokla bizleri buradanda.

çıtırlıkmı nerdeeeeee :) doğum sonrası 1... 2.. kilo fazlam kalmışken süt az diye onu ye bunu ye bi sürü kilo aldım:KK43: geçen hafta beslenme uzmanına gittim liste hazırladı yürüyüş vs dedi bu soğukta nasıl yürüyeceksem ayhandan koşu bandımı istedim antepten dönerken fazla yük oluyor diye evkura vermişti beyefendi :KK4: dua et gitsin şu gıcık kilolar ters gibi görümcemin düğünü erken tarihe alındı şubat 17 offffffffffffff offfffffff.......
teşekkürler teyzesi o senin tatlılığın yiyip bitireceğim iyiki doğurmuşum diyorum ALLAHIM esirgesin kuzularımızı :nazar::nazar: senin yakışıklı neler yapıyor öp kokla onu benim için...
bende ayhana açık açık huyu benzemesin diyorum ama bazı zararsız yönleri benziyor :KK1: hep aklımdasınız ama sevmiyorum bilgisayar başına geçmeyi önceden nasıl yapıyormuşum şaşıyorum :KK37: diz üstü ile yataktan yazıyorum 2 dakikada bunaldım tel al beni al beni diye göz kırpıyor :KK1: telefonu değiştirmek lazım face gibi burayada telden girerim o zaman :) benim için telden net daha kolay tık tık 2 dakika ...

zeynepcim hoşgeldin yoktun ne zamandır nerelerdesin oğlun olmuş demekki ne güzel rabbim saplıklı uzun ömürler versin cnm benimkilerde büyüyor çok şükür kızım 1 yaşını geçti artık :KK1::KK1: sen 4 yaptın helal olsun benim ikincide cesaretim kırıldı :KK9::KK9: eee paşa nasıl kaç aylık oldu??
hoşbulduk melihacığım ben hep varımda foruma giremiyorum göknurada söyledim pc sıkıcı geliyor senin face yokmu kızlarla oradan görüşüyoruz bi tek burçin geçmedi daha...maşşallah büyümüş meleğin abla olmuş ALLAHIM nazardan saklasın...
paşamız 5 aylık oldu teyzesi 3 temmuzda 36. haftasında doğdu evin neşesi huzuru oldu ALLAHIMA emaneti ....

zeynepcim maşallah senin paşana da :) evet fcede online oluyorum bazen, öp yavruşunu benim için :)iltifatlar için ayrıca teşekkürler :pPP 4 çocukla iltifatlar sana yapılmalı artık :)

çıtırımmmmm seve seve öperim tabiki anne oğul birbirimizi öpüp koklamayı çok seviyoruz :KK9: iltifat değil gerçek çıtır kalma konusunda burçin ve sen önde gidiyorsunuz maşallah diyeyim :nazar::nazar: :) silkelenip toparlanmam lazım olmuyo böyle şişko şişko :26:

ay sinir oldum yaaaaa iki saat düzenleme yapıp cevap yazdım tam cevaplaya tıkladım demezmi tekrar giriş yapınız bu yönleri sıkıcı geliyor önceleri böyle bi icat yoktu :KK4:

X