Kahramanmaras///46

tüm sınavlar ortak mı olucakmış sizde? yok daha neler, ya bu yukardakiler salak mı, her sınıf aynı işleyemez konuyu, her öğrenci aynı sorulardan sorumlu tutulamaz. bir sınıf iyidir güzel sorular karma yaparsın,bi sınıfın düzeyi düşüktür onlara kolay sorulardan bolca sınav ahzırlarsın, saçmalık gerçekten. ilkokula gelmez inşallah bu yasa... kolay gelsin burçin, ben de 4,5,6,7 ve 8 lere sınav ahzırlamalıyım.bu hafta ve diğer hafta sınav haftam. okuması kolay olucak bana bu yıl, 10-15 kağıt zor olmaz da hazırlaması saatlerimi alıyor.bir an önce başlayayım ben de, netten alıntı yaparak ahzırlıyorum ben word de,sen kendin mi hazırlıyorsun burçin?

nil uyuyor şimdi, balkabağı çorbamız da pişiyor,balık yapıyorum yanına da,uyanınca yeriz, babamız yok yine,abimle tarladalar :KK1: nilin iştahı yine yok,ateşi de vardı sabahtan. 2 azı dişi çıktı,sanırım diğer taraftaki 2 azı yolda,kabarmış yeri , daha yeni atlatmıştık,başladı yine diş süreci :KK14:

tüm sınavlar ortak mı olucakmış sizde? yok daha neler, ya bu yukardakiler salak mı, her sınıf aynı işleyemez konuyu, her öğrenci aynı sorulardan sorumlu tutulamaz. bir sınıf iyidir güzel sorular karma yaparsın,bi sınıfın düzeyi düşüktür onlara kolay sorulardan bolca sınav ahzırlarsın, saçmalık gerçekten. ilkokula gelmez inşallah bu yasa... kolay gelsin burçin, ben de 4,5,6,7 ve 8 lere sınav ahzırlamalıyım.bu hafta ve diğer hafta sınav haftam. okuması kolay olucak bana bu yıl, 10-15 kağıt zor olmaz da hazırlaması saatlerimi alıyor.bir an önce başlayayım ben de, netten alıntı yaparak ahzırlıyorum ben word de,sen kendin mi hazırlıyorsun burçin?

nil uyuyor şimdi, balkabağı çorbamız da pişiyor,balık yapıyorum yanına da,uyanınca yeriz, babamız yok yine,abimle tarladalar :KK1: nilin iştahı yine yok,ateşi de vardı sabahtan. 2 azı dişi çıktı,sanırım diğer taraftaki 2 azı yolda,kabarmış yeri , daha yeni atlatmıştık,başladı yine diş süreci :KK14:

evet canım,istinasız her yıl yeniden ve farklı kaynaklardan farklı sorular hazırlarım.Elimde yazarım,resim,şekil ,grafik sormayı severim çünkü.Herkes bu kadar idealist olma diyor ama ne yapayım.Dün bir öğretmen arkadaş dedi hatta,daha yeni öğretmen de değilsin ama ne kadar üstüne düşüyorsun diye.Zil sesini duyar duymaz sınıftayımdır,o yüzden dedi.Bazen boşvermek lazım...Her dönem 1 sınav ortak oluyordu,onda bile delleniyordum,bu sene her sınav.Saçmalık .Ben sınav yaparken öğrencinin başında durmak isterim,ama böyle olunca hiç başlarında olamıyorum,kopya almış başını gidiyor.Bir de diğer öğretmene bağımlı olmak gıcık.İkimizin de önemsediği konular farklı olabiliyor,ağırlık verdiğimiz konular farklı olunca soru hazırlaması sıkıntı oluyor.Neyse ki 11 ve 12 'lerin tamamı bende,sorular bana ait olacak.10'larda stres olacağım sadece.

Nil'e geçmiş olsun,diş hep sıkıntı oluyor.Neyse ki geçici bir süreç,çabuk atlatır inşallah

Son düzenleme:
slmlar kızlar -yine mi kilo derdi:)
pek gelemiyorum k. bakmayın. kilo dertse bende spor aleti var 3 fonksiyonlu esim askeri sınav için almıstı sonra vazgeçti. düşünenlere...
idil gece uyumadı diş sıkıntısıdır diyorum da yok uani diş bi kendini gösteremedi...
süte basladık. beslenme sıkıntılı yemek seciyor uyurken yedırmeye calısıyorum... onu bile bazen anlıyor hala mama istiyor yada sekerli seylerr pudıng falan.. corbalardan yayla c. seviyor tek... neyse hoscakalın..

iyi akşamlar kızlar .kilo dert değildi ama doruk emince yapamadım birşey hala 10 kilo takıldı.10 sabit ama ne iniyor ne çıkıyor :)neyse bırakınca artık acelem yok .sadece kendimi koca kadın moduna soktum okadar çalışamıyorumda bir yandan pisikopata bağlanmak üzereyim :)bu arada yeni bir bebeğimiz oldu.kardeşimin kızı oldu cumartesi günü.ve doruk cidden abi olmuş :)onlarla ilgileniyoruz başka yenilik yok.
aman bu çocukların herşeyi sorun emmesi uyuması dişi yürümesi apalaması .tatlı telaşe diyelim diimi :)bizde daha diş yok ama salyala son haddinde önlük takınca çok komik oluyor.nil inşl kısa sürede çıkarır ve kurtulur inci gibi dişleri olsun inşl.

iyi akşamlar kızlar...

kilo konusu benim çok psikolojimi bozuyo ya ben hiç olmadığım kadar kilo aldım gökçe zayıf biraz çok emzirmeye çalışıyorum ek gıda veriyorum ama kilosu az olduğu için bol bol emzirmeyede çalışıyorum öyle olunca diyet falan yapmıyorum eşimde çok baskı yapıyo ne diyeti acele etme gökçe sütten kesilince yaparsın diyo ama kendinden hiç hoşlanmıyorum ben yiğitten sonra 11 aylıkken şuanki kilomdan 6 7 kilo aşağıdaydım ve çok kötü oldum çok çirkin oldum diye spor ve diyetle 20 kilo vermiştim şimdi gökçe 11 aylık ama hiç veremicekmişim gibi geliyor offff offff :KK50::KK50::KK50::KK50:

neyse bakalım bana bi dokun bin ahh işit bu konuda.. sizler nasılsınız bebişler nasıl?? yiğit 2 gündür çok hasta ateşli boğazı kötü sesi çıkmıyor bugün zorla gitti okula cumhuriyet bayramını kutlamak için şarkı söyleyeceklermiş diye yavrum seside çıkmıyor neyse mutlu oldu ya olsun..

Son düzenleme:
geçmiş olsun yiğit'e.Sen de inşallah istediğin kiloya inersin melihacım

göknurcum doruk kaç aylık oldu?

günaydın kızla.ve iiyi tatiller.hava güzel konyada arabamızda yok.ne kötü arabasız olmak.insan alıştığı şeyden mahrum olunca kendini boşlukta hissediyor.en kısa sürede arabamız olası diileğiyle.bol bol gezeriz inşl ozaman.
meliha bu kilo konusunda seni nasıl teselli edeceğimi bilemedim doğrusu :)))))))) bu tesellli işini çıtır ve burçine bırakıyorum :)
yiğit hasta olmuş havalar belli olmayınca biz bile kaldıramıyoruz e birde okula gidiyr çocuk.inşl kısa sürede atlatır gemiş olsun paşaya..

ay bu dişler bizi mahvettiiiiiiii , 4 azı birden çıkmaya çalışıyor,nil perişan oldu. haftasonun acilde geçirdik,ateş kusma iştahsızlık mızmızlık... dün de okula gidemedim, bırakamadım onu öyle bakıcıya,dr a götüreyim bari dedim. boğazda da viral enfeksiyon oluşmuş, bişey içtikçe ağıyodu zaten belliydi.bugün de bi kutlamaya gittim geldim, ama nil daha iyi şükür. sağol göknur teyzesi doruk un da incilri olsun inşallah :) bu arada kardeşimin bebeği derken, siz kaç kardeştiniz unuttum galiba ben :KK17:doruk şimdi yenidoağnların yanında kocaman oluyodur de mi :) maşallah, ben de yeni doğmuşları görünce nil de mi böyleydi nasıl tutmuşum bunu diyorum,zaman geçiyor...10 kilon var demek ben daha az tahmin etmiştim, neyse yemeyi bırakınca gidiyor kilolar, senin de bünyen vermeye müsait.

evet canım,istinasız her yıl yeniden ve farklı kaynaklardan farklı sorular hazırlarım.Elimde yazarım,resim,şekil ,grafik sormayı severim çünkü.Herkes bu kadar idealist olma diyor ama ne yapayım.Dün bir öğretmen arkadaş dedi hatta,daha yeni öğretmen de değilsin ama ne kadar üstüne düşüyorsun diye.Zil sesini duyar duymaz sınıftayımdır,o yüzden dedi.Bazen boşvermek lazım...Her dönem 1 sınav ortak oluyordu,onda bile delleniyordum,bu sene her sınav.Saçmalık .Ben sınav yaparken öğrencinin başında durmak isterim,ama böyle olunca hiç başlarında olamıyorum,kopya almış başını gidiyor.Bir de diğer öğretmene bağımlı olmak gıcık.İkimizin de önemsediği konular farklı olabiliyor,ağırlık verdiğimiz konular farklı olunca soru hazırlaması sıkıntı oluyor.Neyse ki 11 ve 12 'lerin tamamı bende,sorular bana ait olacak.10'larda stres olacağım sadece.

Nil'e geçmiş olsun,diş hep sıkıntı oluyor.Neyse ki geçici bir süreç,çabuk atlatır inşallah

ideal öğretmen,tebrikler :KK42: benimkileri görsen resimden karikatürden geçilmiyor. ama çizimler artık kolay netten alıntı yapması daha basit. bizim matematikçi "netten çizimli indirmek kolay elimle düzgün çizemiyorum"diyor. ben de eskiden resim ekleme adresinden resim arar ekelrdim saatlerimi alırdı, şimdi bi kaç sınav indiriyorum, benim soru tarzıma uygun bölümlerini kes yapıştır falan derken hazır resimli rengarenk sevimli çizgi karakterlerle dolu sınav kağıdı oluyor :) ilköğretimde böyle oluyor işte :))) aynen en kötüsü diğer öğretmenin hazırladığı soruları sormak zorunda olmak...maraşta ben de zorlanmamak için önden hazırlar verirdim arkadaşa, o alırdı hazır hazır :)inşallah canım çabuk atlatır sağolasın...

melihacım meraba, gökçecik emsin de kilo kalıversin az daha,ama nasıl hissettiğini anlayabiliyorum kiloyu sevmeyen biri olarak. verirsin yine bence, kararlı olduktan sonra yaparsın. işte zamanı var ,şimdi takmışsın kafaya belli, zamana bırak canım,eşin de haklı. göknura da dedim kış mevsimine girdik kilo versen ne vermesen ne, yazın daha panikliyor insan, yaz olunca düşünürsün :)

Son düzenleme:
merhabalar

az sonra güne gideceğim.Bu yoğunlukta güne de fırsat buluyorum ya,helal bana :)))

günaydın kızlar...

ayşegülcüm haklısın takıntı haline getirdim galiba en kısa zamanda vermek istiyorum inşallah bakalım..

burçincim maşallah fırsat buluyosun aman boşver gezcen tabi..

göknurcum arabasızlık bizide çok etkiledi her fırsatta kızıyorum kaynıma ama değişen bişi olmuyo e kış geliyor çocuklarla bi yere çıkılmaz arabasız ocakta alalım diyo eşim bankada sınavlara girdi yükseldi bide unvan alıcak inşallah maaşı baya bi yükselicekmiş inşallah dediği gibi olursa alırız..

yiğiti doktora götürdük laranjit olmuş soğuk buhar makinesi alın dedi doktor şimdi sürekli çalışıyo evde makine yavrum gözünü bile açamıyor inşallah çabuk atlatır..

hayırlı olsun melihacım,eşine çok sevindim.İnşallah maaşı çok yükselir de istediğiniz arabayı alırsınız
yiğit'e de geçmiş olsun,benimkilerin de yine burnu akıyor.Kerem dün hiç uyutmadı :KK43:( Bebişler iyileşsin hemen

merhabalar

az sonra güne gideceğim.Bu yoğunlukta güne de fırsat buluyorum ya,helal bana :)))

:KK9::KK9::KK9: alkış burçine :))) güne zaman bulur hep kadınlar,özellikle göknur ve burçin güncüler sizi .) git tabi stres atıyor insan valla 2 insan görüp konuşunca... kereme de geçmiş olsun,ah yavrum hem kendi çekiyo hem sana çektiriyor :KK43:((

melihacım eşin için hayırlı olsun süper bi haber buuuu :KK9: inşallah alırsınız öyle ayağınızı yerden kesecek güzel bi araba. tabi giden gitti artık,geri gelmeyecek gibi de duruyor...buna şükür artık.yiğit e geçmiş olsun ya hay allah o kadar kötü mü ... biz nil doğduğunda almıştık buhar makinesi, kaloriferli evler nemi alıyomuş havayı kurutuyomuş demişlerdi, çoook işe yaradı süper bişey o makine. nil o makine sayesinde çok hafif atlattı soğuk algınlığını,hatta olmadı hiç geçen kış. gece boyunca düşük ayarda açık bırakıyoruz hasta olacak gibi olursa. iyi yapmışsınız, iyileşsinler bi an önce yavrular.

yarın mental aritmetik kursuna gidicem,bu unutkanlığım sinirime dokunuyor artık, unutkanlık için iyi diyolar bakalım. maraşta var mı burçin, burda muğla mem başlatmış bi kampanya , öğretmenlere ücretsiz veriliyormuş,öğrencilere de öyle..

iyigeceler kızlar.herke iyi gibi.burçin meliha geçmiş olsun bebeklere.inşl heemn iyileşir kuzular.onlar hasta olmasa ne iyi olur.
ben sakar hüsniye :)doruk kucağımdaydı çocuk kucağa gelir gelmez kendiini öne atıyor öle tutmamızı istiyor .yine öyle yaptı beyfendi bende döndürüyüm derken düşecekti az kalsın allahtan yeleği varmış tutuyum derken hooop sağ baş parmağım çıkmış :)ve dönmüş.allahım o nasıl ibr acıydı.çıkıkcı ayşe teyze sağolsun.:)yerine katıverdi de azcık geçti.hala ağrıyor ama.başkada birşey yok.
ah çıtıııır sorma o gün olayı maraşta güzeldi.burda birşey yok..teyze ve teyze kızları ile oturuyoruz biliyorsun o bitmişti şimdi yine başlatacağız inşl.orda hiç gün gibi değil gırgır şamata terlikler yok etek giyen yok bildiğin anne :):)dedikodu yok :):)hiç kkeyifli değil bu gün :):) aah maraaaaş aah .onların tatlı tuzlu tabağı yeter :))))))))))
kocayla kapiş yine :)problemi biz anladım artık.ya bende sorun ya onda çözemedim.şimdiki kavgamız elinde bir telefon doruk kucağında çocuk ağlıyor hı hı hı oğlum başka birşey yok o tel elinden de düşmüyor.gece bile ytakta o derece :)bunlar birikimdii patlama noktasıda 1 saat önceydi :)oda eve apartmandan 3 erkek gelecekti beyfendi yönetici olduda .sıkıntıları varmış gelenlerinde.neyse annemlere gittik biz.eve bir geld,m allahım heryer sigara kokuyor ama nasıl bir koku yatak odasına bile çekmiş koku.buda final oldu ben başladım çemkirmeye .peki verdiği cevap ne birzamanalr sende içiyordun şimdi bizim içtiğimimizi kıskanıyorsun.:)yani eve bebeğin olduğunu umursamıyor bile.ne olackmış sanki.bu dünyada birürü sigara içen ev ve o evde yaşıyan bebekler varmış :)cevap bu.aldı yastığını defoldu başka odaya.1 hafta gider bu küslük :)sıkıldım da zaten.allah yardım etsin bana dimi.ya cidden şiimdi bende sorunmu var :)eşim sorunlusun sen dedide :)))))

:KK9::KK9::KK9: alkış burçine :))) güne zaman bulur hep kadınlar,özellikle göknur ve burçin güncüler sizi .) git tabi stres atıyor insan valla 2 insan görüp konuşunca... kereme de geçmiş olsun,ah yavrum hem kendi çekiyo hem sana çektiriyor :KK43:((

melihacım eşin için hayırlı olsun süper bi haber buuuu :KK9: inşallah alırsınız öyle ayağınızı yerden kesecek güzel bi araba. tabi giden gitti artık,geri gelmeyecek gibi de duruyor...buna şükür artık.yiğit e geçmiş olsun ya hay allah o kadar kötü mü ... biz nil doğduğunda almıştık buhar makinesi, kaloriferli evler nemi alıyomuş havayı kurutuyomuş demişlerdi, çoook işe yaradı süper bişey o makine. nil o makine sayesinde çok hafif atlattı soğuk algınlığını,hatta olmadı hiç geçen kış. gece boyunca düşük ayarda açık bırakıyoruz hasta olacak gibi olursa. iyi yapmışsınız, iyileşsinler bi an önce yavrular.

yarın mental aritmetik kursuna gidicem,bu unutkanlığım sinirime dokunuyor artık, unutkanlık için iyi diyolar bakalım. maraşta var mı burçin, burda muğla mem başlatmış bi kampanya , öğretmenlere ücretsiz veriliyormuş,öğrencilere de öyle..

burda da var canım, ama gider miyim bilmiyorum.Vitamin - mineral eksikliğinden de olabilir aslında unutkanlığın,baktırmak lazım.

iyigeceler kızlar.herke iyi gibi.burçin meliha geçmiş olsun bebeklere.inşl heemn iyileşir kuzular.onlar hasta olmasa ne iyi olur.
ben sakar hüsniye :)doruk kucağımdaydı çocuk kucağa gelir gelmez kendiini öne atıyor öle tutmamızı istiyor .yine öyle yaptı beyfendi bende döndürüyüm derken düşecekti az kalsın allahtan yeleği varmış tutuyum derken hooop sağ baş parmağım çıkmış :)ve dönmüş.allahım o nasıl ibr acıydı.çıkıkcı ayşe teyze sağolsun.:)yerine katıverdi de azcık geçti.hala ağrıyor ama.başkada birşey yok.
ah çıtıııır sorma o gün olayı maraşta güzeldi.burda birşey yok..teyze ve teyze kızları ile oturuyoruz biliyorsun o bitmişti şimdi yine başlatacağız inşl.orda hiç gün gibi değil gırgır şamata terlikler yok etek giyen yok bildiğin anne :):)dedikodu yok :):)hiç kkeyifli değil bu gün :):) aah maraaaaş aah .onların tatlı tuzlu tabağı yeter :))))))))))
kocayla kapiş yine :)problemi biz anladım artık.ya bende sorun ya onda çözemedim.şimdiki kavgamız elinde bir telefon doruk kucağında çocuk ağlıyor hı hı hı oğlum başka birşey yok o tel elinden de düşmüyor.gece bile ytakta o derece :)bunlar birikimdii patlama noktasıda 1 saat önceydi :)oda eve apartmandan 3 erkek gelecekti beyfendi yönetici olduda .sıkıntıları varmış gelenlerinde.neyse annemlere gittik biz.eve bir geld,m allahım heryer sigara kokuyor ama nasıl bir koku yatak odasına bile çekmiş koku.buda final oldu ben başladım çemkirmeye .peki verdiği cevap ne birzamanalr sende içiyordun şimdi bizim içtiğimimizi kıskanıyorsun.:)yani eve bebeğin olduğunu umursamıyor bile.ne olackmış sanki.bu dünyada birürü sigara içen ev ve o evde yaşıyan bebekler varmış :)cevap bu.aldı yastığını defoldu başka odaya.1 hafta gider bu küslük :)sıkıldım da zaten.allah yardım etsin bana dimi.ya cidden şiimdi bende sorunmu var :)eşim sorunlusun sen dedide :)))))

geçmiş olsun canım,çok acımıştır o şimdi.Eşin konusunda da haklısın tabii,ben olsam ben de çemkirirdim.Özrü de kabahatinden büyük yalnız.O zaman adam öldüren var diye biz de öldürelim mi yani.Herkes kendinden sorumlu.Ah ah....

iyi geceler kızlar.sağol burçin evet hala ağrıyor geçmedi malesef.bide doruk hep kucakta olnca sanırım uzunsürecek geçmesi.eşim konuuda eş işte hakkımızda hayırlısı artık :)
kızlar nerelerde kimseler yok .

merhabalar,bu gün de bitermiş.... Şükür.9 saat aralıksız dersim vardı.Konuş konuş nereye kadar..

X