Kahramanmaras///46

iyiydi göknurcum,geldi geçti işte.Bugün okula gidince sanki hiç tatil olmamış gibi geldi gerçi.

hala bana benzeten bi sensin göknurcum,herkes baba diyor :) evet tatil uzasa sıkılırız dediğin gibi, hem sınavlar başlıyor konuları yetiştiremem diye korkarım hep, o yüzden okul başlasın uzun tatil olmasın :)

tesekkürler kızlar allah hepsine sağlık versin. evet cnm esimin akrabalarını cagırdık kisisel ayrı arkadasımız yok ya ailecek işte...
dersler yogun falza gelemiyorum hoscakalın.

haha benim benzetme kabiliyetim azdır zaten :)cidden azdır yani.barizse olurda değilse saçmalrım :)ama yandan aynı sen.bu bari tutsun.sen öle diyince hemen nilin en son resmine baktım hakikaten baba dedim:)sonra yandan baktım yoook ayşegül dedim.sonrada amaan sağlıklı olsunlarda kime benzerlerse dedim kapattım konuyu:)

günaydın kızlar...

gülcüm idilin doğum günü kutlu olsun rabbim sağlıklı uzunnnn bi ömür nasip etsin inşallah cnm ne güzel doğum günü eğlenceli geçmiş idilin eğlenmesi en güzeli zaten..

göknurcum doruk paşa kocaman olmuş maşallah nede güzel poz vermiş :))

ayşegülcüm nil nasıl cnm resmine bakmıştım da ne güzel saçları var uzamış ben göçkenin saçının uzamasını bekliyorum dört gözle ama hala kısacık

burçincim senin yakışıklılar nasıl kerem sen yokken sıkıntı yaşıyo mu hala ağlıyomuş ya sen giderken inşallah alışmıştır artık..

face'e resim koymayın ya olan var olmayan var.Buraya koyun da biz de görelim

melihacım alıştı artık,ağlamıyor.Biraz mızırdanıyor ,o kadar

iyi demişsin canım. babaya daha çok benzese de beni de andırıyor kesinlikle, ah o yanaklar... :) ikimizde de aynı yanak tipi, dediğin gib profilden de bana benziyor kız harbiden :) çene falan... allah sağlık versin hepsine de kime benzerse benzesin artık,huyu güzel olsun yavrularımızın. sen babyla küs müsün yoksa dha?

ama face çoook pratik,sen de katıl, asla pişman olmazsın. hem ilkokul arkadaşlarını bile görürsün ne kötü yanı var ki bekliyoz seni

ama bizde sana bir face hesabı aldıramadık.birdaha hiç buraya resim koymayalım kk da yorumlayalaom sende meraktan al bari :)başka türlü aldıramıyacağız sana.burdan daha güvenli diyebilirim.

doruk efendi büyümüye başaldı şükürler olsn.hergün yeni şeyler öğreniyoruz beraber.

şimdilk barışığız gibi :):):)aniden patlama yaşıyoruz zaten :)ben azcık biriktirip toptan ödüyorum.
millet sizin gibi yanak için ne botoks totoks kokokts ne kadar toks varsa uygulatıyor :)yerim ben onun o minnak yanağını.

tesekkürler kızlar evlatlarımıza sağlıklı mutlu yıllar inş. kızlar. aynen ya face ne ki??o da nesi?? olan var olmayan var:)
cnm idil de oyle süründü kucaktan inmediği için önce sırt ustu sonra diz üstü ters ters süründü en sonunda normal süründü şimdide tutunup kalkıyo. yorucu ama guzel ...

merhaba kızalr .herkes iş güç peşinde.bende bu aralar grip oldum hiç keyfim yok inşl hemen geçer.iyi bir gün dilyim herkese.

geçmiş olsun göknurcum, kış ani geldi herkesi hasta etti galiba. nil de hastaydı arife günü burnu aktığı ve gece uyuyamadığı için dr a gitmiştik, şurup ve sprey kullandık, bu hafta iyileşti şükür.
ayy yanaklarımı sana verebiliriiiiiiiiim artık sevmeye başladım yanaklarımı, eskiden daha büyüktüler şimdi küçüldüler, gözüme batmıyo eskisi gibi. bi de doğum öncesi kiloma ulaştım yazın, kendimi daha mutlu ve güzel hissediyorum, önemli olan nasıl hissettiğindir sonuçta de mi ye teyzesi minnak yanaklarını :)))

insan istediği kıyafetleri giyip ayna karşısında mutlu oluyorsa değme keyfine.Zaten sen de kiloyu hiç sevmiyorsun ayşegülcüm,iyi olmuş.Bebişler hasta olmasın ,kıyamam

szde gemiş olsun çıtır.burunlarının tıkanması çok kötü oluyor burnunu çek açılır desek anlamıyorlar öleee bekliyorlar yazık açılsın diye :)))))))))panik oluyor insan resmen nefes alamıoyrlar.sen zaten her halinle fıstıksın şekerim.kiloyu sevmiyorsun ama zaten kilo dedğiln şey sana hiç gelmedi.sana göre kiloydu :)peki ben ne olacağım.doruk emdiği için hiiiiç birşey yapamıyorm aslında yemesem vereceğim hemen bu seferde hiç süt olmuyor.sıvı içiyorum hatta pekmezli su kekik kimyon tarçn ne varsa iiçiyorum süt olsun diye o gün süt olmuyor :)tana gibi yemem gerekiyor bazen yemek yemekten nefret ediyorum diyorum o derce kötü.şimdi marul yemeye başladım bakalım sonuç ne olacak :)yani ben mutlu değilim ve 40 hatta bazen 42 beden giyiyorum.dolapta ne kadar 38 beden varsa oluyor ama kapanmıyorlar :))))))))))))ıııııııııııııııııııııııııy iğrenciiiiiim :)

insan istediği kıyafetleri giyip ayna karşısında mutlu oluyorsa değme keyfine.Zaten sen de kiloyu hiç sevmiyorsun ayşegülcüm,iyi olmuş.Bebişler hasta olmasın ,kıyamam

oooh verdiniz kiloları biriniz okulun merdivenleri okul zayıflattı dedi.biriniz bebek emmedi hemen verdi sonra mutlu olursunuz tabi.ve bu arada ben hiç kilo almam rejim konusunu hiç konuşmam gibi geliyordu anlamdımki insanın başına herşey geliyormuş:)Allahtan bünyemi biliyorum doruk ek gıdaya tam anlamıyla geçsin su ile bu işi çözerim ben inşaalllaaaaaaaaaaaaaaaaah.ben bu arada fesatlaştımmı banamı öle geliyor.

meraba kızlar, nasılsınız? inşaallah iyisinizdir, geçmişi okuyamadım.
ben tam olarak toparlayamadım kendimi, bayram öncesi erkek kardeşim evlendi, düğün-bayram koşturmacası yordu biraz, ama yinede düşüncelerden uzaklaştırmadı beni. ne diyelim herşeyin hayırlısı, biz ne yaparsak yapalım kaderde ne var ise onu yaşıyoruz sonuçta.

semacım olmadı mı,benim haberim yok face olmayınca.Herşeyin hayırlısı canım

göknurcum verirsin sen de inşallah,42 beden düşünemiyorum seni

semacım, nasıl gidiyor tedavi? bizim de haberimiz yok bişeyden, inşallah yolundadır veya yoluna girer. allah sağlık versin öncelikle...

fesat göknuuuur fesatlaşmadın ya aşkolsun. 42 beden misin şimdi, ben de burçin gibi düşünemedim seni öyle. hep en son gördüğüm halinle gözümün önündesin. minyon benim gibi, pıtırcık :)ye canım sen bol bol şimdi, emsin de doruk, verrisin nolcak,hem kış geldi kilolar saklanır,seneye yaza hazırlanırsın yavaştan, çok kilon yoktur herhalde ya, 5-6 kilo versen yetiyodur,zaten 55 in üstü istiyodun. dert etme.

haklısın burçin, aynada kendini beğeniyorsan sorun yok...

günaydınnnn

12'lere sınav hazırlayacağım bugün,okul iyi hoş da sınavla hele de okumayla uğraşmasak süper olur.Bir de tüm sınavlar ortak olacak diye bir yönetmelik çıkardılar bu sene ,daha bir gıcıklaştı.

herkese iyi hafta sonları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…