- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
tüm sınavlar ortak mı olucakmış sizde? yok daha neler, ya bu yukardakiler salak mı, her sınıf aynı işleyemez konuyu, her öğrenci aynı sorulardan sorumlu tutulamaz. bir sınıf iyidir güzel sorular karma yaparsın,bi sınıfın düzeyi düşüktür onlara kolay sorulardan bolca sınav ahzırlarsın, saçmalık gerçekten. ilkokula gelmez inşallah bu yasa... kolay gelsin burçin, ben de 4,5,6,7 ve 8 lere sınav ahzırlamalıyım.bu hafta ve diğer hafta sınav haftam. okuması kolay olucak bana bu yıl, 10-15 kağıt zor olmaz da hazırlaması saatlerimi alıyor.bir an önce başlayayım ben de, netten alıntı yaparak ahzırlıyorum ben word de,sen kendin mi hazırlıyorsun burçin?
nil uyuyor şimdi, balkabağı çorbamız da pişiyor,balık yapıyorum yanına da,uyanınca yeriz, babamız yok yine,abimle tarladalar nilin iştahı yine yok,ateşi de vardı sabahtan. 2 azı dişi çıktı,sanırım diğer taraftaki 2 azı yolda,kabarmış yeri , daha yeni atlatmıştık,başladı yine diş süreci
nil uyuyor şimdi, balkabağı çorbamız da pişiyor,balık yapıyorum yanına da,uyanınca yeriz, babamız yok yine,abimle tarladalar nilin iştahı yine yok,ateşi de vardı sabahtan. 2 azı dişi çıktı,sanırım diğer taraftaki 2 azı yolda,kabarmış yeri , daha yeni atlatmıştık,başladı yine diş süreci